icon

Som hrdá na nášho prezidenta

5. máj 2025

Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪

Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.

Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".

Strana
zuzanita1609
5. máj 2025

To je sarkazmus alebo čo? 🤭

kiwi3
5. máj 2025

niekto ma vikend hned od pondelka?

enmery
5. máj 2025

Za 18 000 mesačne by si nesadila? Zaslúži si. 🫡

autor
5. máj 2025
@enmery

Za 18 000 mesačne by si nesadila? Zaslúži si. 🫡

@enmery a preco mu zavidite plat? Ved je to hlava statu, musi mat primeranu vyplatu, aby nas reprezentoval na urovni.

katkaseiner
5. máj 2025

rozpravočka pre poddanych...za tolko penazi by som aj ten traktor opravila 😉
Inak nie je to moj prezident, hanbim sa zanho...

20erika07
5. máj 2025

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 ani nemám slov

zuzitko74
5. máj 2025

Si hrdá anonymne? Zaujímavé...

jogy1984
5. máj 2025

Juuuj sadi si zemiačiky. Aké rozkošné. Ale ja by som bol viac hrdy na tohto akože prezidenta keby on a celá vláda sa vodné v noci snažili zachrániť Slovensko . Jasné že to tu vyzerá ako vyzerá majú čas na všetko len na prácu nie .

patrissaa
5. máj 2025

Tak toto musel byť ťažký víkend alebo dobrý dodávateľ🤭😅😅😅😅😅

jarmila2010
5. máj 2025
@zuzanita1609

To je sarkazmus alebo čo? 🤭

@zuzanita1609 tak,zamerne pridana tema na vasnivy pokec :D

zuzanita1609
5. máj 2025
@jarmila2010

@zuzanita1609 tak,zamerne pridana tema na vasnivy pokec :D

@jarmila2010 tiež si myslím. Podržtašku sleduje asi non-stop,ale to ,že uz je po víkende sa ešte "nezistilo". Či to ten ďalší? 😁😅

lesiiaoldi
5. máj 2025

A na čo máme byť hrdí? Že sa hrajka v paláci do svojím psíčkom alebo že chodí barberovi s majákmi....?

zuzanita1609
5. máj 2025

Gery je môj prezident,ten má viac hrdosti 🤭😁

heminepa
Autor odpoveď zmazal
44janica44
5. máj 2025

Aj na mňa si hrdá? Ja som tento rok sadila zemiaky pekne motykou bez traktora sama a tehotná.

kp7333
5. máj 2025

za tie lovare, co berie (a pobral), nech pride aj mne zasadit 😂

jana_eyre_2
5. máj 2025

Ešte na rozkošné jamky v lícach si zabudla.. 😏 ono ja by som si aj rada myslela, že sarkazmus, diskusia na vyvolanie vášni... Lenže toho muža tam niekto zvolil.. tomu mužovi prešli všetky lži ktoré kedy povedal, nesplnil, rozprával.. ten chlap je reálne prezident, takže niekto ho tam zvolil.. a takí ľudia sú na neho reálne hrdí.. takym ľuďom je úplne jedno, že kryje ľudí ktorí nás štát dostáva mimo únie, že vďaka jeho sadeniu a nevyhjadrovaniu sa k situácii vo vláde sme úplní odpadlici zapadu.. no, ale hlavne že vie sadiť zemiaky.. keby radšej ostal len pri Tom sadeni...

milanemila
5. máj 2025

Prezident nema byt jeden z nas :D prezident ma reprezentovat krajinu a angazovat sa v zahranicno vztahovej politike. Ale je fajn si pripomenut ako ludia na slovensku rozmyslaju a ze ich naroky na prezidenta su schopnost sadit zemiaky 🤦🏼‍♀️😭

gypsomilka
5. máj 2025

Heeeej sadil zemiacky? No ake krasne. Maminka mu isto upravila ofinku,zatlacila jamocky na lickach aby dobre vyzeral na videjku. Roztomile,boze az sa mi slzy tisnu do oci z toho,a robi sa mi nevolno. 🫣

viestta
5. máj 2025

Taka si na neho hrda, ze anonymne... Ńajprv som myslela, ze je to sarkazmus, ale podla dalsich komentov vidim, ze nie. Ak niekoho moze naplnat hrdost na prezidenta, tak su to Cesi. Mozu byt hrdy za to aky mal on vikendovy program. Prezident nema sadit krumple, prezident ma robit politiku. Aj tu zahranicnu. Tak ako to robia ostani prezidenti. Sadit zemiaky naozaj nie je robota pre prezidenta. Za neho sa ako Slovenka hanbim. Tak ako sa hanbim za nasho dobrotiveho, laskaveho a starostliveho sudruha uz stvrty krat pana premiera. Ked uvidim jeho fotky v kruhu vsetkych tych diktatorov na taribune na Cervenm namesti v Moskve, budem sa hanbit este viac.

enmery
5. máj 2025

Ja mu niečo závidím?Veď píšem, že si to zaslúži. Ťažko pre nás pracuje.☺️

nicoletta98
5. máj 2025

Jeden z nás, áno.. všetci sa mame tak dobre, ako on… už keby bolo len trošku lepšie, tak neviem, čo so sebou 🤭

gypsomilka
5. máj 2025
@viestta

Taka si na neho hrda, ze anonymne... Ńajprv som myslela, ze je to sarkazmus, ale podla dalsich komentov vidim, ze nie. Ak niekoho moze naplnat hrdost na prezidenta, tak su to Cesi. Mozu byt hrdy za to aky mal on vikendovy program. Prezident nema sadit krumple, prezident ma robit politiku. Aj tu zahranicnu. Tak ako to robia ostani prezidenti. Sadit zemiaky naozaj nie je robota pre prezidenta. Za neho sa ako Slovenka hanbim. Tak ako sa hanbim za nasho dobrotiveho, laskaveho a starostliveho sudruha uz stvrty krat pana premiera. Ked uvidim jeho fotky v kruhu vsetkych tych diktatorov na taribune na Cervenm namesti v Moskve, budem sa hanbit este viac.

@viestta no az sa budem bat otvorit daku stranku toho 8.5. Asi si na par dni aj net dam odpojit nech sa ne🤮

7miriam77
5. máj 2025

Ja naopak nemám jediný dôvod byť na neho hrdá...ja ho ani nevnímam ako prezidenta

vevapeto
5. máj 2025

A čože takto anonymne? Či hanbíš sa za svoj názor pod svojím nickom?

viestta
5. máj 2025

Autorka, toto su prezidenti, na ktorych mozu byt obcania hrdi.

mackamizjedlaskrec
5. máj 2025

To vzane sa ideme zabavat na tom za to co robi vo volnom case ?Keby behal za zenami bolo by to v poriadku ?Alebo co podla vas ma taky pan prezident robit vo volnom case?Cestovat na zahranicne stretnutia?No jasne to robi aj polovica z vas ...🤣

autor
5. máj 2025
@viestta

Autorka, toto su prezidenti, na ktorych mozu byt obcania hrdi.

@viestta no jasne, s hentym prezidentom vojny sa treba fotit 🤦 to je uz len hrdost.

enmery
5. máj 2025

A ešte si zabudla doplniť, že botoxový Putin je prezidentom mieru.🤗

Strana