Obavy z vojny medzi Iránom a Izraelom
čítala som že usa chce vstúpiť do konfliktu, nemáte obavy? viem že rusko ukrajinská vojna je bližšie ale iran je rusky spojenec a to atómové bomby ma.
tym ze sa budes bat zmenis co?
Bojím. Ešte viac ako Ukrajina vs. Rusko. Lebo, ak Irán zablokuje Hormuzsky prieliv, tak bude benzín za 3,5 Eur za liter. A keď Izrael hodí jadrovú bombu na Iran, tak Pakistan spraví to isté s Izraelom.
Nie
nie
Ci sa bojim? a Ty sa bojis?
Ale nemusis sa bat nasa vlada neleni a uz tu mame skupinku priatelov, ktora nam vytvorila spojenectvo s Izraelom.
Obavy, ano, aj preto, ze medzi iranom a izraelom mam polku rodiny, ktori maju byt zatiahnuti do vojny, opat a opat zas a znova🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
nebojím sa izraelu ale to že sa usa zapojí do vojny a iran spanikári a spraví niečo nepredvídateľne
Nie . Bojím sa že extrémne zdraží ropa ale inak nie . Veď tá vojna je prestávkami 50 rokov takže nič nové pod slnkom
Rusko - Ukrajina už nevyvoláva dostatočný strach tak treba vymyslieť niečo nové čím budú strašiť?
Nie . Bojím sa že extrémne zdraží ropa ale inak nie . Veď tá vojna je prestávkami 50 rokov takže nič nové pod slnkom
@jogy1984 veru, uz dnes stupli ceny benzinu dost vyrazne. Zase maju skvely dovod ich zvysovat a zaplatíme si to my, co s tym konfliktom nemame nic spolocne.
Nebojim sa, ale nemozem ani povedat, ze mi nestiahlo zaludok, ked som pocula o prvom utoku. V Izraeli som bola pred par rokmi, planovala som sa tam vratit minuly rok a odkedy pocuvam a citam, co sa dialo v Gaze a teraz tento konflikt s Iranom, je mi z toho smutno.
Čakajú nás ešte dramatické udalosti. Ozbrojené konflikty posledné roky vzrastajú, v roku 2022 postihli následky vojnových konfliktov 1,7 miliárd ľudí a zdá sa že to bude stúpať.
Ja som zvedavý ako dopadnú bežný ľudia v Severnej Kórei čo prakticky od narodenia žijú izolovaný a v klamstve po tom čo diktátor bude musieť odovzdať časť vlády a kompetencií OSN či tam nastane aspoň čiastočná sloboda a sa ľudia dozvedia ako boli oklamaný.
Čakajú nás ešte dramatické udalosti. Ozbrojené konflikty posledné roky vzrastajú, v roku 2022 postihli následky vojnových konfliktov 1,7 miliárd ľudí a zdá sa že to bude stúpať.
Ja som zvedavý ako dopadnú bežný ľudia v Severnej Kórei čo prakticky od narodenia žijú izolovaný a v klamstve po tom čo diktátor bude musieť odovzdať časť vlády a kompetencií OSN či tam nastane aspoň čiastočná sloboda a sa ľudia dozvedia ako boli oklamaný.
@maranco keď už chceš iné opravovať v spisovnej slovenčine tak by si ju aj ty mal ovládať 😀
Ľudia pochopte, že obavať sa môžeme len našich slovenskych politikov. Čokoľvek sa stane... vinťe ich a nie všetko možné spoza slovenskych hraníc. Drahota, dane, nízke mzdy a podobne za to všetko môže tých 150 obuchov v parlamente. Ani jeden tam neni pre nás... toto treba pochopiť.
Len sa chcem spýtať, či to pomáha, keď sa budem báť. Lebo ak to pomáha, tak sa hneď aj ja budem báť. ;) Tu to máš vysvetlené:
-Máš v živote problém? Nie? Tak prečo sa trápiť?
-Máš v živote problém? Áno? Môžeš s tým niečo urobiť? Áno? Tak prečo sa trápiť?
-Máš v živote problém? Áno? Môžeš s tým niečo urobiť? Nie? Tak prečo sa trápiť?
Takže ak ťa po tomto ešte niečo trápi, tak tomu daj ešte nejaký čas, aby si si to uvedomila, a ak ťa to ešte stále potom trápi, tak to znamená, že sa tým chceš trápiť – a k tomu poviem: vychutnaj si teda tvoje trápenie, aj to sa dá. ;) Prajem pekný večer, plný úsmevov 🙂
Nechcem a nejdem sa zbytočne stresovať strachom, pretože nie som a ani nebudem v pozícii to nejako ovplyvniť. Tento svet je tak skazený, že stať sa môže čokoľvek. Žijeme všetci na jednej planéte,ktorá nie je vôbec veľká....no namiesto toho, aby sme si užívali život,ktorý je fakt krátky, tak sa každý pechori po peniazoch, moci..... smutné 😥.
Nebojím sa. Báť sa budem keď to reálne ovplyvní môj život. Tým že sa budem báť si nepomôžem a stresu mám v živote dosť aj toho
Tam je konflikt roky rokúce.
A že sa zapojí USA sa očakáva pretože je to veľký spojenec Izraela.
Áno Rusko je zase spojenec Iránu ale Rusko má momentálne svoje problémy a nepotrebuje ďalšie.
Nas to ovplyvní tak že zdražie ropa a tým pádom všetko ostatné.
Teraz uz mam. Opat dalsia nekonecna vojna na Blizkom vychode
Nebojim sa jadrovej bomby ale tej financne tazobe co pride.. astronomicke navysenie cien energii ktore by prislo s uzavretim prieplavu sa premietnu prakticky vo vsetkom nie len ze budeme tankovat drahsie potraviny sluzby a naklady na zivot to vsetko vyleti raketovo hore..uz erraz pol Slovenska zije z vyplaty do vyplaty podniky to neutiahnu vela ludi pride o pracu.. staty sa navzajom znicia ekonomicky nie vojensky a ked ludia nebudu mat co jest a kde byvat vtedy pride k takym nepokojom ze obcianska vojna moze byt praktocky v kazdom jednom state ktory nie je po uzavreti hranic absolutne sebestacny..

Nebojím.