icon

Mal by Černák ostať vo väzení?

zuzanita1609
15. okt 2025

Ahojte všetci,aj mamičky, ockovia, dcérky, synkovia 😊. Práve som dopozerala film Miki (zo záznamu). A počula som aj vyjadrenie pána od hotela, vraví tak,ako si myslím. Viem,že mi to po čase zmažú,túto tému. Ale otázka znie,už dávno v 90tich rokov nie sme.... zaslúži si slobodu? Aj keď si myslím,že prežil len preto,keď sa dostal do väzenia. Možno má zmažú, odstránia,ale chcem vedieť,či Slovensko na svoje "krivdy" nezabúda. Ďakujem 😌

anonym_c65c22
15. okt 2025

@zuzanita1609 a preco by mal ist von?

msnesquik
15. okt 2025

@zuzanita1609 urcite si nezasluzi slobodu...

anonym_8bd821
15. okt 2025

Pán Černák?Véd je to obyčajný vrah.A nie, určite si nezaslúži ísť von

amonet
15. okt 2025

ziadost o prepustenie bola zamietnuta a nie nema ist von. aj prokuratorka vravela ze mu bola diagnostikovana psychopatia 4.stupna a to je povahova vec nie duševna choroba.

anonym_753a31
15. okt 2025

Druhú šancu dostane po svojej smrti. Dovtedy by vrah nemal behať po slobode.

anonym_4423bc
15. okt 2025

spytaj sa tych,kt niekoho z rodiny zavrazdil ...

glorikarebeka
15. okt 2025

Ten mal byť už popravený dávno....no len tie naše zákony chránia takýchto ako je on

lucyluska
15. okt 2025

Do teraz vykopavajú biele kone a my sa ideme rozprávať či si vrah, psychopat zaslúži slobodu. No áno, zaslúži...a dáme ho bývať k tebe do susedstva 🙋🏼‍♀️

enmery
15. okt 2025

Nie.

anonym_d332c2
15. okt 2025

@zuzanita1609 tento človek si nezaslúži ani to pekné oslovenie v nadpise. Keby vám zabil rodiča, takúto úvahu by ste ani nemali. Inde sa takéto zverstvo trestá smrťou a nie pozeraním TV v cele.
Keby sa skutočne uvedomil nikdy nežiada ísť von.

anonym_34273c
15. okt 2025

@zuzanita1609 myslím si, že pán Černák je rád, že je tam kde je, dlho by to vonku totiž nevydržal... veľa ľudí by ho nechcelo vidieť živého a veľa ľudí by nechcel vidieť živých on...

bloger
15. okt 2025

Myslím, že mu je lepšie tam kde je. A mal by tam ostať. Pri takom množstve vrážd a brutalite neexistuje cesta von. Hoci je to kruté. Ale aj on bol mimoriadne krutý.

anonym_bbbcc9
15. okt 2025

@zuzanita1609 nezaslúži si ist na slobodu.

anonym_810013
15. okt 2025
@amonet

ziadost o prepustenie bola zamietnuta a nie nema ist von. aj prokuratorka vravela ze mu bola diagnostikovana psychopatia 4.stupna a to je povahova vec nie duševna choroba.

@amonet nemá psychopatiu 4 stupňa, toto doplnili médiá, vyslovene jeho advokáti uviedli pre media, že o 4 stupni sa nikde v posudkoch nehovorí. Má " len " psychopatiu. Áno, mal by byť doživotne odsúdený, aj keby nemal psychopatiu, lebo zavraždil " za autobus" ľudí. To povedal sám Miki. V USA by už bol popravený, alebo by sa na popravu chystal.

ljmmm
15. okt 2025

Nie! Pan Cernak nech zcernie v base. Jeho ked pustia slovaci ho zvolia do parlamentu

anonym_3fc3a8
15. okt 2025

Nech tam zostane, hajzel jeden. Nechutný vrah. Aj keď sa tam má ako prasa v žite. Mali by obnoviť trest smrti. A nie celý život živiť takého hajzla, vraha.

zuzanita1609
autor
15. okt 2025

A kto je "jeho žena"? Strácam sa v tom. Je to tá,čo jej chvíľu choval čivavu,alebo tá, ktorá si s ním a s jeho rodinou "užila svoje"?

denkabemommy
16. okt 2025

@zuzanita1609 keby ho aj pustili, jeho svet skončil v 90tych rokoch. Príde do úplne iného sveta a úprimne, podľa mňa by to nezvládol, žijeme veľmi dynamickú dobu. Je tak známy, že by ho nik normálny nezamestnal a teda skôr, či neskôr by sa vrátil k tomu, čo robil - tu by ho dobehli technológie ako dobehli aj Kočnera 😅.

anonym_c13acf
16. okt 2025

Je to vrah tak aké krivdy

mamaaja82
16. okt 2025

V jeho pripade je aj trest smrti malo

michaela412
16. okt 2025

Veď keď si videla ten film, tak vidíš že na slobodu si nezaslúži ísť. Nemal úctu voči ničomu, robil si čo chcel a s kým chcel. Bol nájomný vrah. A vedel, že jedine prežije keď sa prihlási na polícií.

anonym_73930c
16. okt 2025

@zuzanita1609 Ty si kompletná? No a čo, že 90 - te roky dávno skončili? To akože kôli tomu majú napríklad rodiny tých surovo zavraždených ľudí zabudnúť, čo urobil?

7miriam77
16. okt 2025

Patrí presne tam, kde je, do basy. Vrah bude vždy len vrahom!!! Nik nemôže vedieť, kedy mu to v hlave zasa prepne...

anonym_2dee84
16. okt 2025

Ale pravdaže áno, aj doživotnú rentu by si zaslúžil

zuzanita1609
autor
16. okt 2025
@anonym_73930c

@zuzanita1609 Ty si kompletná? No a čo, že 90 - te roky dávno skončili? To akože kôli tomu majú napríklad rodiny tých surovo zavraždených ľudí zabudnúť, čo urobil?

@anonym_73930c niee,ja chcem aby ostal tam kde je,práve preto asi ešte žije a prospieva...chcela som len vedieť mentalitu Slovákov po masírovaní mozgov Ficim 😉. Nemala by som byť až tak úprimná (sa čudujem,že som ešte tu, milí admini 🤗). Človek rieši veci, ktoré ani riešiť nemusí 😆.

janulka1802
16. okt 2025

Samozrejme, že viacnásobný vrah patrí do väzenia a nikam inam a navždy.

anonym_9436e1
16. okt 2025

@zuzanita1609 Niekto sedí za 1 vraždu 25 rokov a niekto zav30 vrážd by chcel na slobodu. Choré ak by ho prepustili .Pevme verím, že v tomto našom štáte aj súdnictve ešte majú zdravý rozum aj úsudok 🙏