icon

Akí sú slovenskí politici v civilnom živote?

papver12
23. aug 2025

Máte nejaké osobné skúsenosti, poznáte alebo poznal ste sa osobne s niektorými členmi našej politickej scény? Akí to boli ľudia a ako na vás pôsobili?

chrobak7
23. aug 2025

@papver12 Chodil som ja jazykovku za starého režímu s Petrom Weissom. Povedal, že pracuje vo VUML. Keď nám vysvetľoval, čo tam robí, nikto to nepochopil.

akje
23. aug 2025

@papver12 Martin Poliacik - za mňa veľmi príjemný človek

anonym_9d8b5b
23. aug 2025

Martin Fecko, bývalý člen a funkcionár OĽANO. Poznám viacerých z jeho rodiny. Slušný, veľmi príjemný človek, s ušľachtilými záľubami. Nemá žalúdok na slovenskú politiku, preto už v nej nie je.

luccija
28. aug 2025

@papver12 kamarátka bývala vedľa Harabina v Petržalke ešte mal menšie tie dievčatá povedala, že aky buran v TV, taký doma, že veľmi kričal po dcerach.Su to ľudia ako my všetci ostatní.Benovu stretávam behávať vyzerá výborne na svoj vek.

barrilla
3. sep 2025

V podstate čo sa týka povahy sú rovnakí, to sa len tak nedá zmeniť. Akurát pri niektorých vidím, že sa robia múdrejšími ako reálne sú alebo boli v svojej "občianskej" práci, doslova niektorí sú hlupáci, neschopní robiť to čo robia ich kolegovia. Však to aj platí, že nakoniec nám budú vládnuť najneschopnejší z nás.