Pozitíva tejto vlády za toto volebné obdobie
Mňa by naozaj úprimne zaujímalo čo pozitívne spravila táto vláda. Nejaké konkrétne body. Vie mi niekto napísať?
Postarali sa o svojich ľudí ….dozivotne renty a ministerské kresla sa tu rozdávajú len taký fukot
Tak zda sa, ze stratili aspon nejakych volicov, to je asi jedine pozitivum, co vidim.
@marianarem pri najblizsich volbach ich naberu naspat. lebo maju pamat akvariovej rybicky..
Drucker rozbehol reformu školstva,ktorá je už veľmi potrebná.
Inak nič.
Renty, platy za nič.
Preco sa autor pyta anonymne? Niektori ludia sa dozvedeli ze su ,,kukurica".😀
@joesvk aku reformu? Kazde 2 roky nieco vypotia co je absolutne nerealizovatelne v praxi
Nezvýšili si platy štvornásobne ... nevyhlásili vojnu ... nezrušili povinnú školskú dochádzku ... nezakázali Sme a Denník N ... nezvýšili DPH na 60 percent ... nezakázali súkromné vlastníctvo ...
@marianarem nemyslím si, že stratili nejakých voličov
Minule dávali prieskum, kde sa Danko rozčuľoval že prepadla SNS
Smer s Hlas bezpečne vysoko.
@mapa To bolo v duchu vtipu o súdruhovi Leninovi: Deti v škole mali povedať príbeh, na ktorom by sa ukázalo, aký bol súdruh Lenin dobrý k deťom. Janko povedal, že čítal takýto príbeh: súdruh Lenin sa ráno holil a počas toho vošli do kúpeľne Mášenka a Serjožka. Čo robíš, súdruh Lenin, opýtali sa. Nuž, holím sa, povedal súdruh Lenin. A bol celý príbeh. Súdružka učiteľka hovorí – no dobre Janko, ale kde je tam vidieť, aký bol súdruh Lenin dobrý k deťom? Akože kde, hovorí Janko. Veď mohol zobrať britvu a urobiť – šmyk šmyk, potvory zvedavé.
@pribinak No on aj ten Danko mimo parlamentu potesi 🙂
@marianarem 🤣🤣
@ivka225 Juj, teraz si im dala tipy, co so zvyskom volebneho obdobia 🙂
Juuuj dievky ved nebudte take pesimistky… ved zaviedli spat polrocne prazdniny 😁 (alebo planuju zaviest?)…. Pozn.ironia
pre Slovensko nič. Pre seba a "svojich ľudí" hodne
Neviem, ale keďže ju volila trištvrte Slovenska,predpokladam, že je aj 3/4 Slovenska spokojna😂.
@ladybarbora Ale teraz to vyzerá inak.
Veď čas ukáže.
Najomne byty
ved si to zhrnme - dozivotne renty, strasne potrebne ministerstvo sportu, konecne budeme mat "olympijsky" stadion v samorine, narodna letecka linka z kosic do bratislavy, nove stihacky, vladna letka, nove polepy policajnych aut, kosele z kavovych zrn pre policajtov.... ja vidim len same pozitiva.
Projekt nájomných bytov riadi odsúdená nominantka Smeru. Záznam o treste jej vymazali
Eva Lisová podvádzala pri biznise s realitami.
https://domov.sme.sk/c/23474331/lisova-najomne-...
Obavam sa, ze jeden raz smerak = naveky smerak, myslim tym ich volicov

@autor myslim, ze jedine pozitiva, ktore som citala, maju na svojich fb profiloch. Tam informuju o vsetkom. Aj o pozitivnom.