Novinári. Musia klamať už v nadpise?
...... Dôchodcom sa skončili zlaté časy, rodičovská penzia nebude. Vráti sa až budúci rok, skromnejšia a nie všetkým.... 🤔
Viete, o akych zlatych casoch pisalkovia tocia ? Pokial ma pamat neklame, dostali prispevok od pracujucich deti len v roku 2023. Takze kto dostal 20€ od decka, mal zlate casy?
No moji rodicia dostali kazdy vyse 500 eur, takze ano, boli to pre nich zlate casy.
Tak mija mamka dostala rocne 900€ a otec tiez- teraz maju ovela menej. Zlate casy to neboli no boli to pekne peniaze
Dostali peniaze dva roky a bolo to podstatne viac, u kazdeho minimalne 200-300 eur od jedneho dietata, teraz to bude tak 20-30 eur a aj to az na buduci rok. Takze kym zacnes kritizovat a rozculovat sa, aj ty si najprv nastuduj zakladne informácie
No kedze ho raz dostali jednorazovo vratane predchadz mesiacov tak ano dostali mnohi pekne sumy ( 600-700eur), preto asi aj taky nadpis .
Tak nadpisy sa robia preto take, aby na to ludia klikali.. casto zvelicene... k ostatnemu sa ani nevyjadrujem :D moj nazor s rozdavanim penazi, by sa tu iste nestretol s pochopenim :DDD
Clickbaity...
Akurát som prečital - Veľká strata v rodine Dwayna Johnsona.
A samozrejme sa dozvieš, že tá veľká strata je, že zdochol pes.
Mňa by zaujímalo,ku akým časom prirovnavaš tieto časy? Všade iba dôchodky,kto spomína mladé rodiny, neúplné rodiny, mamičky samoživiteľky? To koľko potrebujú dôchodcovia,aby už prestali vyhadzovať svoje úspory v igelitke z okna napríklad? Som ozaj tolerantná,ale už by stačilo.
Vies co je clickbait?
Terajší dôchodcovia majú zlaté časy. Moja Gen X keď bude nastupovať do dôchodku, aj 200€ dôchodky budú luxus, ktorý si nie každý bude môcť dovoliť.
môj otec dostal rodičovský iba raz,,,,,
Musia klamať titulkami, lebo inak nevedia zaujimavo písať, dávať politikom správne otázky, proste slabota, ináč zaujať nedokážu.
Citaj serioznu tlac a nebdu ta trapit ohromujuce nadpisy bulvarnych platkov
media nikdy neklamu. treba im verit, ockujte sa a radujte sa.
Dezinformačný portál InfoVojna porušil zákon: Moderátor nazval politikov kreténmi, padli aj urážky na Čaputovú
https://www.interez.sk/dezinformacny-portal-inf...
https://www.interez.sk/simkovicovej-ministerstv...

Tak zjavne je to určné pre takých, ako ty, keďže ťa to hneď dosť zaujalo 🙂 ja sa nad týmto neviem pozastavovať..