icon

Ste spokojní s treťou konsolidáciou?

25. sep 2025

Tak... Napriklad ja nemam slov a citim frustraciu z tohto vedenia a statu.

Prosim, napiste mi nieco pekne. 🙂 🥲

Strana
z4
anonym_5ad3dc
25. sep 2025

je mi na grcanie a myslim si ze vdaka nim sa mi prehlbuje uzkostny stav

reela
25. sep 2025

Manzel: po novom 0 eur danovy bonus na 2 deti. Aj tak im budeme setrit, co sa bude dat...

anonym_547e63
25. sep 2025

@anonym_autor Popravde… mňa už neprekvapí nič. Takže ak títo zlodeji čoskoro neskončia, my odchádzame do zahraničia. Takto sa nedá slušne a spokojne žiť. Kým bude na poste premiéra mafiánsky psychopat, na Slovensku dobre nebude.

gribka1
25. sep 2025

Kopú si hrob do budúcnosti, pekné? 😄

anonym_5bc093
25. sep 2025
@reela

Manzel: po novom 0 eur danovy bonus na 2 deti. Aj tak im budeme setrit, co sa bude dat...

@reela po akom novom? Teraz dačo menili ohľadom daňového bonusu?

anonym_db2686
25. sep 2025

Mna by zaujimal nazor doris a ostatnych ficolizacov 🤮🫣

reela
25. sep 2025
@anonym_5bc093

@reela po akom novom? Teraz dačo menili ohľadom daňového bonusu?

@anonym_5bc093 https://www.mojlekvar.sk/ bude to zniet smiesne, ale existuje stranka, co ti to podla hrubej mzdy prepocita na lekvare, nizsie mas aj rozpis, o co prides

jogy1984
25. sep 2025

@anonym_autor ber to pozitívne čo som čítal stránku kde chodia Fico voliči ho velebiť tak naňho čoraz viac nadávajú. Toto môže Smeru zlomiť vezy ale či ťa ďalšia niečo porieši , no neviem . Lebo aj keby sa našiel niekto schopný tak toto sa bude zlepšovať len pomaly. Najhoršie že tieto konsolidácie majú účinok nula. Dlh rastie. Takže nielen že konsolidácia strpčuje život ale je úplne zbytočná.

euka210
25. sep 2025

@anonym_autor ze ako spokojni...to co je za recnicku otazku?

sticker
anonym_a877be
25. sep 2025

PSko v prieskume zo dnes, či dnešného týždňa by viedlo 23%
Hneď za ním Smer 17%
A tretí hlas , % som si nezapamätala
Tak až tak moc nenadávaju

anonym_47eafb
25. sep 2025

Urýchli sa rozvrat a koniec systému.

jogy1984
25. sep 2025

Ešte by som rad poukázal na jednu vec . Nech sa opozícia a vláda hada koho je to konkrétna vína a kdo za to môže. Ale jednu vec nemôže nikto spochybniť . Vínu nesú politici ako taký. Politici čo si zvyšujú platy a renty , oni konsolidáciu nepocítia . Ich by to podľa správnosti malo dotknúť najskôr a najviac .

anonym_357748
25. sep 2025

Môj partner je zarytý ficovolič, nedal na neho dopustiť. Teraz sa chystá na štrajk 17/11. Tak asi toľko. Ja nie som živnostník, avšak zvýšenie cien všetkého, aj odvodov sa ma dotkne. Na mzde by som mala mať o 30-40 eur menej. Okrem toho však vplyvom inflácie klesne hodnota peňazí. To, čo si dnes kúpiš za 50 eur si budúci rok kúpiš za 70 eur. Čo ma dostalo je to, že ak po 18 rokoch prídem o prácu a budem musieť čerpať podporu, tých 50%, tak na to budem mať 3 mesiace. A že keď budem PN a môj lekár uzná, že je dôvod na PN, tak mi ju lekár zo SP zruší, lebo aj keď ma nikdy nevidel a nevie o mne nič, bude mať tú moc mi tú PN zrušiť.

alenamihal
25. sep 2025

Su to smeracke parazity a zvlast Fico...bud mu nacisto preskakuje,ale isto chlasta vo velkom...tie tlacovky su na grc,spravanie k novinaroch je grc,jeho vyjadrenie je grc...je mi zle z nich,len ich vidim a to uz ani nepocuvam ,co hovoria....vazne 1/2 svk je tak blba a voli ich ????!!!!! mne to hlava neberie...vyhovaraju sa na Matovica.Hegera a Odora hahaha ..toto si upratuje Fico sam po sebe po tolkych rokov !!! maju kludne obdobie ,nic neriesia,len minaju a nas ozobracuju brrrrr....kazdy tyzden miliony idu na nakupy,vily atd...clovek im nezela nic zle,ale v malickej duse im zelam .....

luccija
25. sep 2025

@anonym_autor som čím ďalej tým viac znechutená.Uz na to niet ani slov.

bomba36
25. sep 2025

Ja to stále vravím, my si už nejak poradíme, ale všetci tí čo sa nevedia postarať ani o škrečka, stále čakajú že ich sračky vyrieši niekto iný, tí sa budú mať ešte horšie. Ale aj tak za to môžu všetci ostatní a budú voliť túto arogantnú bandu dokola. Lebo keď sa majú na hovno oni, tak nech aj všetci ostatní.

viestta
25. sep 2025

radsej sa nevyjadrim, lebo ak by som napisala len to co sa mi derie do klavesnice, do rana by som tu uz nebola a nemam chut hladat publikovatelne synonyma

zuzanita1609
25. sep 2025

Ja som to už prestala sledovať, takže ani neviem aké "vychytávky" nás čakajú,ináč by som nadávala od rána do večera ako "dlaždič". Aspoň si ušetrím nervy,na chvíľu a potom budem "silno prekvapená" 🙄.

nicoletta98
25. sep 2025

Sme tak hlúpy národ, že to snáď ani nie je možné 🙂

denkabemommy
25. sep 2025
@viestta

radsej sa nevyjadrim, lebo ak by som napisala len to co sa mi derie do klavesnice, do rana by som tu uz nebola a nemam chut hladat publikovatelne synonyma

@viestta ja som našla tie správne najslušnejšie slová, ktoré sa dali použiť : kok0tina celá konsolidácia, na čele s kok0tom premiérom a celé to odsúhlasili a schválili hlúpi kok0ti, a všetci by mali horieť na hranici za to.

anonym_8a967c
25. sep 2025

Banda kktov, ktori si ziju svoj sen na ukor slusnych pracujucich ludi, ktori si za chvilu budu asi skrabat omietku zo steny, aby mali aspon co do ust. Je mi z toho zle, lebo ludi ohrozenych chudobou bude cim dalej, tym viac kvoli tejto zberbe, ktora si s kludnym svedomim a hovnom v hlave ide do Ameriky za statne.

anonym_5d55b0
25. sep 2025

Ja už začínam mať dojem, že oni tieto nič-nešetriace opatrenia robia zámerne takto kreténsky, lebo vedia, že po ďalších voľbách nebudú vo vláde, tak si pripravujú pôdu na to, aby zase mali prečo chodiť vykrikovať každý týždeň na námestia, ako Šimečka chudobný ľud okráda - rátajú s tým, že terajšia opozícia bude škrtať 13. dôchodok, energopomoc a pod. A tak si Slovač s pamäťou akvarijnej rybičky zase s radosťou zvolí Fica v ďalších voľbách. Človek by sa aj odsťahoval do ČR, ale vyzerá to, že sa o 2 týždne pridajú do nášho "elitného" klubu.

anonym_8a967c
25. sep 2025
@anonym_5d55b0

Ja už začínam mať dojem, že oni tieto nič-nešetriace opatrenia robia zámerne takto kreténsky, lebo vedia, že po ďalších voľbách nebudú vo vláde, tak si pripravujú pôdu na to, aby zase mali prečo chodiť vykrikovať každý týždeň na námestia, ako Šimečka chudobný ľud okráda - rátajú s tým, že terajšia opozícia bude škrtať 13. dôchodok, energopomoc a pod. A tak si Slovač s pamäťou akvarijnej rybičky zase s radosťou zvolí Fica v ďalších voľbách. Človek by sa aj odsťahoval do ČR, ale vyzerá to, že sa o 2 týždne pridajú do nášho "elitného" klubu.

@anonym_5d55b0 mam rovnaky dojem, ale uz ked priemerne rodiny budu padat na huby a nebudu mat pomaly co zrat a pritom budu pocuvat, ako si henta chaved rozhadzuju za nase, tak to je uz potom asi nejaka nakazliva debilita vo vzduchu nad Slovenskom alebo ja uz neviem ako toto pomenovat…

autor
25. sep 2025

Ach.... Takze nie som v tom sama. Ja naozaj neviem, ako budeme zit v blizkej buducnosti. Tykks, este aj sviatky nam zoberu. 😀

autor
25. sep 2025

🙂

autor
25. sep 2025

Od nas zobrat aj almuznu. Sebe si zvysit este aj platy.

anonym_a877be
25. sep 2025

A podľa mňa stále budú plné fastfoody, krčmičky, bary, rodiny s deťmi na vystúpeniach, námestiach, kolotočoch a preplnené kúpaliska ako doteraz
Verím tomu
No a o dovolenkách ani nehovorím, že 4 členné rodiny budú stále chodiť na 5.000 € dovolenky a lyžovačky a každá druhá téma bude, že kde ísť na letné a jesenné prázdniny

marsmykkok
25. sep 2025

Mne sviatky nevadia, to považujem za dobré riešenie. Prekáža mi daň za slané a sladké, nemali by sa zdaňovať džemy, ale mali viac dvihnúť alkohol a cigarety. A tie odvody pre živnostníkov, na jednej strane nie je ok, že niekto napríklad má 30 rokov živnosť a platí si len zdravotku, lebo má vraj nízky príjem, bud jednoducho podvádza alebo má živnosť ako koníček a živí ho niekto iní. Ale zase pri invalidoch napríklad alebo zťp čo ich nik nezamestná by som to tolerovala a pri ostatných napríklad dať limit že takto môže fungovať človek bez sociálnych odvodov napríklad 2 roky maximálne za nejaké obdobie, napríklad za 15 rokov. Teda ked niečo rozbieha alebo ak je mamička na RD a privyrába si, ale ľudí čo takto fungujú desiatky rokov treba stopnúť určite.

kimberley123
25. sep 2025
@anonym_a877be

A podľa mňa stále budú plné fastfoody, krčmičky, bary, rodiny s deťmi na vystúpeniach, námestiach, kolotočoch a preplnené kúpaliska ako doteraz
Verím tomu
No a o dovolenkách ani nehovorím, že 4 členné rodiny budú stále chodiť na 5.000 € dovolenky a lyžovačky a každá druhá téma bude, že kde ísť na letné a jesenné prázdniny

@anonym_a877be Ja si myslím že to bude stále.Stále budú ľudia chodiť po nákupoch,reštauráciách a dovolenkách.Len takto že uvidíme do kedy.Dovoliť si všetko budú môcť iba fakt ľudia čo budú reálne na tom finančne dobre.Za chvíľu to tak bude.Stači v nasledujúcom volebnom období znovu zvoliť Fika a Smer-SD(Smer do riti)

anonym_fd0bef
25. sep 2025

Za mna úplne výborne ze to je tak, ako to je. Nie baby vážne!
Veď čo si ľudia zvolili, nech si teraz “užívajú”.
A nech ani nie sú predčasne voľby! Nech si to pekne tato vláda vyžerie. Veď sa smiali so Sakovou za mikrofónmi, ze ich nezaujíma odkiaľ naskriabu peniaze, veď oni to riešit nebudú. Tak nech sa paci, budú.
Za druhé opozícia je veľmi slabá, a keď by náhodou zas bol niekto iný vo vláde- zas by iba skončil ako vyhovorka na najbližie roky, presne ako Radicova, Odor, Heger, Matovic…
Len nech si teraz kormidluju potápajúcu sa loď.

Strana
z4