Riadi svet naozaj vyvolený národ?
Je uhorková sezóna, a tí, čo nechytajú mahagón a bronz na prímorských plážach a napr. sa momentálne nudia doma, lebo vonku prší , môžu ( ak nemajú samozrejme nič lepšie na práci a chce sa im porozmýšľať ) sa zamyslieť nad teóriou, že nás svet riadi vyvolený národ. Nerobím reklamu dezinfowebom , snažím sa veriť iba overeným faktom, ale po vypočutí rádia na linku nižšie, som sám na pochybách, či ten výrok na začiatku Naozaj riadi svet vyvolený národ ? nemá v sebe aspoň kúsoček pravdy. Posúďte sami.
@dora281 kto riadi tento svet máš zapísané napríklad tu 1. Jána 5:19, Zjavenie 12:9 a Lukáš 4:6
@dora281 nemusím sa nad tým ani zamýšľať, svet riadime všetci čo na ňom žijeme, niekto viac niekto menej.
Ja sa kľudne zapojím. Určite, čím na človek vyššie bohatstvo, vplýva na väčší počet ľudí. Väčšina bohatých ľudí sú podnikatelia, ktorý vo svojich firmách dávajú prácu tisícom ľudí. Takže je úplne jasné, že napr Bill Gates dokáže ovplyvniť viacej ľudí ako ja, ktorý chodí do práce. Alebo aj taká Plačková dokáže ovplyvniť viac ľudí ako ja, keďže má stotisíce sledovateľov. Takže áno, bohatší ľudia ovplyvňujú/riadia svet viac, ako nie tak bohatí ľudia. To ale neznamená, že robia kroky v neprospech tých menej bohatých, alebo im zámerne škodia, ako niektorí prezentujú
@dora281 AI ukazalo toto:
Chabad Lubavič a Sion nie sú priamo prepojené pojmy. Chabad Lubavič je židovské náboženské hnutie, zatiaľ čo Sion je historický a náboženský termín, ktorý sa vzťahuje na Jeruzalem a na židovský národ. Môžu sa však prelínať v tom, že Chabad Lubavič má silný vzťah k Izraelu a k Sionu, ktorý je pre nich dôležitým symbolom.
Aj toto som nasla v suvislosti s napadnutim Ukrajiny
https://vk.com/@524308180-invaze-id-na-ukrajinu...

Ide o odkaz na Slobodný vysielač, nahlásené ... nahlástte prosím tiež, títo konšpirační idioti ma už naozaj ....ú.