Mier na Ukrajine
Pan prezident Trump zistil, ze sa preratal. Dosiel k zaveru, ze Putin sa zahrava. Je za dodavanie obrannych zbrani Ukrajine, uvazuje o sanlciach Rusku.
Vysledok mieroveho jednania Trumpa s Putinom: utoky na Ukrajinu o neustale vyssej intenzite niekolko hodin po telefonatoch (Trump -Putin)
Som velmi zvedava, ci sa nas pan premier ohradi voci Trumpovi, ze nesuhlasi so sankciami Rusku a zbrojenim Ukrajiny, vsak s Trumpom ma dobre vztahy, tak ako s Putinom a EU.
nechválil sa Trump že ak bude prezident tak vojna na Ukrajine skončí do 24 hodín?
nechválil sa Trump že ak bude prezident tak vojna na Ukrajine skončí do 24 hodín?
@deti95060810 ano chvalil a nic z toho.
Aj tak si myslim, ze cele to Trumpovo konanie bolo jedno velke divadlo. Vsetci zainteresovani vedeli od zaciatku, ze Rusko mier nechce. No Trump potreboval na niecom postavit svoju kampan. Preslo 6mesiacov, navonok vyskusal vsetko. Pride cas na tvrde kroky.
Inak, kto cital autobiografiu papeza Frantiska, vie, ako ponizene ako najmensi clovek na svete prosil o mierove rokovania. V akejkolvek forme. Lavrov to odmietol.
@veklipo plus, Trump ziskal cast nerastneho bohatstva na Ukrajine
Aj tak si myslim, ze cele to Trumpovo konanie bolo jedno velke divadlo. Vsetci zainteresovani vedeli od zaciatku, ze Rusko mier nechce. No Trump potreboval na niecom postavit svoju kampan. Preslo 6mesiacov, navonok vyskusal vsetko. Pride cas na tvrde kroky.
Inak, kto cital autobiografiu papeza Frantiska, vie, ako ponizene ako najmensi clovek na svete prosil o mierove rokovania. V akejkolvek forme. Lavrov to odmietol.
@veklipo plus, Trump ziskal cast nerastneho bohatstva na Ukrajine
@deti95060810
@domkakvet
Zalozil si na tom kampan, aj si myslel, ze je vsemozny, ze sa s Putinom dohodne (kto vie, cim ho chcel donutit), aj ked nie do 24h, ale mozno do mesiaca. Preratal sa
Preco je naraz aj Zelensky Trumpovi dobry? Boji sa Putina?
Treba si uvedomit jednu vec: Trump nie je uplne kompletny… a od toho sa odvija vsetko..
Ja mozno trosku odveci, ale vysvetli mi niekto, co akoze maju pomoct tie sankcie? Co daju akoze pokutu Rusku a vau problem vyrieseny? Ved to je nonsens..
@deti95060810 asi ešte neubehlo tých správnych 24 hodín
Ja mozno trosku odveci, ale vysvetli mi niekto, co akoze maju pomoct tie sankcie? Co daju akoze pokutu Rusku a vau problem vyrieseny? Ved to je nonsens..
@ola101 bude mat putin menší balik na zbrojenie , tlak od ludi čo maju prachy pretože sa im horšie podnika, tažšie podnika,
sankcie maju vyznam
také česko už napr nedovaža žiadnu ropu, plyn z ruska, a čuduj sa svete po prepočte na € to maju lacejšie lebo my máme poplatky vyššie sk +dph
@ola101 nieje to nonsen, si uvedom , že rusko podpisalo v 1994 že nenapadne ukrajinu ani si nebude narokovat na uzemie, ked ukrajina sa vzda atomoviek
ako to dopadlo vieme
ked zaberie rusko ukrajinu dá si pauzu na nadych začnu pobalstke štaty, rusko, madarskoa slovensko sa odovzda dobrovolne na podnose a oni sa týmto ani netaja
Trump rozhodne podľa toho ako sa vyspí. Dnes je to takto zajtra inak.
Sankcie sa vo veľkom obchádzajú už dávno.
Veď Trump nasľuboval hory doly len aby ho zvolili. Nie je taky hlúpy aby nevedel koľká bije. Aspoň, že sa postavil za Izrael 🇮🇱
@ola101 je na to mnozstvo odbornych clankov. Rusko neskrachuje tak, ako si to predstavujeme my. Ale pod tlakom sankcii po 20-30 rokoch dopadne ako Iran ci Syria - kedysi funguje staty, dnes zdevastovane krajiny. Putinovi to moze byt ale jedno, to uz on na tomto svete nebude. Nespokojni ale budu chudobnejuci oligarchovia. Oni mozu tlacit na mier.
@ola101 je na to mnozstvo odbornych clankov. Rusko neskrachuje tak, ako si to predstavujeme my. Ale pod tlakom sankcii po 20-30 rokoch dopadne ako Iran ci Syria - kedysi funguje staty, dnes zdevastovane krajiny. Putinovi to moze byt ale jedno, to uz on na tomto svete nebude. Nespokojni ale budu chudobnejuci oligarchovia. Oni mozu tlacit na mier.
@veklipo Rusko neskončí krachom, ani zdevastovanou vojensky slabou krajinou. Podľa proroctva Daniel 11 pred svojím definitívnym koncom bude veľmi zúrivé, bojaschopné a zaútočí s cieľom vyhladiť mnohých.
Rusko po tom co zautoci s koalíciou ďalších štátov proti Izrael, podľa biblických proroctiev, Rusko neutrpí len vojenskú porážku v Izraeli, ale bude zasiahnutý celkovo ako krajina.
Boží trest dopadne aj priamo na jeho domovskú krajinu, nielen na vojsko na bojisku.
Zasiahnutí budú aj tí, čo si myslia, že sú v bezpečí - teda civilné územia, ktoré sa necítili ohrozené.
Boží zásah oslabí Rusko ako mocnosť - nielen vojensky, ale aj politicky a duchovne.
Po tejto porážke sa Rusko už nikdy nespomína ako hrozba pre Izrael. Je to Boží súd nad Ruskom, ktorý má svet upozorniť - nedotýkajte sa Božieho ľudu-národa.
Rusko dopadne zle celkovo - nielen porážkou armády, ale aj poškodením vlastnej krajiny, oslabením moci a stratou rešpektu. Boh zasiahne komplexne, aby navždy odstránil túto hrozbu a ukázal svoju zvrchovanosť.
@ola101 Majú obmedziť Ruku vývoz ropy, plynu, výrobkov, obmedziť prístup k medzinárodným bankovým službám , k moderným technológiam. Aby mal Putin menej prostriedkov na vedenie vojny na Ukrajine. Ja nie som politológ ani ekonóm . Posledný, 18-tý balíček sankcií má byť najtvrdší, má obsahovať postih cca 400 lodí, ktoré prevážajú ruskú ropu pod vlajkami iných štátov. Mali by Putina teraz ešte viacej zabolieť, ako doterajšie balíčky sankcií. Vraj.... Si to milo nazvala, že vraj pokuta," pán vodič, viete akého priestupku Ste sa dopustil, bude pokuta" atď, atď..... Môj názor ... Pekný deň🙂
@ola101 Majú obmedziť Ruku vývoz ropy, plynu, výrobkov, obmedziť prístup k medzinárodným bankovým službám , k moderným technológiam. Aby mal Putin menej prostriedkov na vedenie vojny na Ukrajine. Ja nie som politológ ani ekonóm . Posledný, 18-tý balíček sankcií má byť najtvrdší, má obsahovať postih cca 400 lodí, ktoré prevážajú ruskú ropu pod vlajkami iných štátov. Mali by Putina teraz ešte viacej zabolieť, ako doterajšie balíčky sankcií. Vraj.... Si to milo nazvala, že vraj pokuta," pán vodič, viete akého priestupku Ste sa dopustil, bude pokuta" atď, atď..... Môj názor ... Pekný deň🙂
@dora281 oprava " Rusku "
@veklipo Kto prosil o rokovania? Papez alebo prezident?
Tie sankcie zrejme nejaký účinok majú, pretože, ekonomická motivácia je v biblickom proroctve jedným z hlavných dôvodov, prečo Rusko napadne Izrael. A áno, je úplne možné, že v čase tohto útoku bude Rusko v ekonomickej núdzi - napríklad práve kvôli sankciám, vojnám a vnútornému úpadku.
je smutné až desivé, že osud mnohých ľudí je v rukách dvoch arogantných, narcistických šialencov s prehadzovačkou na hlave
Veď Trump nasľuboval hory doly len aby ho zvolili. Nie je taky hlúpy aby nevedel koľká bije. Aspoň, že sa postavil za Izrael 🇮🇱
@alica110 Trump pokračuje v podpore Ukrajiny, tak ako to robil Biden. Nebude to zadarmo, ale podporuje ju naďalej. A keď Američania zbombardovali iránske objekty na obohacovanie uránu, Putinovi asi museli v jeho bunkri vymeniť plienky. Je jedno, či v Amerike vyhrá prezidentské voľby republikán, či demokrat. USA budú vždy stáť za Izraelom, bez ohľadu na to, kto v Amerike vyhrá voľby . Najbohatší ľudia na svete boli, sú a budú Židia, je to asi Najvyšším naozaj vyvolený národ. A oni Izrael ochránia aj do budúcnosti.....Môj názor......
je smutné až desivé, že osud mnohých ľudí je v rukách dvoch arogantných, narcistických šialencov s prehadzovačkou na hlave
@danica2711 Tej prehadzovačke som neporozumel , ale myslela si Trumpa a Putina?
@danica2711 Akože menia často názory, pomocou prehadzovačky, tak nejako?