Prezident Pellegrini a dvojaký meter v politike
"Prezident Kiska bol odsudeny a bola mu odobrata aj dozivotna prezidentska renta napriek tomu, ze po danovej kontrole vratil neopravneny odpocet dph aj zaplatil pokutu. Teraz staci, ak prezident Pellegriny zaplati LEN pokutu a moze sa na nas "usmievat"?" Toto napísal jeden pán na FB a ja úplne súhlasím s jeho názorom. To sme fakt tak hlúpi aby si oni robili čo chcú? A prezident Pellegrini ma toho viac na svojom tričku.
Samozrejme, že je to ok. Jednoduchšej väčšine stačí pred volbami začať tlačiť do hlavy kaleráby o ohrozovaní tradičnej rodiny a už budú mať opäť hlasy.. čo tam po rozkradnutej štátnej kase, nefungujúcom zdravotníctve, katastrofálnej úrovni školstva..
@markusrasford Je to v poriadku, ved Pellegrini vie aj na traktore jazdit a este ma aj pekne jamky v lickach, ten moze vsetko😉
@markusrasford Je to v poriadku, ved Pellegrini vie aj na traktore jazdit a este ma aj pekne jamky v lickach, ten moze vsetko😉
@anonym_42682b a je pekný !! Dokonca aj vo vojenskej uniforme 😉😉 , prezident vojny !!
@markusrasford Pokutu pokiaľ viem dostal za porušenie zákona o volebnej kampani. To je v úplne inom kontexte. Daňový podvod je niečo iné. Oprav ma ak sa mýlim. Nikde som nezachylil ani média neinformujú, že je Pellegrini daňový podvodník. A dostal navyše za to len smiešnu pokutu.
@markusrasford Pokutu pokiaľ viem dostal za porušenie zákona o volebnej kampani. To je v úplne inom kontexte. Daňový podvod je niečo iné. Oprav ma ak sa mýlim. Nikde som nezachylil ani média neinformujú, že je Pellegrini daňový podvodník. A dostal navyše za to len smiešnu pokutu.
@anonym_558a89
"Išlo o medializovaný prešľap, keď mu strana Hlas-SD poslala prostriedky na transparentný účet až po ukončení kampane, čo zákon neumožňuje"
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/963496-peter-...
Cize keby nemal z kto vie akych zdrojov financie na kampan proti vojnovym stvacom, kto vie, ako by volby dopadli. Pochybenie priznal, neodvolal sa, 10 000 € zaplatil a tak si moze zodpovedne plnit svoju funkciu
Ja keď o pellegrinim čítam, normálne ma poráža... Nedá sa to ani komentovať, lebo to čo sa u nás deje je do neba volajuca drzosť, absurdnosť ktorú podporujú voliči koalície a nášho "prezidenta".. na grcanie je celá situácia..
Keď si spomeniem na to čo vyťahovali proti korcokovi a ľudia boli proti nemu lebo "je prezident vojny" a toto dokážu ospravedlňovať, doslova sa mi zastavuje mozog a som strašne nasratá...
A ešte viac ma nasiera, že opozícia ktorej som sa zastávala, mam pocit že fakt vypla a začínajú nás v Tom nechávať.. už fakt len nech posledný zhasne...
A chcem pripomenúť, že kisku dezolati opakovane hanili, pritom celý svoj prezidentský plat rozdával!!!! Kto také čosi v našej republike predtým urobil?! Terajšia hlava štátu si len pridala a užíva si naše peniaze aby bol pekny... Na grcanie!!!
A chcem pripomenúť, že kisku dezolati opakovane hanili, pritom celý svoj prezidentský plat rozdával!!!! Kto také čosi v našej republike predtým urobil?! Terajšia hlava štátu si len pridala a užíva si naše peniaze aby bol pekny... Na grcanie!!!
@jana_eyre_2 mas absulutnu pravdu, ja som to uz uplne prestala sledovat, aby ma neporazilo.
@anonym_558a89 ale tam on si dal volebne materialy do nákladov, čiže ukratil dan, pritom to konzultovali či môžu či ano, ver tomu , že keby prešli určite učtovnictva nájdeme tam viacero danovych kratení
ano je to rozdielne ale nie rovnaky meter, ale podstate je tá ista,
Preboha, nedostal sa obetuje pre nás, robí peknu reklamu, išiel na dobrovoľný výcvik, robiť maskota medzi stromy, v zakopoch, a s kešusom v ruke. Pár článkov ako jeho vláda dopraje dôchodcom...a je to. Nebuďme už toľko závistliví. Doprajme mu. A nadavajme na Matoviča
@markusrasford no hlavne u Kisku spravila chybu účtovníčka a to sa môže kľudne stát komukoľvek. Je normálne potom dorovnať ten rozdiel a ide sa ďalej. To len z Kisku spravili odstrašujúci prípad. Peter Parker je neskutočne trápny. A nič iné sa o ňom nedá povedať. On je taký nijaký. Kde ho dali tam bol. Čo mu napísali to povedal. Aj je vystrčil rožky je to na pokyn niekoho. Hanbu nepozná tak ako všetci v koalícii. Ale to je všetko o voličoch. Tolerujú im to, čo iným nie. Nechajú sa oblbovat a okrádať a ešte ich aj obhajujú. Nuž Slovensko má čo chcelo. Prezidenta klamára. Dobrá praca
@anonym_558a89 takže dostať sa do prezidentského úradu podvodom a klamstvom je v poriadku?
A u Kisku spravila chybu účtovníčka. Stáva sa to. Schodok sa dorovnal a ide sa ďalej. To len z Kisku spravili odstrašujúci prípad
A áno,sú to dve rozdielne veci. Ale vieš o čom to svedčí? Že Kiska chybu priznal,aj keď ju neurobil on osobne,zato Pelle ani za ten svet. Krúti sa ako had ktorým je. Ale vieš čo,keď ho obhajujete tak si ho aj zaslúžite teda užite si prezidenta klamára a podvodníka 😁🫶🏼
Prezidenta Pellegriniho si navzdy zapamatam ako hnusneho klamara bez chrbtovej kosti. Nic dobre nespravil, neverim, ze nieco dobre spravi. Este aj ten senilny Gasparko bol kvalitnejsi prezident ako tento tu 👜 a to je uz co povedat.

@markusrasford no ved my si to mozeme dovolit. my sme demokraticky socialny stat. my sme dobrosrdecnej povahy, preco by to tak nemalo byt? 😈
preco by sme fesacikovi nedopriali