Hanbíte sa za to, že koho ste volili?
Dnes Hlas - Sasko zamietol inovativne lieky, celkovo som velmi sklamana z tejto vlady ... nic dobre nepriniesli, mladym rodinam len zobrali, o drahote pomlcim ... hanbim sa, ze som uverila predvolebnym slubom. Sklamali ste sa aj vy ? Volili by ste dnes inak?
Nechodím voliť
Nie nehanbim, nevolim mafianov.
Nehanbím sa. Opozícia by mohla robiť svoju prácu aj lepšie lebo týmto spôsobom, bohužiaľ, bežného Fico voliča nepresvedčia a bude nám tu vládnuť až do jeho dôchodku… ale vždy lepšie ako suverénna politika na všetky štyri svetové strany 🤷🏼♀️
nie, za svoje voľby sa nehanbím - viem akú majú politiku dlhodobo a poznám ich program a zatiaľ neurobili nič inak ako sľúbili vo voľbách…
Toto je problém, že ludia vždy uveria volebným sľubom.Po novom, už je sľubov menej a radšej dourážat konkurenciu.
Nie, nehanbím sa koho som volila a keby boli voľby hneď zajtra, volím rovnako.
A Ficovolici nemajú právo teraz nariekať. Keď niekto 4x vstúpi do tej istej rieky, tomu nie je pomoci. Slováci si toto zvolili 4x. A co si si myslela, že teraz zrazu splnia to co sľúbili? 🙈😃😃 Načo, ved blbci ich zvolia opäť aj bez toho.
Nie, nehanbím. Volila som rovnaku stranu už tretí či štvrtýkrát a volila by som ju znovu. Ale nie je to žiadna z vladných strán.
Ja sa hanbím za ľudí, ktorí napriek tomu, že majú dosť dôkazov ako Fico a jeho banda ničia tuto krajinu tak ich volia zas a zas
@autor ano, hanbim. Opozicia ma tak velmi poslednych 5 rokov sklamava svojim spravanim, ze uz nemam chut ist ani volit. Tak, ako som zacala politiku sledovat kvoli tomu, ako to tu vyzera a ako by sa dalo vsetko zmenit, ma opozicne strany svojim chovanim presviedcaju, ze politiku prestanem sledovat asi uplne. Nemam 15 a neriadim sa nenavistou ale faktami, navrhmi na zlepsenie a teda svoj komunikacny jazyk, na ktory presedlali, mi nie je prijemny. Ak by sa takto vyjadrovali, ked by boli pri moci, amen tma. Uprimne. Za mna nie je koho volit.
Som progresivka, liberalne slnko, takže nelutujem. Mrzí ma, že sú dosť mierni, ale z toho dôvodu som ich aj volila. Takže uvidíme či sa dá bojovať so zlom mierne a slušne.. Uvidíme...
@autorka, podľa mňa je fakt lepšie priznať si sklamanie, ako zatvárať oči a tváriť sa, že všetko robia super. V tvojom prípade to skôr vnímam ako znak toho, že si politicky dozrela – pochopila si, že sľuby sú jedna vec, ale reálne činy sú to, čo by malo rozhodovať.
@autor ano, hanbim. Opozicia ma tak velmi poslednych 5 rokov sklamava svojim spravanim, ze uz nemam chut ist ani volit. Tak, ako som zacala politiku sledovat kvoli tomu, ako to tu vyzera a ako by sa dalo vsetko zmenit, ma opozicne strany svojim chovanim presviedcaju, ze politiku prestanem sledovat asi uplne. Nemam 15 a neriadim sa nenavistou ale faktami, navrhmi na zlepsenie a teda svoj komunikacny jazyk, na ktory presedlali, mi nie je prijemny. Ak by sa takto vyjadrovali, ked by boli pri moci, amen tma. Uprimne. Za mna nie je koho volit.
@akje prosím daj príklad čo konkrétne v komunikácii opozície ťa tak veľmi znechutilo…
Nemam sa za co hanbit. Mafiu nevolim.
Ja by som osobne mala isté pochopenie pre časť voličov Hlasu. Odišli od Smeru, lebo mali v sebe aspoň toľko morálky, aby usúdili, že Smer prekročil všetky medze. Tí, ktorým dnešná vláda so Smerom vadí, ľutujú a v najbližších voľbách sa najskôr stanú nevoličmi. Ostatní sa vrátia k Smeru a tí pochopiteľne nič neľutujú. Voliči Smeru a SNS sú podľa mňa uz beznádejné prípady a tí nebudú ľutovať nikdy - jediná zmena môže byť tá, že sa ešte viac radikalizujú.
@akje prosím daj príklad čo konkrétne v komunikácii opozície ťa tak veľmi znechutilo…
@biba_18 dookola opakuju slovo fico. Co sme na strednej skole, kde musim denno denne opakovat, aka je zuza krava, len aby si vsetci zvolili mna? No nie. Mame cez 30, mame slovnu zasobu, mame riesenia, vieme prezentovat. Naco tlacovku co tlacovku, prispevok co prispevok venovat ficovi aky je xxxx.... tebe sa to paci?
Ja nie, a kto áno, teraz je už trošku neskoro plakať, nad rozliatym mliekom...
@biba_18 dookola opakuju slovo fico. Co sme na strednej skole, kde musim denno denne opakovat, aka je zuza krava, len aby si vsetci zvolili mna? No nie. Mame cez 30, mame slovnu zasobu, mame riesenia, vieme prezentovat. Naco tlacovku co tlacovku, prispevok co prispevok venovat ficovi aky je xxxx.... tebe sa to paci?
@akje keď raz fico robí čo robí, o kom majú rozprávať? nerozumiem…
Ja sa priznam- hanbim- nechala som sa oj×bat, ze hlas je nova strana, nova vizia, nova cesta zo sraciek- no zaradili spiatocku.🙈🙈
Ja by som osobne mala isté pochopenie pre časť voličov Hlasu. Odišli od Smeru, lebo mali v sebe aspoň toľko morálky, aby usúdili, že Smer prekročil všetky medze. Tí, ktorým dnešná vláda so Smerom vadí, ľutujú a v najbližších voľbách sa najskôr stanú nevoličmi. Ostatní sa vrátia k Smeru a tí pochopiteľne nič neľutujú. Voliči Smeru a SNS sú podľa mňa uz beznádejné prípady a tí nebudú ľutovať nikdy - jediná zmena môže byť tá, že sa ešte viac radikalizujú.
@annm81 Hlas je to iste co smer. Oni sa nerozdelili,lebo ich osvietilo. Hlas vznikol,aby zabezpecili Smeru vladnut dalej. Aj keby Smer ludia nezvolili,tak maju zadne vratka,lebo v Hlase o vsetkom rozhoduje Fico. To len navonok hraju divadielko.
@biba_18 pretoze ked je niekto lepsi, nepotrebuje nikoho druheho zhadzovat. Staci vsetky prednosti odprezentovat spravnym sposobom. Na tom nasledne vidno, ako bude vyzerat ich vladnutie.....
@akje ale teraz nie je predvolebné obdobie. nemajú predstavovať čo budú robiť oni. sú tam na to aby sledovali čo robí koalícia…
@akje Ťažko sa neodvolávať na Fica, keď za takmer všetky naše najzávažnejšie problémy je zodpovedný. Ťažko riešiť iné problémy, keď nám tu v priamom prenose demontuje demokraciu a postupne nás odtrháva od všetkých našich najdôležitejších partnerov.
@akje nuz, ale kto za tie dennodene prusery moze ked nie Fico, jeh vlada, jeho ministri a jeho koalicia v parlamente. O kom maju rozpravat? O Snehulienke? Vsak ta ani zakony nenavrhuje a ani ich neprijima. Navrhuje ich vlada, na cele ktorej stoji Fico a schvaluje parlament, teda koalicna LTT vacsina v parlemente. Co akoze ma opozicia prezentovat, ked jej navrhy neprejdu ani do druheho citania v parlamente, pripomienky k zakonom nie su zapracovane, nie preto, ze by boli zle ale preto, ze su opozicne.
@annm81 Hlas je to iste co smer. Oni sa nerozdelili,lebo ich osvietilo. Hlas vznikol,aby zabezpecili Smeru vladnut dalej. Aj keby Smer ludia nezvolili,tak maju zadne vratka,lebo v Hlase o vsetkom rozhoduje Fico. To len navonok hraju divadielko.
@marca12 Dnes to už vieme. Ale pred voľbami to až tak jednoznačné nebolo.
@biba_18 a to je jedine za co su plateni? Nie su.
Mimochodom. Toto, co robia je predvolebna kampan.... par dni pred volbami to inak vyzerat nebude.
@akje ale áno, sú platení presne za to… takže podľa teba by nemali hovoriť o ficovi … a napr. dnes s tým nápadom zastaviť zapisovanie nových liekov do zoznamu - ako presne by si si to predstavovala ako by to mali odkomunikovať bez toho aby ho spomenuli??

Nevolila som nikoho zo sucasnej vlady,takze sklamana nie som. Vedela som,co nastane,ak ich ludia zvolia. Ludia sa nechali oklamali prazdnymi slubmi. Ved bolo jasne,ze klamu a su to populisti.