icon

Ako sa vám páčil prejav prezidenta?

1. jan 2026

Mile damy a fanynky, ako ste sa vam pacil prihovor pana prezidenta?

Strana
z4
zuzanita1609
1. jan 2026

Kedy mal? A kto vlastne? Gery prial? 😁

stellarstar
1. jan 2026

Ako ste sa vam???

btus
1. jan 2026

napísal mu ho Ficko?

anonym_d5fd4e
1. jan 2026

Nikoho nezaujíma ten ficov pajac

sara07
1. jan 2026

mám sa rada, odpustila som si, P.Pavla si radšej vypočujem

btus
1. jan 2026
@sara07

mám sa rada, odpustila som si, P.Pavla si radšej vypočujem

@sara07 veru, je to to posledné, čo ma zaujíma. A pri tomto pajácovi zvlášť.

autor
1. jan 2026

Ja som rychlo prepla, lebo mi doslo nevolno. Ale ked ho zvolili, mal tu slusnu fanynkovsku zakladnu. Tak sa fanyniek pytam, ci ho este tak lubia.

zuzanita1609
1. jan 2026

Ale teraz vážne. Ak by ten príhovor zabrechal Gery,to si rada pozriem aj zo záznamu 🤭.

pribinak
1. jan 2026

Ja navrhujem aby novoročný prejav z prezidentského paláca mal Hesso Jasterak

To bude viac k veci ako pelleho kecy

anonym_bc24ea
1. jan 2026
@anonym_autor

Ja som rychlo prepla, lebo mi doslo nevolno. Ale ked ho zvolili, mal tu slusnu fanynkovsku zakladnu. Tak sa fanyniek pytam, ci ho este tak lubia.

@anonym_autor jeho fanynky teraz premyslaju, ako vyziju z 800€ cisteho, nech sa im dari.🙂

anonym_1c3781
1. jan 2026

Ja ked tu posledne dni citam na co vsetko su ludia schopni zalozit diskusiu, tak si myslim ze si zasluzime aj sucasneho prezidenta aj vladu.

autor
1. jan 2026
@anonym_bc24ea

@anonym_autor jeho fanynky teraz premyslaju, ako vyziju z 800€ cisteho, nech sa im dari.🙂

@anonym_bc24ea tak tak, gratulujeme stastnym volickam🎉

sevrin
1. jan 2026

Bol aspoň triezvy?

sara07
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pozrela som si v skratke na denniku N stačilo mi, v podstate človek ani nič iné nečaka len si pokope kde sa da
aky šialený rozdiel oproti prihovoru českého prezidenta ...

anonym_90a2ff
1. jan 2026

@anonym_autor myslíš tých pár teplých slov, čo povedal? Viac som nevydržala a prepla na skutočného prezidenta Petra Pavla

autor
1. jan 2026
@anonym_90a2ff

@anonym_autor myslíš tých pár teplých slov, čo povedal? Viac som nevydržala a prepla na skutočného prezidenta Petra Pavla

@anonym_90a2ff ja som nevydrzala ani minutu, ja sa nemozem kukat na jeho fejs.

bomba36
1. jan 2026

Keby som sa chcela pozerať na prázdny oblek, idem k mužovi do skrine. Aj prejav by mal lepší.

maminkadeticiek
1. jan 2026

Nezaujima ma nic co tento clovek povie,pardon precita.

zuzanita1609
1. jan 2026
@bomba36

Keby som sa chcela pozerať na prázdny oblek, idem k mužovi do skrine. Aj prejav by mal lepší.

@bomba36 tiež to tak cítim,stačí sa postaviť oproti skrini 😂😂

veklipo
1. jan 2026

Nie som jeho fanúšik, no snažím sa byt objektívna, lebo mam rada Slovensko a chcem, aby tu bolo dobre. Prezident ma silu spájať, robi presný opak. Pravidelne “nasiera” oba tábory. Ak chce mať vyrovnaný prejav, nemal by kritizovať koalíciu a opozíciu, naopak, obe strany chváliť - neustále opakovať, čo urobili obe strany dobre. Tak by aj protivníci videli pozitíva.
Peter Pellegrini nedal a nedá tejto krajine nič, lebo on vlastne ani nechce.

ivicatolic
1. jan 2026

@anonym_autor fantastický...nech žije Peťo👍♥️

anonym_ffc311
1. jan 2026
@anonym_bc24ea

@anonym_bc24ea máš veľmi obmedzené myslenie

anonym_bc24ea
1. jan 2026
@anonym_ffc311

@anonym_bc24ea máš veľmi obmedzené myslenie

@anonym_ffc311 co sa ta dotklo v mojom komentari, ze sa snazis urazat? Nebodaj si sa v nom nasla?

marci9
1. jan 2026

To vážne niekto pozerá prejavy prezidenta?

valria
1. jan 2026

@anonym_autor Niektorých opäť opil rožkom, ale jemu sa veriť nedá.

valria
1. jan 2026
@marci9

@marci9 Áno, tých 10 minút nás nezabije, či? Treba byť v obraze.

anonym_237f60
1. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to vážne prišlo ti nevoľno ? Potrebuješ aj na nový rok priliat do ohňa. Apropo, prečo sa pytas, či sa páčil prejav prezidenta, keď si prepla.

anonym_237f60
1. jan 2026
@marci9

@marci9 ano

xckaretxxx
1. jan 2026
@valria

@anonym_autor Niektorých opäť opil rožkom, ale jemu sa veriť nedá.

@valria a tebe ako konkrétne ublížil?

anonym_ffc311
1. jan 2026
@anonym_bc24ea

@anonym_ffc311 co sa ta dotklo v mojom komentari, ze sa snazis urazat? Nebodaj si sa v nom nasla?

@anonym_bc24ea dotklo sa ma to, ze strasne zjednodusujes. Prezidenta som volila, aj ked moj prijem ma od tvojich 800 eur velmi daleko. smerom nahor😉 svet totiz nie je taky cierno-biely, ako si ho ty predstavujes

Strana
z4