Trump a vojnové hrozby
Pekne rano, neda mi napisat, co citam. to co zas vymysla ten ofinkar? trump a vyhrazky ze hodi automovku. je mi zle taketo citat hned rano.
kedy to cele skonci. kedy.
@anonym_autor myslí si, že je veľmoc. Každý deň iný názor, iné rozhodnutie. A otočilo sa to.. záplavy... Musí si riešiť problémy vo svojej krajine.
Ved on stale meni nazory, podla toho ako sa vyspi. Ja uz ani spravy necitam, stale dookola to iste.
Ved on stale meni nazory, podla toho ako sa vyspi. Ja uz ani spravy necitam, stale dookola to iste.
@alica110 mne on nepride zdravy clovek ze je. on nie je psychicky normalny, uz mimika tvare prezradza, ze nie je ok
Uz aj trump sa vyhraza? Kam ju chce hodit?
@anonym_920f47 naposledy na Irán. Putinovi sa zas aktuálne vyhráža devastačnými clami, ak okamžite neukončí vojnu.
@anonym_920f47 na ukrajinu
@anonym_920f47 na ukrajinu
@anonym_autor na Ukrajinu? To mi je novinka. Daj link
Ved atomovkou na Ukrajinu sa vyhraza odkedy tam vedie vojnu, nic nove.
@anonym_autor Ovela horsi mi pride Putin, Iran a Cina.
@alica110 tak ta cina, to je tiez taka casovana bomba
@alica110 však bol celkom pobrataný so Zelenskym v poslednej dobe. Ja to, priznám sa, moc nesledujem, tak som možno mala skreslený pohľad.
@weleda123 Ja uz v tom mam tiez chaos, raz tak , potom zasa inak. Najskor ho urazi v ovalnej pracovni, odmietne mu pomoc, potom zas mu slubil pomoc. Pride mi to cele ako velmi zla komedia.
@weleda123 Ja uz v tom mam tiez chaos, raz tak , potom zasa inak. Najskor ho urazi v ovalnej pracovni, odmietne mu pomoc, potom zas mu slubil pomoc. Pride mi to cele ako velmi zla komedia.
@alica110 no áno. Ale posledné články čo som čítala boli práve v zmysle, že sú zadobre. Dokonca poslal na Ukrajinu nejakého svojho zástupcu a teda včera práve som čítala, že sa Moskve vyhráža tými clami. Tak neviem či do dnešného dňa zas stihol názor zmeniť...
@anonym_autor Cina je casovana bomba, ekonomicky aj vojensky.
@alica110 uplne suhlasim.
@alica110 no áno. Ale posledné články čo som čítala boli práve v zmysle, že sú zadobre. Dokonca poslal na Ukrajinu nejakého svojho zástupcu a teda včera práve som čítala, že sa Moskve vyhráža tými clami. Tak neviem či do dnešného dňa zas stihol názor zmeniť...
@weleda123 On nazory meni kazdy den, asi podla toho, ako sa vyspi.
Sledujem dlho zahranicnu politiku a od Trumpa konkretne ma nestresuje absolutne nic.
Sledujem dlho zahranicnu politiku a od Trumpa konkretne ma nestresuje absolutne nic.
@ndrag takze kazdy den meni nazory, ze?
to si nejako nepochopila, atómovými bombami na Kyjev a Ľvov sa vyhrážajú Putinovi nohsledovia. Šialenci sú obidvaja, Putin aj Trump, Putinovo šialenstvo je ale nebezpečnejšie, pretože konzistentne ide za jedným cieľom, zatiaľ čo oranžový blázon poväčšine nevie, kde je sever a robí unáhlené rozhodnutia, len aby vyzeral ako riaditeľ zemegule
autorka, ved to sleduj, nech ta nevyplasi potom nadpis clanku niekde na internete. Uz minule volebne obdobie sa isiel napr kamaratit s Kimom a ako to dopadlo? Teraz to iste s Putinom. Tiktok kauza, postoj k NATO, atd atd atd... Pred volbami trepal sprostosti jedna radost, ani nebudem pisat co, lebo by som tu este niekoho vystresovala. Vzdy sa nakoniec uprace. Treba sa bat toho, co sa sem uz dlhe roky prediera hybridnou vojnou od vychodu.
to si nejako nepochopila, atómovými bombami na Kyjev a Ľvov sa vyhrážajú Putinovi nohsledovia. Šialenci sú obidvaja, Putin aj Trump, Putinovo šialenstvo je ale nebezpečnejšie, pretože konzistentne ide za jedným cieľom, zatiaľ čo oranžový blázon poväčšine nevie, kde je sever a robí unáhlené rozhodnutia, len aby vyzeral ako riaditeľ zemegule
@ndrag ok, Putin je psychopat. tiez.
@danica2711 strasne sa robi dolezitym
@ndrag ok, Putin je psychopat. tiez.
@danica2711 strasne sa robi dolezitym
@anonym_autor sleduj postupne správy. Od r. 2014 si prečítaj čo sa dialo na Ukrajine a potom maj názor...
PUTIN=TRUMP=FICO=ORBAN A dalsi dedkovia by si mali uzivat dochodok a nie sa hrat na vyhrazanie ako dochodkovska mafia ...fakt uz su trapni ...ina generacia nastupuje,21,stor. joj nechapem niekedy..
PUTIN=TRUMP=FICO=ORBAN A dalsi dedkovia by si mali uzivat dochodok a nie sa hrat na vyhrazanie ako dochodkovska mafia ...fakt uz su trapni ...ina generacia nastupuje,21,stor. joj nechapem niekedy..
@alenamihal a presne tá generácia si volila Fica a stoja za Putinom, než za komikom Zelenským, ktorého už neznášaju aj samotní Ukrajinci 🙂 všetky slovanské národy už majú toho dosť, len slniečkari si furt idú svoje 🙂
Bez ohľadu na to, že táto nová populistická vlna pokitikov, ktorí každý deň poprú, čo povedali včera, je katastrofa, sa mi absolútne nechce veriť, že by sa Trump vyhrážal jadrovým útokom na Rusko. Kde si to prosím ťa čítala?
Bez ohľadu na to, že táto nová populistická vlna pokitikov, ktorí každý deň poprú, čo povedali včera, je katastrofa, sa mi absolútne nechce veriť, že by sa Trump vyhrážal jadrovým útokom na Rusko. Kde si to prosím ťa čítala?
@annm81 zoznam sk.
@anonym_c02eec ako mozes dat srdiecko k menu psychopata? ty nie si normalna