icon

Čo sa udialo na Slovensku v politike tento týždeň?

eva8
Dnes o 08:53

Pekný deň prajem. Čo nového sa udialo na Slovensku za uplynuly týždeň? Aj v súvislosti so zahraničnou politikou. (vojny, EU, EK, ropa, plyn). Môžme sa rozprávať priebežne aj do konca týždňa 🙂 Viac-menej budem skôr len čítať. Ďakujem

anonym_36412a
Dnes o 09:07

Extra to nesledujem, lebo bude už len horšie.
Ostáva nám sa s tým zmieriť a prečkať to.

anonym_3a1f68
Dnes o 09:22

@eva8 pusti si na ytb ťažký týždeň alebo podcast piatoček. Budeš v obraze.

anonym_fc02e1
Dnes o 09:29

je toho tolko, že ani by som nestihla napísať.

eva8
autor
Dnes o 12:06
@anonym_fc02e1

je toho tolko, že ani by som nestihla napísať.

@anonym_fc02e1 nacrtni, prosim, aspon to aktualne

danica2711
Dnes o 12:27

@eva8 pekné zhrnutie ponúkajú Soltész s Tkačenkom v podcaste Sme v kaviarni

anonym_da380e
Dnes o 12:38

Tak Trump povedal,ze o chvilu je konec vojny,ale preratal sa,lebo Iran povedal,ze konec vojny bude az ked oni povedia.Takze zaciname pomaly ale isto 3sv.vojnu.Staty sa na to pripravuju,a Iran varoval aj Europu.Neni vylucene,ze bude utocit na vsetky zakladne USA v Europe.Taku mame aj my v malej dedine.

anonym_36412a
Dnes o 12:57
@anonym_da380e

Tak Trump povedal,ze o chvilu je konec vojny,ale preratal sa,lebo Iran povedal,ze konec vojny bude az ked oni povedia.Takze zaciname pomaly ale isto 3sv.vojnu.Staty sa na to pripravuju,a Iran varoval aj Europu.Neni vylucene,ze bude utocit na vsetky zakladne USA v Europe.Taku mame aj my v malej dedine.

@anonym_da380e skončí to až po zničení náboženských fanatikoch na oboch stranách

anonym_25e63c
Dnes o 13:23
@anonym_36412a

@anonym_da380e skončí to až po zničení náboženských fanatikoch na oboch stranách

@anonym_36412a skloňovanie podstatných mien ti nič nehovorí?

eva8
autor
Dnes o 13:37
@anonym_da380e

@anonym_da380e citala som, ze iranske rakety doletia max na zakladne v Rumunsku. A potom sa pisalo, ze aj do Berlina. Tak neviem.
Vraj nejaki "vlastni ludia" - iranci spojenci v inych statoch, mozu vystrelovat rakety tiez.