Pozitíva tejto vlády za toto volebné obdobie
Mňa by naozaj úprimne zaujímalo čo pozitívne spravila táto vláda. Nejaké konkrétne body. Vie mi niekto napísať?
Postarali sa o svojich ľudí ….dozivotne renty a ministerské kresla sa tu rozdávajú len taký fukot
Tak zda sa, ze stratili aspon nejakych volicov, to je asi jedine pozitivum, co vidim.
@marianarem pri najblizsich volbach ich naberu naspat. lebo maju pamat akvariovej rybicky..
@joesvk aku reformu? Kazde 2 roky nieco vypotia co je absolutne nerealizovatelne v praxi
Nezvýšili si platy štvornásobne ... nevyhlásili vojnu ... nezrušili povinnú školskú dochádzku ... nezakázali Sme a Denník N ... nezvýšili DPH na 60 percent ... nezakázali súkromné vlastníctvo ...
@marianarem nemyslím si, že stratili nejakých voličov
Minule dávali prieskum, kde sa Danko rozčuľoval že prepadla SNS
Smer s Hlas bezpečne vysoko.
@mapa To bolo v duchu vtipu o súdruhovi Leninovi: Deti v škole mali povedať príbeh, na ktorom by sa ukázalo, aký bol súdruh Lenin dobrý k deťom. Janko povedal, že čítal takýto príbeh: súdruh Lenin sa ráno holil a počas toho vošli do kúpeľne Mášenka a Serjožka. Čo robíš, súdruh Lenin, opýtali sa. Nuž, holím sa, povedal súdruh Lenin. A bol celý príbeh. Súdružka učiteľka hovorí – no dobre Janko, ale kde je tam vidieť, aký bol súdruh Lenin dobrý k deťom? Akože kde, hovorí Janko. Veď mohol zobrať britvu a urobiť – šmyk šmyk, potvory zvedavé.
Juuuj dievky ved nebudte take pesimistky… ved zaviedli spat polrocne prazdniny 😁 (alebo planuju zaviest?)…. Pozn.ironia
Neviem, ale keďže ju volila trištvrte Slovenska,predpokladam, že je aj 3/4 Slovenska spokojna😂.
ved si to zhrnme - dozivotne renty, strasne potrebne ministerstvo sportu, konecne budeme mat "olympijsky" stadion v samorine, narodna letecka linka z kosic do bratislavy, nove stihacky, vladna letka, nove polepy policajnych aut, kosele z kavovych zrn pre policajtov.... ja vidim len same pozitiva.
Projekt nájomných bytov riadi odsúdená nominantka Smeru. Záznam o treste jej vymazali
Eva Lisová podvádzala pri biznise s realitami.
https://domov.sme.sk/c/23474331/lisova-najomne-...

@autor myslim, ze jedine pozitiva, ktore som citala, maju na svojich fb profiloch. Tam informuju o vsetkom. Aj o pozitivnom.