Ako Fico vníma spojencov: Kontroverzné výroky a názory
Fico je psychiatrický pacient a mal byť už dávno v blazinci....👎👎👎👎 On nenávidí Slovákov a Slovensko a robí mu dobre potápať nás...len sa čudujem, že to ľudia nevidia a stále ho volia 🤔, ja to neviem pochopiť
Myslím si,že tí všetci psychiatri a psychológovia, nenapísala tú správu len tak. Vedie nás tam, kam určite ísť nechceme. O chvíľu ľuďom cinknu výplaty, to bude prekvapko. Ceny idú stále hore a hore. Kedy ľudia otvoria oči.
MK cenzúra!!!! Prepísali názov témy -zas - dokonca tendenčne prekrútili!!!
Môj názov témy- FIco narušil vzťahy s EÚ a ČR
Presne tak isto, ako zmanipuloval tému o počte protestujúcich pred 2tt, vymazali komentáre, a znížili počet lajkov (chvíľu bolo vidno skutočný stav aj staré komentáre).
Môj názov témy- FIco narušil vzťahy s EÚ a ČR
Tvoju tému neuvidíme ako téma kde sa diskutuje.
@tetapetra však ako minule o protestoch, tiež ju vymazali z tém kde sa diskutuje.
Patkaň jeden, robí presne to,aké dostal inštrukcie u ďalšieho patkaňa v Moskve. Rozhádzať, pripraviť pôdu,zasiať semienka pochybností a keď už budeme dokonale nalomení,rozhadaní on prvý zdrhne na západ aj s jeho bandou a my sa tu opäť budeme stavať ruským tankom.Ale Slovensko nie je Fico. Robí presne to,čo je od nepamäti známe-rozdeluj a panuj.
@tetapetra Prekvapenie! Už tam nie je 🙂. Myslím že mame vážne problémy nie len na MK.
Ešte ju vidím
@tetapetra áno už aj ja. Aj minule takto bolo/nebolo a premazali, skryli dovi dopo.
Na komentoch je nejak malo lajkov... a ten zmeneny nazov ani nedava zmysel 🤨
AKOZE HALOOOO, nie sme zatial znova v sociku, ze tu bude takato cenzura. Spamatajte sa prosim admini Modreho kona! Este stale plati sloboda slova a nikto nikoho neuraza!
Tak ich zaujímajú vlastné vačky a vlastné kšefty, tak ako všetkých politikov. Keď tam aj boli nejakí schopnejší, ktorí sa reálne snažili niečo zmieniť k lepšiemu a spraviť niečo pre túto krajinu, tak dlho sa neudržali. Buď sa prispôsobili šúchali nohami držali jazyk za zubami alebo skončili. Na Slovensku politika bez finančných skupín neexistuje. A Fico sa bude držať zubami, nechtami, aby ešte mohol žmýkať čo sa dá. Ako na jednej strane chýbajú financie, štát nemá peniaze a na strane druhej sa rozflákavajú pri kšeftárčinach také zbrojárky, životné prostredie.. nemyslite si, že tam fičia biznisy za pár stoviek eur, tam ide o státisíce eur.
Premazali mi komentáre kde som upozornila na zmenu témy. Aspoň ten jeden s rovnakým textom nechali 💪.
Podozrivo málo tém, čo sa politiky týka, waaw, nejakú vidno😂. Tu je perfektné miesto na štúdium nálad obyvateľstva. Dá sa s našich diskusií veľa zistiť a mohli tie informácie posunúť ďalej politikom, prieskumom😂😂. Mazanie je také, no, smiešne na to, že vraj žijeme v demokracii. Jedine beriem, veľmi urážlivé nadávky, ale aby bol názor mazaný, no ....

Fico chce znicit Slovensko , ktory investor po tychto reciach sem pride ???!!!!na vsetkych nadava, ci cesko ci ukrajina. Od nastupu , on a jeho Banda , Len nadavaju na EU, ano EU nie je dokonala , ale to co predvadzaju je hnus. Raz budeme potrebovat pomoc , kto vie ako sa Situacia vyvinie vo svete a nasi susedia/spojenci sa vykaslu na nas. Pre akoze nasich novych “kamosov” cina, Rusko Alebo Brazilia sme ako prd do stromovky, absolutne nikto