icon

Prečo máme novú hymnu, keď používame starú?

1. jan 2026

Naco sa dalo 50 000 euro na novu hymnu.Ked prezident pouziva staru hymnu pri vsetkych vyznamnych podujatiach.Lebo ta stara vyznieva tak vznesene oproti novej.ktora podla neho je v takej mensej tonine?...tu si uz ozaj vsetci seru do huby.

ivicatolic
1. jan 2026

@anonym_autor áno, áno.... Bolo to v tv novinách...presne čo hovoríš.... Ja som ešte čakala , že v telke vystúpi Martinka a niečo nám k tomu povie....len keď ona nerozpráva, iba si vlásky prehadzuje 🤣🤣🤣👉

wiliam3royal
1. jan 2026

Nova hymna, zandari, 15 ministerstvo, aby mala konsolidacia co pokryt(nezmysly)...

autor
1. jan 2026

Este daky šašo ( neviem kto) na konci hovoril ked sa ho pytali ze ci ministerstvo kultuty nenakaze nkvu hymnu pouzivat.povedal ze po tomto rozhovore caka telefonat a smial sa..ved toto je cele smiesne..a nam kazu konsolidovat

anonym_705ea3
1. jan 2026

čo tam potom kedy sa púšťa. Hlavná vec, že Oskar zhrabol pár tisíc do kešene.

anonym_1c6d5c
1. jan 2026
@ivicatolic

@anonym_autor áno, áno.... Bolo to v tv novinách...presne čo hovoríš.... Ja som ešte čakala , že v telke vystúpi Martinka a niečo nám k tomu povie....len keď ona nerozpráva, iba si vlásky prehadzuje 🤣🤣🤣👉

@ivicatolic 😂😂😂

martinka13
2. jan 2026

Lebo sme bohatá krajina, ktorá môže platiť výmysly idiotov vo vláde, ktorých si idioti zvolili. Preto.

anonym_33048d
2. jan 2026

Nova hymna je “transparentne “ prepranie penazi za bohvie zac co. Ci ju niekde budu pustat je irelevantne. Peniaze sa dostali tam kde boli urcene a hymne je len prostriedok … nestoji skoro nic, co sa tyka materialu … s myslienkami a niecine nehmotnym vies urobit najvacsi biznis

eva8
2. jan 2026

😀 Akurat som sla pridat novu temu, ale dam to sem:

Konsolidacia na mieru - stastny novy rok v SND.
Nová éra v SND po vyhadzovoch: Prichádza nahá Bianka, polepšený Vtip a počmáraný Hamlet
https://plus7dni.pluska.sk/nasa-fikcia/nova-era...
A budeme mat aj plackovu, uplna nahota, moderne umenie nie je na to, aby sme ho porozumeli, Hamlet bez slov vyjadri rozporuplne rozpolozenie mladych.... Nerozumiem, preco Separ spieva, vsak vyjadruje slovami... Nuz, premeni sa na míma...

amalka07
2. jan 2026

Nová hymna bola samozrejme hovadina, ale úprimne, pri tom kam idú milióny a ďalšie zbytočné peniaze fakt nechápem prečo sa už rok tak nenormálne rieši týchto 42 tisíc.

sevrin
3. jan 2026
@amalka07

Nová hymna bola samozrejme hovadina, ale úprimne, pri tom kam idú milióny a ďalšie zbytočné peniaze fakt nechápem prečo sa už rok tak nenormálne rieši týchto 42 tisíc.

@amalka07 a to ešte nepočítame, aká megakauza nastala keď Šimečkova mama mala na faktúrach nezrovnalosť 260€.

mizoko
3. jan 2026
@amalka07

@amalka07 lebo pár tisíc sem, pár tisíc tam a ľudia si musia uťahovať opasky. Ako sa vraví - babka k babce
A ked niekto povie,že to,čo sme platili všetci nie je pre všetkých - tak som zvedavá pre koho to je keď sa to nikde nepusta

eva8
3. jan 2026
@mizoko

@amalka07 lebo pár tisíc sem, pár tisíc tam a ľudia si musia uťahovať opasky. Ako sa vraví - babka k babce
A ked niekto povie,že to,čo sme platili všetci nie je pre všetkých - tak som zvedavá pre koho to je keď sa to nikde nepusta

@mizoko pusta. O pol noci v zreformovanej slovenskej televizii STVR 👍 Jedine sa mi paci fujara v zavere. Ale pri pocuvani vo mne vyvolava nervozitu. Opat som si ju dnes vypocula a neda sa na nu zvyknut. Taky zly pocit pri pocuvani. Doslova vibracie citim. Ta fujara bola vyslobodenim z utrpenia pocuvania... 🙂

mizoko
3. jan 2026
@eva8

@mizoko pusta. O pol noci v zreformovanej slovenskej televizii STVR 👍 Jedine sa mi paci fujara v zavere. Ale pri pocuvani vo mne vyvolava nervozitu. Opat som si ju dnes vypocula a neda sa na nu zvyknut. Taky zly pocit pri pocuvani. Doslova vibracie citim. Ta fujara bola vyslobodenim z utrpenia pocuvania... 🙂

@eva8 hej na nový rok o polnoci 🤣

leidin
26. jan 2026

Praveze ta nova hymna ma byt vznesenejsia, co aj je podla mna, ale vobec sa tam nezmenil text, melodia, takze ta uprava proste mi pride absurdne draha a aj keby to bola ina pesnicka tak je to predrazene nenormalne, 50 tis. € to je chore. Toto sa nema volat nova hymna, ale hudobna uprava. Podla mna je to nepodstatny prd a mohli sme byt bez toho. To si mohol spravit sam a nikto by po tom ani nestekol, keby si to dal na svoj sukromny kanal na youtube.