icon

Ako Fico vníma spojencov: Kontroverzné výroky a názory

jednoduchomaria89
6. feb 2025

Fico chce znicit Slovensko , ktory investor po tychto reciach sem pride ???!!!!na vsetkych nadava, ci cesko ci ukrajina. Od nastupu , on a jeho Banda , Len nadavaju na EU, ano EU nie je dokonala , ale to co predvadzaju je hnus. Raz budeme potrebovat pomoc , kto vie ako sa Situacia vyvinie vo svete a nasi susedia/spojenci sa vykaslu na nas. Pre akoze nasich novych “kamosov” cina, Rusko Alebo Brazilia sme ako prd do stromovky, absolutne nikto

7miriam77
6. feb 2025

Fico je psychiatrický pacient a mal byť už dávno v blazinci....👎👎👎👎 On nenávidí Slovákov a Slovensko a robí mu dobre potápať nás...len sa čudujem, že to ľudia nevidia a stále ho volia 🤔, ja to neviem pochopiť

tetapetra
6. feb 2025

Myslím si,že tí všetci psychiatri a psychológovia, nenapísala tú správu len tak. Vedie nás tam, kam určite ísť nechceme. O chvíľu ľuďom cinknu výplaty, to bude prekvapko. Ceny idú stále hore a hore. Kedy ľudia otvoria oči.

autor
6. feb 2025

MK cenzúra!!!! Prepísali názov témy -zas - dokonca tendenčne prekrútili!!!

Môj názov témy- FIco narušil vzťahy s EÚ a ČR
Presne tak isto, ako zmanipuloval tému o počte protestujúcich pred 2tt, vymazali komentáre, a znížili počet lajkov (chvíľu bolo vidno skutočný stav aj staré komentáre).

autor
6. feb 2025

Môj názov témy- FIco narušil vzťahy s EÚ a ČR

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
tetapetra
6. feb 2025

Tvoju tému neuvidíme ako téma kde sa diskutuje.

autor
6. feb 2025

@tetapetra však ako minule o protestoch, tiež ju vymazali z tém kde sa diskutuje.

zuzanita1609
6. feb 2025

Patkaň jeden, robí presne to,aké dostal inštrukcie u ďalšieho patkaňa v Moskve. Rozhádzať, pripraviť pôdu,zasiať semienka pochybností a keď už budeme dokonale nalomení,rozhadaní on prvý zdrhne na západ aj s jeho bandou a my sa tu opäť budeme stavať ruským tankom.Ale Slovensko nie je Fico. Robí presne to,čo je od nepamäti známe-rozdeluj a panuj.

autor
6. feb 2025

@tetapetra Prekvapenie! Už tam nie je 🙂. Myslím že mame vážne problémy nie len na MK.

tetapetra
6. feb 2025

Ešte ju vidím

autor
6. feb 2025

@tetapetra áno už aj ja. Aj minule takto bolo/nebolo a premazali, skryli dovi dopo.

larinka552
6. feb 2025

Na komentoch je nejak malo lajkov... a ten zmeneny nazov ani nedava zmysel 🤨
AKOZE HALOOOO, nie sme zatial znova v sociku, ze tu bude takato cenzura. Spamatajte sa prosim admini Modreho kona! Este stale plati sloboda slova a nikto nikoho neuraza!

maury
6. feb 2025

Tak ich zaujímajú vlastné vačky a vlastné kšefty, tak ako všetkých politikov. Keď tam aj boli nejakí schopnejší, ktorí sa reálne snažili niečo zmieniť k lepšiemu a spraviť niečo pre túto krajinu, tak dlho sa neudržali. Buď sa prispôsobili šúchali nohami držali jazyk za zubami alebo skončili. Na Slovensku politika bez finančných skupín neexistuje. A Fico sa bude držať zubami, nechtami, aby ešte mohol žmýkať čo sa dá. Ako na jednej strane chýbajú financie, štát nemá peniaze a na strane druhej sa rozflákavajú pri kšeftárčinach také zbrojárky, životné prostredie.. nemyslite si, že tam fičia biznisy za pár stoviek eur, tam ide o státisíce eur.

majlo23
Autor odpoveď zmazal
autor
6. feb 2025

Premazali mi komentáre kde som upozornila na zmenu témy. Aspoň ten jeden s rovnakým textom nechali 💪.

gribka1
6. feb 2025

Podozrivo málo tém, čo sa politiky týka, waaw, nejakú vidno😂. Tu je perfektné miesto na štúdium nálad obyvateľstva. Dá sa s našich diskusií veľa zistiť a mohli tie informácie posunúť ďalej politikom, prieskumom😂😂. Mazanie je také, no, smiešne na to, že vraj žijeme v demokracii. Jedine beriem, veľmi urážlivé nadávky, ale aby bol názor mazaný, no ....