icon

Partner nášho prezidenta a Janka Koleníka

27. aug 2025

Ako si tak zaspavam, napadlo mi, ze neviem s kym tvori par nas prezident a Janko Kolenik. Ani media nic nepisu, ak som dobre citala. Viete niekto viac? Ako je vlastne mozne, ze takto znamych ludi media neriesia, zatial co ostatnych ano 🙄

Strana
z2
anonym_71651e
27. aug 2025

Janko Kolenik asi so Števom Martinkovicom (ak je to tak, tak nech sú štastni)

a Pellemá nezaujíma

hopatko
27. aug 2025

Prezident mieru voleny slovenskou a ziadnou inou narodno konzervativno socialnou demokraciou ma niekoho ineho do paru ako svoju sestru? To mi nejako nevychadza...

anonym_baa0ac
27. aug 2025

@anonym_autor Pelle mal Náhlika, nie?

danica2711
27. aug 2025

nech si každý žije, s kým chce, pokiaľ tým nikomu inému neubližuje. Nikoho do toho nič nie je. Nemám vôbec nič proti homosexuálom, len ma fascinuje, že najhomofóbnejšia krajina v Európe má homosexuálneho prezidenta. Že to nepriznáva a že nikdy nič neurobil (a ani nikdy neurobí) pre svoju komunitu, je už vecou jeho charakteru a svedomia

anonym_3de0d7
27. aug 2025

Neriesim orientaciu, ale ja tiez nechapem, ako je mozne, ze za cele roky sa s istotou nikdy nevedelo, s kym Kolenik tvoril par, ze ho ziadni paparazzi s nikym nezachytili, ked inym znamym ludom sa to deje bezne...

ivuska027
27. aug 2025

Kolenik žil s Kostelným dlhé roky. Či ešte, to netuším.

hederamonstera
27. aug 2025
@anonym_3de0d7

Neriesim orientaciu, ale ja tiez nechapem, ako je mozne, ze za cele roky sa s istotou nikdy nevedelo, s kym Kolenik tvoril par, ze ho ziadni paparazzi s nikym nezachytili, ked inym znamym ludom sa to deje bezne...

@anonym_3de0d7 toto aj mna vzdy zaujimalo. Ako je mozne, ze o niekom vieme aj kedy si prdol ale o niektorych ludoch, co by mohlo byt aj dost sokantne, nikto nic nenapise. Zeby si to teda ti s prdmi platili u paparacov?

anonym_4360b5
27. aug 2025
@danica2711

nech si každý žije, s kým chce, pokiaľ tým nikomu inému neubližuje. Nikoho do toho nič nie je. Nemám vôbec nič proti homosexuálom, len ma fascinuje, že najhomofóbnejšia krajina v Európe má homosexuálneho prezidenta. Že to nepriznáva a že nikdy nič neurobil (a ani nikdy neurobí) pre svoju komunitu, je už vecou jeho charakteru a svedomia

@danica2711 ale urobil, pamätám si jeho jedinú vetu k tomu “to si ľudia nevyberajú, s tým sa narodia” 🤣 ale asi aj dobre, keď človek vidí jeho rozhovory s novinármi a tlačovky

pink_lady
27. aug 2025

jezis rozmyslat pri zaspavani nad tymi dvoma, to je už iný level 😂

bobo2433
27. aug 2025

No práve oni dvaja tvorili tiež pár Koleník a pelle 😁😁😁😁😁

marica61
27. aug 2025

@anonym_autor nikto to nerieši, lebo to nie je pravda.

anonym_6c6a52
27. aug 2025
@ivuska027

@ivuska027 áno, ale už nie.Kostelny mal potom iného partnera a v Petržalke mali nejakú hádku v novostavbe z balkóna sa hádali😉 bola tuším privolaná aj hliadka polície písalo sa o tom aj v médiách

anonym_6c6a52
27. aug 2025
@hederamonstera

@anonym_3de0d7 toto aj mna vzdy zaujimalo. Ako je mozne, ze o niekom vieme aj kedy si prdol ale o niektorych ludoch, co by mohlo byt aj dost sokantne, nikto nic nenapise. Zeby si to teda ti s prdmi platili u paparacov?

@hederamonstera urcite tak ako bolo vždy informačné embargo na Pietrovu

deti95060810
27. aug 2025
@ivuska027

@ivuska027 myslíš toho herca?

anonym_0246c9
27. aug 2025

Pelle predsa zije a chodi na dovolenky z tym poslancom Nahlikom z Hlasu.

anonym_b74da2
27. aug 2025

Aký biedny život musí mať niekto, kto toto rieši pred spánkom? Absolútne ma nezaujíma, kto s kým chodí. Žijem svoj život. Riešim reálne problémy deti, práca, domácnosť. Večer som rada, keď padnem do postele. Posledné načo pred spaním myslím sú životy cudzích ľudí.

pasomnica
27. aug 2025

Veď oni dvaja sú spolu, nie? Alebo boli...

rozculena
27. aug 2025

nikdy ma to nezajímalo,neviem,prečo by malo...aj keby boli hetero,tak ma to nezaujíma.
O Koleníkovi a Kostelnom som sa dozvedela od netere,len tak medzi rečou,že :"Veď to vie celá BA,že oni dvaja sú spolu"
Len to bolo už dávnejšie,a kto s kým ako prečo v súčasnosti mi je fuk

anonym_490482
27. aug 2025
@hederamonstera

@hederamonstera nenapíšu, lebo celebrity si platia za to, aby sa o nich nepísalo. Poznäm osobne jedného herca, ktorý sa rozvádzal. Bola podaná žiadosť o rozvod. Na druhý deň to bolo v Novom čase. 🤮 Budúca ex si to nepriala, robila s ním cirkus. On. ani len netušíl, čo je v Novom čase. Zdvihol telefón, zistil čo sa deje. Samozrejme, že to niekto "bonzol" z podateľne 🤮🤮🤮 Na chrapúňa mu povedali, že ak nechce aby sa v tom pitvali nech zaplatí. Ver, never, stálo ho to 30 000 eur. Odvtedy ticho, ani zmienka.

anonym_a699db
28. aug 2025
@danica2711

@danica2711 čo to táraš prosím ťa? Aká najhomofobnejsia krajina? Vychádzaš z výskumu, alebo len tak trepeš, aby si si kopla do slovákov? Ľuďom nevadia homosexuáli ako takí, ani ci g ani, ani černosi, naozaj nie. Keď sú to slušní ľudia, pracujú a nepredvadzaju sa na divných pochodoch prezlečení za psov a s holou ritou, pričom ťa presviedčajú, že je normálne toto robiť na ulici. Doma nech si každý robí, čo chce, nikoho to nezaujíma. A prečo by sa mal akože k niečomu "priznávať"? Ako súvisí jeho orientácia s výkonom jeho práce? Ty tiež niekde na pohovore alebo v spoločnosti hovoríš, že sexujes s chlapmi (ženami...)? Jak malému decku treba naozaj vysvetľovať?

anonym_3cb6f4
28. aug 2025
@anonym_a699db

@danica2711 čo to táraš prosím ťa? Aká najhomofobnejsia krajina? Vychádzaš z výskumu, alebo len tak trepeš, aby si si kopla do slovákov? Ľuďom nevadia homosexuáli ako takí, ani ci g ani, ani černosi, naozaj nie. Keď sú to slušní ľudia, pracujú a nepredvadzaju sa na divných pochodoch prezlečení za psov a s holou ritou, pričom ťa presviedčajú, že je normálne toto robiť na ulici. Doma nech si každý robí, čo chce, nikoho to nezaujíma. A prečo by sa mal akože k niečomu "priznávať"? Ako súvisí jeho orientácia s výkonom jeho práce? Ty tiež niekde na pohovore alebo v spoločnosti hovoríš, že sexujes s chlapmi (ženami...)? Jak malému decku treba naozaj vysvetľovať?

@anonym_a699db úplne s tebou súhlasím

moonlight1210
28. aug 2025
@anonym_a699db

@anonym_a699db “prečo by sa mal akože k niečomu "priznávať"? Ako súvisí jeho orientácia s výkonom jeho práce?”

Smie si teda verejne na akekolvek podujatie so sebou vziat partnera? Ako ini prezidenti manzelku/oficialnu partnerku?

Sama vies, ze sme falosne toleratny narod.
Sme tolerantni, kym s tym nie sme konfrontovani. Ako nahle sa tak stane, tak drviva vacsina na fleku skonzervativnie, az zortodoxnie a koniec.
(Staci poslat po ulici sa prejst hetero par, co sa bude drzat za ruky a da si pusu a homo par, co sa bude drzat za ruky a da si pusu).

Takze na Slovensku jeho vykon funkcie ma vplyv na priznanie jeho orientacie a priznanie orientacie by malo vplyv na vykon funkcie (ci by sa vobec mal sancu stat kandidatom na nu) .
Neklam si.

Dobre vies, ze zasterka sestra-brat je Slovakom viac ako prijemna. Dodava potrebny zensky element (este aj vysvetlujuco nesexualny, teda preco tam nie je logicky ziaden sexualny zaujem/napatie) a nenapadne zmiernuje, zastiera fakt, ze je na chlapov.

Typicky slovenske - hlavne nech sa o tom nehovori.
Milujeme Schroedingera: ak sa o tom nahlas nehovori, tak sa mozeme tvarit, ze to vlastne akoze nie je.

Zaroven to, ze Ficovi stavala milenka verejne po boku aj na oficialnych zasadnutiach a vyhlaseniach (akoze vo vykone dakej vymyslenej funkcie poradkyne pre vsetko a zaroven nic) znasame pozoruhodne vyborne a vacsina ludi bez poznamok.
Tam sa o vplyve na funkciu/pracu nemusime ani bavit, ziaden nie je a nebude.
Toto je nas druhy slovensky paradox - sme tak konzervativni ohladom vernosti, vyznamu manzelstva/partnerstva a uplnej tradicnej rodiny (od politickej sceny po konika), az bez mihnutia oka tolerujeme verejnu neveru. Hlavne nech sa o tom nahlas nehovori.

terezka1947
28. aug 2025

Je mi jedno,kto s kým žije,či tajne,či verejne.
Možno práve tí ľudia,čo si súkromie strážia sú mi sympatickejší,ako ti,čo sú večne na nejakej fotke.

anonym_1eea52
28. aug 2025

Mna by zaujimalo, s kym je Pyco?

anonym_96ebe6
28. aug 2025

Na nete je toho dost, staci hodit do googla a vyskoci foto z miesta milencov v Taliansku napriklad.

anonym_340007
28. aug 2025

Niektorí si asi platia, že to médiá zverejnia a niektorí naopak. Ani Mira Jaroša nikto nerieši. Svoju prácu robí super a čo robí v súkromí je jeho vec. Niektorí si prezentovaním svojej orientácie zvyšujú sledovanosť.

anonym_225037
28. aug 2025
@anonym_1eea52

Mna by zaujimalo, s kym je Pyco?

@anonym_1eea52 Pyco ma Taliana, neznamy muz

anickaaa6aaa
28. aug 2025
@anonym_340007

Niektorí si asi platia, že to médiá zverejnia a niektorí naopak. Ani Mira Jaroša nikto nerieši. Svoju prácu robí super a čo robí v súkromí je jeho vec. Niektorí si prezentovaním svojej orientácie zvyšujú sledovanosť.

@anonym_340007 Miro Jaroš je tiež homosexuál?

anonym_81261d
28. aug 2025
@anickaaa6aaa

@anonym_340007 Miro Jaroš je tiež homosexuál?

@anickaaa6aaa si nevedela?

bosorkabb
28. aug 2025

Ono médiá hlavne bulvárne píšu o tom čo daná slávna osoba chce. Niekto sa chce zviditeľniť tak zavolá a ide to.
Platí nepísané pravidlo že o orientácii sa nepíše pokiaľ to sama osoba nechce.
A áno je ich medzi známymi ľuďmi dosť.

Strana
z2