Ficov príhovor k 17. novembru je zrušený
Správa z tlače:
Ficov príhovor k 17. novembru v STVR je zrušený.
Mal byť odvysielaný o 18.45 h.
Ficov príhovor, ktorý mal byť odvysielaný na STVR v nedeľu o 18.45 h, sa neuskutoční. Informoval o tom PR manažér STVR Filip Púchovský. STVR príhovor avizovala v sobotu.
„Slovenská televízia a rozhlas informuje o zmene programu na nedeľu 16. novembra 2025. Na základe informácie z Úradu vlády SR sa avizovaný mimoriadny príhovor predsedu vlády SR Roberta Fica v predvečer 17. novembra, ktorý mal byť odvysielaný o 18.45 h na Jednotke, spravodajskom okruhu :24 a v Rádiu Slovensko, neuskutoční,“ uviedol Púchovský.
Čítajte viac: https://www.sme.sk/domov/c/ficov-prihovor-k-17-...
Taktizuje ako vždy.
žeby sa zmenilo počasie ? v pondelok má byť veľmi škaredo, dážď tak si asi myslí že ľudia neprídu na protesty.
samozrejme potom bude trepať o tom ako ľudia si myslia svoje o 89tom. a všetci mu veria ako veľkému vodcovi našej krásnej "prosperujúcej" vlasti.
žeby sa zmenilo počasie ? v pondelok má byť veľmi škaredo, dážď tak si asi myslí že ľudia neprídu na protesty.
samozrejme potom bude trepať o tom ako ľudia si myslia svoje o 89tom. a všetci mu veria ako veľkému vodcovi našej krásnej "prosperujúcej" vlasti.
@anonym_ba7ec2 On ohlúpoval študentov v Poprade jednoduchou verziou, že puč v nomembri bol organizovaný komunistami. Že režimy v NDR, Poľsku, Rumunsku padali ako domino, to nespomenul. Ani Gorbačova. Niet nad komunistov, ich nič nenahradí, ich prezieravosť, vízie , šikovnosť, organizovanosť. Vraj ak by KSČ chcela, tak použije na potlačenie protestov armádu, ľudové milície, políciu. No len nie som si istý, či by v takomto prípade nevyseli komunisti na kandelábroch. Ako v Maďarsku v 1956. Komunistom už zvonil umieráčik, a tušili, ako by dopadlo použitie armáde proti protestujúcim. On nemôže byť zdravý. 800 psychiatrov mu už vystavilo chorobopis. Ale škodí ďalej- Dúfam, že max. 2 roky.
skor je spolocensky unaveny zas🤣
@amonet to mi tiež napadlo ako prvé 😆.
Zlato je mlcat a zvlast u Fico posledne dni 😂 ... aj tam by bolo vsetko o opozicii a o jeho "atantate" ..takze nic nove..
Včera bola sobota. Veľa piva a borovičky. Príliš veľa.
Včera bola sobota. Veľa piva a borovičky. Príliš veľa.
@sevrin pochybujem,že pije borovičku, skôr mega koňak, ktorý podostával ako "všimné" a nie lacné 😁.
Niekedy sú slová zbytočné.
Kebyze jedini obcania, co chcu so mnou "diskutovat" su dosadeni pseudostudenti z vlastnej jugend odbocky Mladi za smer, a ostatni ma ignoruju...tiez sa opijem.
@dora281 jediná rozumná vec, ktorú po dlhej dobe urobil. Kto je zvedavý na tú jeho demagógiu, lži a nenávisť?
@amonet ale mozno to zase zvedie na to, ze ho bolelo brusko
@dora281 jediná rozumná vec, ktorú po dlhej dobe urobil. Kto je zvedavý na tú jeho demagógiu, lži a nenávisť?
@danica2711 Vraj má virózu?
@dora281 ktora ho skolila sobotu a pondelok prejde🤣🤣🤣
@dora281 alebo alergiu? Na pád komunistického režimu a na demokraciu?

@dora281 tešila som na ďalšiu sprsku nenávisti. A teraz nič.