Situácia v Amerike - politické obavy a otázky bezpečnosti
Baby, nechcem tu rozprúdiť vášne ani vytvárať hádky. Skôr sa sa posťažovať keďže u nás doma je politika tabu, s kamoškami ju bežne pri káve nepreberáme a ja som fakt zhrozená. Na sociálnych sieťach momentálne nonstop vidím videá týkajúce sa incidentu s ICE a tej mladej ženy. To naozaj niekto zavraždí matku troch detí a označí to za sebaobranu? Je mi z toho zle. To isté aj tá Trumpova snaha "vyčistiť" Ameriku. Nepovedala by som, ani slovo ak by sa rozhodol vyhostiť kriminálnikov a zločincov, ale celé rodiny? Aby boli deti trhané od vlastných rodičov? Dlhé roky som premýšľala nad životom v Amerike, dcéra túžila po výmennom pobyte, ale myslím, že by som s vedomím, že sa tam nachádza, nedokázala pokojne spávať.
@anonym_autor
To ze v Irane denne strielaju stovky demonstrantov o tom socialne media nepisu.
Este si zabudla na problematiku drog a tranzicii mladistvch po hodinovej konzultacii s vyskolenym pracovnikom. A co Gronsko?
Však to už dávno vieme, že tu krajinu riadi narcisticky psychopat. Že ho niekto zvolil, nad tým radšej nerozmyslat 🤯
Je to chore, bohuzial zvolili si blazniveho egomaniaka za prezidenta, tak to tak dopadlo. Ale amerika je celkovo dost polarizovana a my spejeme presne tam. Ja som dlho snivala, ze zas pojdem na dovolenku do Ameriky, pacilo sa mi tam, ale teraz by som nesla ani zadarmo.

Vnútroštátna problémy USA má tak netrápia ako ich geopolitika