icon

Je Fico americký agent?

markusrasford
24. feb 2025

Fico po námestiach vykrikoval ze pani prezidentka Čaputova je americká agentka a on ide do Ameriky vykrikovať nech žije Amerika. To nevymyslis to je život

Strana
z8
777januska777
24. feb 2025

To je rovnako vtipne ako keď ľudia doteraz tvrdili ako nás ovládajú mocní tohto sveta, ale trump a musk, dvaja pomaly najbohatší ludia vo svete sú v pohode a ti nás isto neovládajú. Ti sú hlas ľudu.

viera51
24. feb 2025

@markusrasford
Vôbec nie. Tomu sa hovorí politika na všetky svetové strany. To pani prezidentke Čaputovej nesedelo.

zuzanita1609
24. feb 2025

No veď,je na to odborný názov,volá sa to schizofrénia 🤭. Ešte aj Soroš bude kamoš 😆.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@viera51 politika na všetky svetové strany by to mohla byť keby sa tak veľmi nebil do pŕs. Ze treba vypovedať s Amerikou zmluvu. Ze keď oni nastúpia do vlády tak obvinia prezidentku z vlasti zrady.

lenkasarka
24. feb 2025

@viera51 A čo prezidentke sedelo?

mateson2004
24. feb 2025

A Šimečka bol doteraz strčený v americkej riti a teraz ,keď zastavili prísun dolárov tak kydá. Keď by Trump nezastavil prísun neziskovkam tak by tam bol strčený stále. Takže keď tak rovný meter na všetkých nerobím si ilúzie o nikom

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 zdroj? Kto zastavil a čo?

cafelatte
24. feb 2025

opozíciu môže aj rozpučiť...

markusrasford
autor
24. feb 2025

@cafelatte ja som sa nepýtal na opozíciu ale na Fica.

zuzanita1609
24. feb 2025

@markusrasford no predsa prísun živín do pamätových buniek koaličných poslancov,aj voličov 🤭.

pribinak
24. feb 2025

@lenkasarka pevna línia, nie že kde vietor záruka tam má veje

Chápem že niekotri to nie sú schopní pochopiť

mapa
Odpoveď bola odstránená
sevrin
24. feb 2025

@markusrasford nerob si s tým absolútne žiadne starosti. Jeho ovciam to ani najmenej nevadí.

mateson2004
24. feb 2025

@mapa klasická reakcia voliča PS🤷

viestta
24. feb 2025

@markusrasford pamatas sa?

pribinak
24. feb 2025

@viestta toto je nezabudnuteľne 🤣🤣🤣

markusrasford
autor
24. feb 2025

@sevrin ja si vôbec nerobím starosti. Ja som to už písal jeho voličom stačí lebo ......a ze nemocnice chatraju to im nevadí. Ich zmýšľanie je nulové. Im stačí že Simecka nedostane doláre ale ze ich miláčik ryzuje vo veľkom a dotuje dezole to im nevadí.

pribinak
24. feb 2025
mapa
24. feb 2025

@mateson2004 ten trump so simeckom su teraz s tebou v miestnosti?

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 no tak prepáč a tvoja reakcia bola aká? Ja som sa pýtal na Fica a tvoja odpoveď bola ze Šimecka.....to už vážne nie ste schopná argumentovať zmyslu plnejsie?

viestta
24. feb 2025

ja len skopirujem zo vcerajska par mojich poznamok k teme
Standa, ako sa strasne vycita byvalej garniture podpisanie obrannej dohody s USA, tej dohody, ktoru vyrokovala Ficovlada III a oni ju len podpisali. A zaujimave, ze dnes Fico chodi na debaty do USA, vypisuje Muskovi a uz zrazu uz nikto nie je americky.... (no radej napisem len agent). Aku kratku pamat maju niektori ludia...
...tak vies, ich (a aj nas) dobrotivy laskavy starostlivy sudruh uz stvrty krat pan premier robi len spravne veci. To vobec nevadi, ze raz vytyka schvalenie zmluvy, ktoru vyrokoval a teraz tam bezkal s prosikom, lebo celkom realne hrozi, ze USA od tej obrannej zmluvy odstupia same. A teraz co je vlastne spravne? Ta zmluva bola diskriminacna a nebala byt takto vyrokovana a nemala byt podpisana alebo ta zmluva je pre nas vyhodna a vsetkymi silami sa treba zasadzovat o to aby bola naplnena tak ako bola vyrokovana a schvalena. Ja viem, velmi zlozity problem, na toto este Sumracna odpoved nevydala...

sevrin
24. feb 2025

@markusrasford ja viem ako si to myslel. Chcel som len naznačiť, že je úplne jedno čo ten strelený potkan povie, jeho priblblí voliči mu to aj tak lajknú.

mateson2004
24. feb 2025

@markusrasford ber to tak, že je to odpoveď typu LEBO. Lebo Fico, tak dajme teraz lebo Šimečka

lenkasarka
24. feb 2025

@pribinak nekládla som otázku tebe 😉✌️

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 o koľko obral tento štát Šimečka? A o koľko Fico? Simecka nebol nikdy vo vláde ani v inej výhodnej pozícii kde by mohol na tejto krajine ryzovat. Ficovi sa to nedá povedať.

pribinak
24. feb 2025

@lenkasarka toto je verejne fórum, tu si môže každý reagovať na čo sa mu chce.

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mateson2004 ja ti napíšem 10 prípadov keď Fico klamal a zavádzal a kradol pre svojich. Ty nevieš napísať 1 o Šimečkovi kde by bol podozrivý ze kradol

viestta
24. feb 2025

@mateson2004 vsak Simecka len uvolnil miesto pre vasho dobrotiveho, laskaveho a starostliveho sudruha uz stvrty krat pana premiera. Chlapec je zdvorily a slusne vychvany, prepustil miesto starsiemu.

mapa
24. feb 2025

@markusrasford ale ved
@mateson2004 je troll ucet zalozeny na ovplyvnovanie volieb v CR. Netusi, ci zije na SVK, alebo v CZ, raz pise po slovensky, potom po cesky, siri hoaxy a konspiracie a v sekunde miluje aj ameriku s tupym fasistom na cele, pokial to tak sudruhovia napisu...

markusrasford
autor
24. feb 2025

@mapa ako či je troll alebo nie to si môžeme myslieť ale aj proti ľuďom ako je @mateson2004 treba argumentovať.

Strana
z8