Politicke zmeny na MK?
Politicke zmeny na MK?
Prosim, o nepremiestnenie tejto diskusie do ineho fora, povodny zamyslany nazov bol len "Zmeny na MK, ale preventivne som vlozila slovicko "politicke"
Vsetkeho vela skodi. Vsimli ste si postupne zatraktivnovanie MK?
- zmeny nazvov diskusii
- premiestnovanie diskusii na ine fora
- moznost prispievat uplne anonymne (vyhoda pri citlivych temach, nevyhoda pri ostrych temach)
- obrazky pridane AI k diskusiam na forach, ktore niekedy s temou nesuvisia, alebo vyvolavaju napatie (kriciaci ludia, transparenty od veci...)
- za vygenerovaneymi sa nickami sa postupne bude skyvat AI. Vsak do predvolebnej kampane sa za to ese vycibri
Ty to nejako moc prežívaš. 😂😂😂
Zi realny zivot, ulavi sa ti 🙂
Isteže. Mk je tak zásadné fórum, že tu treba do diskusie zapájať Ai lebo súdruh Fico nakázal. Niektoré by ste z tej politiky mali naozaj ubrať, lebo vám to prerastá cez hlavu.
Je prirodzené, že sa 1,5 roka pred voľbami aktivizujú obe protistrany - aj keď podľa istých nickov na MK sú názory ne-prívržencov progresívno-liberálnych strán na MK neželané/nevhodné.
Och,tu na východze snehu nadžubalo,poj radšej pomôcť odpratávať 😁. Nechcem si predstaviť, koľko ho asi napadlo v mojej domovine,na Liptove,isto 2x toľko a všetci majú "veselé vstávanie" (aspoň pri tomto nechodí politika po rozume)🤭,aj s ometaním áut.
ano všimla
nenarobíš nič , ešte som rozmyšlala napisat novinarovi /rke , momentalna vlada sa ohana slobodou a neviem čim ale realne robi to čo tu
Je prirodzené, že sa 1,5 roka pred voľbami aktivizujú obe protistrany - aj keď podľa istých nickov na MK sú názory ne-prívržencov progresívno-liberálnych strán na MK neželané/nevhodné.
@anonym_fd7a91 Podľa niektorých uživateliek to tu vyzerá ako fanklub PS
Isteže. Mk je tak zásadné fórum, že tu treba do diskusie zapájať Ai lebo súdruh Fico nakázal. Niektoré by ste z tej politiky mali naozaj ubrať, lebo vám to prerastá cez hlavu.
@anonym_30b67e je to asi top 3 najnavštevovanejšia stránka na Slovensku. samozrejme že tu politické strany zamerajú svoju kampaň. bude to tak ako hovorí autorka. Rôzne skupiny, aj zo zahraničia tu budú vešať svoje manipulatívne príspevky. A práve ľudia ktorí ti povedia že to moc prežívaš sa nechajú zmanipulovať ako prví.
Kolki sa stazovali za zmenu nazvu diskusie? Zvykli sme si, aj ked prispievatelky reagovali na nieco ine (na nazov), nez autorka mala na mysli. Niekedy bola aj autorka kvoli nazvy "zhejtivana" 🙃 Niekomu boli presunute diskusie z fora. V poriadku, zvykli sme si. Teraz som si vsimla obrazky, fajn. Preklikavala som nahodne, od kedy sa pridavaju obrazky a v diskusii o ruseni sviatku 17.novembra, transparent v anglictine 🙃 Tak som klikla ine, vrestiaci clovek na obrazku. Uz ked to vidime, adrenalin stupne, ziadny klud, pohoda. A potom diskutujme slusne 🙂
Myslim, ze obr. vyberala AI, pretoze mi doslo, ze nazov bol automaticky upraveny. Automaticky = nie adminom. No, aby bola casom vyssia navstevnost konika, prirodzenym vyvinom bude z nami aj na koniku diskutovat AI.
Politiku a to "pred volbami" som zamiesala zamerne, aby tento prispevok neputoval do ineho fora, aby som inde nerozduchavala vasne 🙂
Dakujem za porozumenie. Uzivajme si sneh, bezny zivot. Skoda, ze uz je po prazdninach, tazsie sa detom pojde do skoly 🙂
Och,tu na východze snehu nadžubalo,poj radšej pomôcť odpratávať 😁. Nechcem si predstaviť, koľko ho asi napadlo v mojej domovine,na Liptove,isto 2x toľko a všetci majú "veselé vstávanie" (aspoň pri tomto nechodí politika po rozume)🤭,aj s ometaním áut.
@zuzanita1609 naj ruci s telefónom a ja jej dám radšej šufľu do rukoch....
Vyhod tv..hneď ebudes pokojnejšia
Vyhod tv..hneď ebudes pokojnejšia
@anonym_24e21a co ma zasahovanie MK do prispevkov prispievatelov s TV?

🤦♀️