icon

Green Deal

leonard1997
21. sep 2025

Green Deal je podvod, hlúposť, klamstvo, blud, potravín je dostatok.
Ak emisie začneme znižovať len veľmi pomaly (1% ročne) do roku 2100 bude 0,09% CO2, potom sa táto hodnota už ustáli. Ak sa zohľadnia všetky pozitíva otepľovania ako je fertilizačný efekt CO2, predlženie vegetačnej sezony v miernom pásme a vznik nových polí na severe + pokrok vo vede (lepšie hnojivá, GMO plodiny odolnejšie voči suchu, zlepšenie zavlažovacích systémov a odchytávania vody).... a ak sa k tomu zohľadnia negatíva otepľovania ako je zhoršenie sucha, víchric, povodní, zánik alebo skrátenie vegetačného obdobia na miestach kde je už dnes príliš teplo.... potom sa odhady úrody v roku 2100 v porovnaní s rokom 2025 líšia a pohybujú v rozmedzí -27% až +125%. Celkové prognozy sú teda pozitívne. S najväčšou pravdepodobnosť sa bude svetová úroda pohybovať v plusových číslach alebo len v malom mínuse. Ale ani v tom najnepravdepodobnejšom a najhoršom scénari s poklesom 27% by to nebol koniec sveta a nebol by nedostatok potravín.

My totiž máme mechanizmy ako vieme znížiť závislosť na potravinách :
1 : Byť vegetarián
2 : Nemať nadváhu
3 : Obmedziť hybnosť / Zvýšiť mechanizáciu
4 : Nemať domáce zvieratá
5 : Nevyhadzovať jedlá
6 : Vyrábať umelé jedlo v laboratoriu (nech pokryje aspoň 20% dávky)

Všetkých týchto 6 bodov dokáže znížiť množstvo úrody z polí potrebnej na prežitie až o 90% ! Takže aj pri najhoršom scénari by stačilo len z tretiny dodržiavať body 1-6 a jedla bude stále dosť. Problém nie je v otepľovaní, že niekde vzrastie teplota o 2 stupne... problém je v nerovnomernej distribúcii a v životnom štýle obyvateľstva, to je na niektorých miestach príčinou nedostatku jedla, nie otepľovanie. 🌞🌞⛰🏖

Nedostatok potravín je umelá zástierka Green Dealistov aby mohli pokračovať vo svojich nezmysloch.

Green DealGreen Deal
Strana
z2
anonym_edd989
21. sep 2025

Nájdi si radšej prácu a nešír tu tieto bludy

leonard1997
autor
21. sep 2025
@anonym_edd989

Nájdi si radšej prácu a nešír tu tieto bludy

@anonym_edd989
nevieš dať normálny argument tak len píšeš výkriky do tmy, typické

minenkaa
21. sep 2025
@leonard1997

@anonym_edd989

@leonard1997 ale veď ma pravdu,iba sa nudíš

leonard1997
autor
21. sep 2025
@minenkaa

@leonard1997 ale veď ma pravdu,iba sa nudíš

@minenkaa
Myslel som si že aj ty si proti greendealu, ved minule si kritizoval solárne panely, tak ako je to teda s tebou ?

anonym_edd989
21. sep 2025
@leonard1997

@anonym_edd989

@leonard1997 nic z toho co tu píšeš nie je reálne tak sa chod strapnovat medzi svojich a nerob si hanbu na fóre pre mamičky

rozculena
21. sep 2025
sticker
leonard1997
autor
21. sep 2025
@anonym_edd989

@leonard1997 nic z toho co tu píšeš nie je reálne tak sa chod strapnovat medzi svojich a nerob si hanbu na fóre pre mamičky

@anonym_edd989
Dokáž to. Zatiaľ si dokázal len písať nezmysly mimo tému.

minenkaa
21. sep 2025
@leonard1997

@minenkaa
Myslel som si že aj ty si proti greendealu, ved minule si kritizoval solárne panely, tak ako je to teda s tebou ?

@leonard1997 ja som proti tebe

leonard1997
autor
21. sep 2025
@minenkaa

@leonard1997 ja som proti tebe

@minenkaa
Nepýtal som sa či si proti mne, pýtal som sa na tvoj názor aký máš na oteplovanie, greendeal,

anonym_edd989
21. sep 2025

Nijako neprinutis ludi aby dodržiavali co i len jeden z tých tvojich "uzasnych" bodov takže asi tak. Nájdi si nejakú zmysluplnejsiu činnosť ako zaoberanie sa takymi bludmi. Pripadne navstiv odborníka, asi máš nejaky problém. Alebo si nájdi frajerku

bloger
21. sep 2025

@leonard1997 Bohu žiaľ tiež píšeš iba výkriky do tmy. Dobre pripusťme, že máš pravdu. Ako to chceš zrealizovať?

anonym_edd989
21. sep 2025
@bloger

@leonard1997 Bohu žiaľ tiež píšeš iba výkriky do tmy. Dobre pripusťme, že máš pravdu. Ako to chceš zrealizovať?

@bloger to este ani on sam nevie 😂 je to povolaním syn takže ma veľmi casu aby vymýšľal tieto bludy a raz za cas ich tu odprezentoval

minenkaa
21. sep 2025
@leonard1997

@minenkaa
Nepýtal som sa či si proti mne, pýtal som sa na tvoj názor aký máš na oteplovanie, greendeal,

@leonard1997 už som ti písala a si iba unudený a nerozmyslas a ani nič nerobíš len sedíš a čakáš ,na nič
Nestudujes ,nelobujes,nepracuješ,rátať nevieš

leonard1997
autor
21. sep 2025
@bloger

@bloger
Na 90% nebude treba realizovať nič. A ak predsa áno, tak ked dokážu sa všetky štáty sveta dohodnuť na greendeale, potom sa štáty sveta možu dohodnuť aj na bodoch 1-6. A ak sa nedohodnú, tak nič, bude to tak ako teraz tiež ľudia hladujú, a rieši to niekto ?

anonym_edd989
21. sep 2025
@leonard1997

@bloger
Na 90% nebude treba realizovať nič. A ak predsa áno, tak ked dokážu sa všetky štáty sveta dohodnuť na greendeale, potom sa štáty sveta možu dohodnuť aj na bodoch 1-6. A ak sa nedohodnú, tak nič, bude to tak ako teraz tiež ľudia hladujú, a rieši to niekto ?

@leonard1997 ty v akom svete žiješ? Ze všetky štáty sa dohodnú 😂😂😂😂 iba tak v tvojom sne. NIIKDY NIKDY NIKDY sa všetky štáty sveta nedokážu dohodnúť. Čím skôr to pochopíš tym lepsie pre teba

bloger
21. sep 2025
@leonard1997

@bloger

@leonard1997 áno rieši

leonard1997
autor
21. sep 2025
@anonym_edd989

@leonard1997 ty v akom svete žiješ? Ze všetky štáty sa dohodnú 😂😂😂😂 iba tak v tvojom sne. NIIKDY NIKDY NIKDY sa všetky štáty sveta nedokážu dohodnúť. Čím skôr to pochopíš tym lepsie pre teba

@anonym_edd989
tak aspon čo najviac....
A Green Deal potom ako bude fungovať ked sa štáty nedohodnú ?

leonard1997
autor
21. sep 2025
@bloger

@leonard1997 áno rieši

@bloger
ale veľmi slabo a neefektívne. Ciže ak by sa riešilo efektívne hlad by nebol, a tu dostávaš odpoved, ak sa v roku 2100 nebude riešiť efektívne hlad bude stále a je jedno či bude alebo nebude oteplovanie.

bloger
21. sep 2025
@leonard1997

@bloger
ale veľmi slabo a neefektívne. Ciže ak by sa riešilo efektívne hlad by nebol, a tu dostávaš odpoved, ak sa v roku 2100 nebude riešiť efektívne hlad bude stále a je jedno či bude alebo nebude oteplovanie.

@leonard1997 A myslíš, že všetkých zachráni umelé jedlo z laboratoria? Určite nie.

anonym_6ccf24
21. sep 2025
@leonard1997

@minenkaa

@leonard1997 nebolo by zmysluplnejšie tú energiu, ktorú venuješ týmto témam, ktoré nevedú k ničomu a nič neriešia, venovať niečomu inému?

anonym_edd989
21. sep 2025
@anonym_6ccf24

@leonard1997 nebolo by zmysluplnejšie tú energiu, ktorú venuješ týmto témam, ktoré nevedú k ničomu a nič neriešia, venovať niečomu inému?

@anonym_6ccf24 myslim, ze on nic ine nevie

leonard1997
autor
21. sep 2025
@bloger

@leonard1997 A myslíš, že všetkých zachráni umelé jedlo z laboratoria? Určite nie.

@bloger
Cituj kde som napísal že všetko čo stačí na záchranu je iba umelé jedlo z laboratoria.

rozculena
21. sep 2025

stále rozmýšľam,či je toto nejaká diagnóza.........asi megalomanstvo

anonym_edd989
21. sep 2025
@rozculena

stále rozmýšľam,či je toto nejaká diagnóza.........asi megalomanstvo

@rozculena urcite je to diagnóza. A tiez myslim ze keby išiel niekam pracovať a robiť nieco užitočné tak by mu to velmi pomohlo

janulik2008
21. sep 2025

V roku 2100 budeme všetci čo sme tu na "pravde božej" ... Takže 🤷
A nájdi si robotu lebo očividne sa nudíš.
A k tým niektorým bodom tak napr domáce zvieratá dokážu byť aj užitočné 😉 a jedlo z laboratória? Nie vďaka, radšej pôjdem za záhrady a odtrhnem si paradajku a spravím si domáci kečup ako kupovať z obchodu 😉

janulik2008
21. sep 2025

Inak aj vy ženy podľa názvu témy hneď viete že kto je autor? 😁

anonym_edd989
21. sep 2025
@janulik2008

Inak aj vy ženy podľa názvu témy hneď viete že kto je autor? 😁

@janulik2008 jasneeeee 😂

janulik2008
21. sep 2025
@anonym_edd989

@janulik2008 jasneeeee 😂

@anonym_edd989 on je neprehliadnuteľný.
No nič idem ja nakŕmiť kocúra lebo chudák už hodinu nejedol a zasa bude "spievať" 🤣

anonym_edd989
21. sep 2025
@janulik2008

@anonym_edd989 on je neprehliadnuteľný.
No nič idem ja nakŕmiť kocúra lebo chudák už hodinu nejedol a zasa bude "spievať" 🤣

@janulik2008 urcite uzitocnejsie ako debata s týmto 😉

anonym_0fb211
21. sep 2025

Ľudia nedostatok potravín a hladovanie nedokážu vyriešiť kvôli vojnám, extrémom počasia, chamtivosti, korupcii a plytvaniu potravinami. Hlad bude vyriešený iným spôsobom ako ľudmi.
Prečítaj si knihu Žalmov 72:16; Žalm 107:35–37; Žalm 37:10-11

janulik2008
21. sep 2025
@anonym_edd989

@janulik2008 urcite uzitocnejsie ako debata s týmto 😉

@anonym_edd989 mesiac je v klietke tak mu to lezie na mozog. 😅 trucuje tak ze spi v zachode 🤣 chvalabohu ze si lahne len do cisteho 🤣🤣🤣

Strana
z2