Aktuálna situácia SAK
Preco Nikto nehovori o tom že tisícky NEVINNÝCH zvierat ( hovadzi dobytok ? Zakopávaju pod zem ? Je to podlá vás bezpečne ?.. toľko mäsa si musí prejst rozkladom , to je strašne ničenie životného prostredia a my Ludia budeme znova len trpiet !!!
Pochovali tam 3 000 kusov dobytka, teraz krv a plyny bublajú na povrch. Všetko je v poriadku, tvrdia maďarské úrady
Zdroj: https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/961544-vi...
co sa spali, to nehnije a nebubla... zial, kompetentni by sa mali zamysliet aj nad tym, ci nam netreba aj dalsie kafilerie, nie len jednu v Ziline...
Či je to bezpečné, majú rozhodnúť odborníci. Ak k nim patríš, iste vieš, kam smerovať svoje postrehy a návrhy.
Čo je katastrofa, že tento štát absolútne nefunguje. Má táto krajina nejaké núdzové plány pre pripad aspoň nejakej mimoriadnej udalosti? Či sa všetko rieši až vtedy, keď horí? Pripraviť program pre slaboduchých voličov na MDŽ je zjavne vyššia priorita ako mať naplánované, čo s uhynutými zvieratami v prípade nejakej nákazy (a to sa vôbec netýka len slintačky).
Čo sa týka kafilérií.Je pravda,že je len jeden.Už boli navrhnuté lokality na 2 nové kafilérie,ale všetci starostovia,obyvatelia v okruhu aj 200km,"áno,kafilérie treba,len nie u nás,dajte za susedné mesto,dedinu,tam sa to tiež nepáčilo,ďalší pozor blízko je NP,ten smrad apod.Podľa mňa ďalšia kafiléria nebude nikdy.Keď sa ten Musk dostane na Mesiac,vystrelme tie zvieratká tam.-Neberte ma vážne,manžel ma na...l,tak mám takéto názory.
V tejto krajine je milión vecí v rozklade tak neviem čo ťa prekvapuje na riešení práve tohto problému.

A čo navrhujes? Aké riešenia ponukas Ty? Veď oslov ministra, novinárov a odbornú pomoc a ponukni niečo výhodnejšie