Green Deal
Green Deal je podvod, hlúposť, klamstvo, blud, potravín je dostatok.
Ak emisie začneme znižovať len veľmi pomaly (1% ročne) do roku 2100 bude 0,09% CO2, potom sa táto hodnota už ustáli. Ak sa zohľadnia všetky pozitíva otepľovania ako je fertilizačný efekt CO2, predlženie vegetačnej sezony v miernom pásme a vznik nových polí na severe + pokrok vo vede (lepšie hnojivá, GMO plodiny odolnejšie voči suchu, zlepšenie zavlažovacích systémov a odchytávania vody).... a ak sa k tomu zohľadnia negatíva otepľovania ako je zhoršenie sucha, víchric, povodní, zánik alebo skrátenie vegetačného obdobia na miestach kde je už dnes príliš teplo.... potom sa odhady úrody v roku 2100 v porovnaní s rokom 2025 líšia a pohybujú v rozmedzí -27% až +125%. Celkové prognozy sú teda pozitívne. S najväčšou pravdepodobnosť sa bude svetová úroda pohybovať v plusových číslach alebo len v malom mínuse. Ale ani v tom najnepravdepodobnejšom a najhoršom scénari s poklesom 27% by to nebol koniec sveta a nebol by nedostatok potravín.
My totiž máme mechanizmy ako vieme znížiť závislosť na potravinách :
1 : Byť vegetarián
2 : Nemať nadváhu
3 : Obmedziť hybnosť / Zvýšiť mechanizáciu
4 : Nemať domáce zvieratá
5 : Nevyhadzovať jedlá
6 : Vyrábať umelé jedlo v laboratoriu (nech pokryje aspoň 20% dávky)
Všetkých týchto 6 bodov dokáže znížiť množstvo úrody z polí potrebnej na prežitie až o 90% ! Takže aj pri najhoršom scénari by stačilo len z tretiny dodržiavať body 1-6 a jedla bude stále dosť. Problém nie je v otepľovaní, že niekde vzrastie teplota o 2 stupne... problém je v nerovnomernej distribúcii a v životnom štýle obyvateľstva, to je na niektorých miestach príčinou nedostatku jedla, nie otepľovanie. 🌞🌞⛰🏖
Nedostatok potravín je umelá zástierka Green Dealistov aby mohli pokračovať vo svojich nezmysloch.

Nájdi si radšej prácu a nešír tu tieto bludy
@anonym_edd989
nevieš dať normálny argument tak len píšeš výkriky do tmy, typické
@anonym_edd989
@leonard1997 ale veď ma pravdu,iba sa nudíš
@leonard1997 ale veď ma pravdu,iba sa nudíš
@minenkaa
Myslel som si že aj ty si proti greendealu, ved minule si kritizoval solárne panely, tak ako je to teda s tebou ?
@anonym_edd989
@leonard1997 nic z toho co tu píšeš nie je reálne tak sa chod strapnovat medzi svojich a nerob si hanbu na fóre pre mamičky

@leonard1997 nic z toho co tu píšeš nie je reálne tak sa chod strapnovat medzi svojich a nerob si hanbu na fóre pre mamičky
@anonym_edd989
Dokáž to. Zatiaľ si dokázal len písať nezmysly mimo tému.
@minenkaa
Myslel som si že aj ty si proti greendealu, ved minule si kritizoval solárne panely, tak ako je to teda s tebou ?
@leonard1997 ja som proti tebe
@leonard1997 ja som proti tebe
@minenkaa
Nepýtal som sa či si proti mne, pýtal som sa na tvoj názor aký máš na oteplovanie, greendeal,
Nijako neprinutis ludi aby dodržiavali co i len jeden z tých tvojich "uzasnych" bodov takže asi tak. Nájdi si nejakú zmysluplnejsiu činnosť ako zaoberanie sa takymi bludmi. Pripadne navstiv odborníka, asi máš nejaky problém. Alebo si nájdi frajerku
@leonard1997 Bohu žiaľ tiež píšeš iba výkriky do tmy. Dobre pripusťme, že máš pravdu. Ako to chceš zrealizovať?
@leonard1997 Bohu žiaľ tiež píšeš iba výkriky do tmy. Dobre pripusťme, že máš pravdu. Ako to chceš zrealizovať?
@bloger to este ani on sam nevie 😂 je to povolaním syn takže ma veľmi casu aby vymýšľal tieto bludy a raz za cas ich tu odprezentoval
@minenkaa
Nepýtal som sa či si proti mne, pýtal som sa na tvoj názor aký máš na oteplovanie, greendeal,
@leonard1997 už som ti písala a si iba unudený a nerozmyslas a ani nič nerobíš len sedíš a čakáš ,na nič
Nestudujes ,nelobujes,nepracuješ,rátať nevieš
@bloger
Na 90% nebude treba realizovať nič. A ak predsa áno, tak ked dokážu sa všetky štáty sveta dohodnuť na greendeale, potom sa štáty sveta možu dohodnuť aj na bodoch 1-6. A ak sa nedohodnú, tak nič, bude to tak ako teraz tiež ľudia hladujú, a rieši to niekto ?
@bloger
Na 90% nebude treba realizovať nič. A ak predsa áno, tak ked dokážu sa všetky štáty sveta dohodnuť na greendeale, potom sa štáty sveta možu dohodnuť aj na bodoch 1-6. A ak sa nedohodnú, tak nič, bude to tak ako teraz tiež ľudia hladujú, a rieši to niekto ?
@leonard1997 ty v akom svete žiješ? Ze všetky štáty sa dohodnú 😂😂😂😂 iba tak v tvojom sne. NIIKDY NIKDY NIKDY sa všetky štáty sveta nedokážu dohodnúť. Čím skôr to pochopíš tym lepsie pre teba
@bloger
@leonard1997 áno rieši
@leonard1997 ty v akom svete žiješ? Ze všetky štáty sa dohodnú 😂😂😂😂 iba tak v tvojom sne. NIIKDY NIKDY NIKDY sa všetky štáty sveta nedokážu dohodnúť. Čím skôr to pochopíš tym lepsie pre teba
@anonym_edd989
tak aspon čo najviac....
A Green Deal potom ako bude fungovať ked sa štáty nedohodnú ?
@leonard1997 áno rieši
@bloger
ale veľmi slabo a neefektívne. Ciže ak by sa riešilo efektívne hlad by nebol, a tu dostávaš odpoved, ak sa v roku 2100 nebude riešiť efektívne hlad bude stále a je jedno či bude alebo nebude oteplovanie.
@bloger
ale veľmi slabo a neefektívne. Ciže ak by sa riešilo efektívne hlad by nebol, a tu dostávaš odpoved, ak sa v roku 2100 nebude riešiť efektívne hlad bude stále a je jedno či bude alebo nebude oteplovanie.
@leonard1997 A myslíš, že všetkých zachráni umelé jedlo z laboratoria? Určite nie.
@minenkaa
@leonard1997 nebolo by zmysluplnejšie tú energiu, ktorú venuješ týmto témam, ktoré nevedú k ničomu a nič neriešia, venovať niečomu inému?
@leonard1997 nebolo by zmysluplnejšie tú energiu, ktorú venuješ týmto témam, ktoré nevedú k ničomu a nič neriešia, venovať niečomu inému?
@anonym_6ccf24 myslim, ze on nic ine nevie
@leonard1997 A myslíš, že všetkých zachráni umelé jedlo z laboratoria? Určite nie.
@bloger
Cituj kde som napísal že všetko čo stačí na záchranu je iba umelé jedlo z laboratoria.
stále rozmýšľam,či je toto nejaká diagnóza.........asi megalomanstvo
stále rozmýšľam,či je toto nejaká diagnóza.........asi megalomanstvo
@rozculena urcite je to diagnóza. A tiez myslim ze keby išiel niekam pracovať a robiť nieco užitočné tak by mu to velmi pomohlo
V roku 2100 budeme všetci čo sme tu na "pravde božej" ... Takže 🤷
A nájdi si robotu lebo očividne sa nudíš.
A k tým niektorým bodom tak napr domáce zvieratá dokážu byť aj užitočné 😉 a jedlo z laboratória? Nie vďaka, radšej pôjdem za záhrady a odtrhnem si paradajku a spravím si domáci kečup ako kupovať z obchodu 😉
Inak aj vy ženy podľa názvu témy hneď viete že kto je autor? 😁
Inak aj vy ženy podľa názvu témy hneď viete že kto je autor? 😁
@janulik2008 jasneeeee 😂
@janulik2008 jasneeeee 😂
@anonym_edd989 on je neprehliadnuteľný.
No nič idem ja nakŕmiť kocúra lebo chudák už hodinu nejedol a zasa bude "spievať" 🤣
@anonym_edd989 on je neprehliadnuteľný.
No nič idem ja nakŕmiť kocúra lebo chudák už hodinu nejedol a zasa bude "spievať" 🤣
@janulik2008 urcite uzitocnejsie ako debata s týmto 😉
Ľudia nedostatok potravín a hladovanie nedokážu vyriešiť kvôli vojnám, extrémom počasia, chamtivosti, korupcii a plytvaniu potravinami. Hlad bude vyriešený iným spôsobom ako ľudmi.
Prečítaj si knihu Žalmov 72:16; Žalm 107:35–37; Žalm 37:10-11
@janulik2008 urcite uzitocnejsie ako debata s týmto 😉
@anonym_edd989 mesiac je v klietke tak mu to lezie na mozog. 😅 trucuje tak ze spi v zachode 🤣 chvalabohu ze si lahne len do cisteho 🤣🤣🤣

Nájdi si radšej prácu a nešír tu tieto bludy