Ultimátum Roberta Fica adresované Ukrajine má odozvu
Ultimátum Roberta Fica adresované Ukrajine má odozvu. Premiér povedal, že ak nebudeme mať od nich do pondelka ropu, zastaví im núdzové dodávky elektriny. Ukrajine však v tom prípade pomôžu Poliaci a Rumuni. Slovensko a Maďarsko idú napriek tomu opačným smerom.
„Mal by si pán premiér uvedomiť, že nerobí charitu pre Ukrajinu. On tú elektrinu predáva, takže premiér potrestá aj Slovákov,“ hovorí Milan Majerský (KDH).
„Ficove vydieranie vydržalo dve hodiny. Poľsko a Rumunsko nahradia dodávky elektriny Ukrajine namiesto Slovenska. Ďalší skvelý ťah premiéra. Hanba,“ vyjadril sa Ivan Korčok (PS).
Cely Fico nech ide do fice konecne
nemám rada Fica, ale hlavne Korčok nech je ticho, však je to Lajčákov človek
@anonym_aa69c7 co to ma spolocne stym? Fico nas vediet do psej rixx a stale ma cez 15% oveciek. To fakt sa najde tolko dementnych ludi co nevieda naratat do 10 a nechcu vidiet kam smerujeme?
Mňa vždy fascinuje, ako sa slniečka vždy tešia, keď Slovensku niekto škodí
@anonym_aa69c7 co to ma spolocne stym? Fico nas vediet do psej rixx a stale ma cez 15% oveciek. To fakt sa najde tolko dementnych ludi co nevieda naratat do 10 a nechcu vidiet kam smerujeme?
@alkoholik a kam akože smerujeme?
mna len fascinuje že Slovnaft je v podstate madarsky podnik a sk štatne rezervy mu zachranuju prdel
mal 4 roky na to aby niečo zmenil ..
tiež mat o poburilo že vyhraža sa zastavenim dodavok elektirny ako keby im ju daroval , pritom ju predavame
takže konslidujeme takto asi ??? mal by trochu zliezt na zem a reálne sa pozriet ako začinaju ludia žit ... je uplne odtrhnuty od reality ..
@dora281 SK a HU si brania hospodárstvo svojej krajiny. Je jasné že zelensky iba robí zle, zamerne aj s kamošmi v EU predlžujú vojnu, aby mohli naďalej nalievat peniaze do čiernej diery zvanej Ukrajina. Kde ich vo veľkom rozkradaju. Stačí si len prečítať články na internete o bohatých miliardaroch pána prezidenta ako drancuju energetiku. Ci to ti nevadí? Každý, kto s tým súhlasí, nech potom nepinda na vysoké ceny všetkého. Ano, je to samozrejme iba kvôli konsolidacii.
@anonym_aa69c7 trošku si oprav lajčak je ficov človek celou dušou
@dora281 SK a HU si brania hospodárstvo svojej krajiny. Je jasné že zelensky iba robí zle, zamerne aj s kamošmi v EU predlžujú vojnu, aby mohli naďalej nalievat peniaze do čiernej diery zvanej Ukrajina. Kde ich vo veľkom rozkradaju. Stačí si len prečítať články na internete o bohatých miliardaroch pána prezidenta ako drancuju energetiku. Ci to ti nevadí? Každý, kto s tým súhlasí, nech potom nepinda na vysoké ceny všetkého. Ano, je to samozrejme iba kvôli konsolidacii.
@anonym_508fc1 vole toto nie je ani pravda
chod dohovorit putinovi nech sa stiahne z ukrajinského uzemia a je po vojne
ktore uzemie sa zabera ruske alebo ukrajinské , podla mapy ukrajinske , agresor je rusko
Cely Fico nech ide do fice konecne
@anonym_6ba2d5 aj s celou družinou
Hranol chce zastavit iba tie nudzove dodavky eletriny, co je jednociferne percento z celkovych dodavok na UA na zaklade obchodnych zmluv a dohod.
Vysledok bude divadlo pre jeho jednobunkovych volicov, SR sa oberie o peniaze a prijem do statneho rozpoctu, ostatne krajiny tie nudzove dodavky vykryju a my budeme uz len banda proruskych dezolatov pre cely svet. Dalsia hanba na sto rokov
@alkoholik presne a je to vidieť aj na gramatike podporivteľov tej SMERoHLAS bandy, mám.pocit ako keby ani do ZŠ nechodili skrátka čo slovo to perla
@anonym_363dbf ako mozes byt tak hlupa, ze nevidis sarkazmus. Lebo to je smiech cez slzy, ako nas vlada taha do pruserov a my sa mozeme len z prveho radu prizerat.
Co je najubohejsie, je stale to mnozstvo ludi, co ho nekriticky obdivuju, vzhliadaju k nemu, visia mu na perach ako milencovi a veria mu bez rozmyslania kazde slovo.
@anonym_508fc1 staci mi ciat o miliardaroch z nasej vladnej garnitury, ktory vam dobre vymyl mozog. Ich miliardy ti nevadia? Putinove zlodejiny ti nevadia?
@anonym_363dbf Nie, netesime sa , ze nam Fico skodi. Teba to tesi? Lebo nas slniecka netesi, ze tato vlada nas vedie do psej riti. Ani nahodou. Kazdy rozumny clovek to odsudzuje. Teba Fico tesi? Alebo si len priemerny konzument jeho komunikacnych sraciek?
@anonym_aa69c7 skus mi vysvetliť ako je Lajčakov človek Korčok?
@alkoholik a kam akože smerujeme?
@anonym_52ab31 Ako vtip na 1.4 super...🤣🤣🤣
Vsetko najdrashsie, platy najnizsie, korupcia na kazdom kroku, vymozitelnost prava 0 bodov, kde su tie lacne energie co vam sluboval hranol pred volbami? Alebo ako mal na bilborde PAN prezident? Ukradnete do 700€ mate len priestupok to je pre ludi?
@anonym_363dbf kto tu najviac škodí Slovensku je Fico a jeho vláda.
Mnohí z vás máte mozgy na dovolenke....
@magdalienka11 tvoj sa uz asi ani nevrati
@anonym_aa69c7 ftip na pondelok?
Ja si myslím, že Slovensko päťnásobné distribučné poplatky náhradného riešenia plynu cez Chorvátsko hrdo a s nadšením pre dobrú vec zatiahne.
@anonym_aa69c7 trochu rozmyšlaj keby bol lajčak korčokov človek, tak ho fico nepodpori do funkcii v ktorych bol za jeho vladu
Miroslav Lajčák bol ministrom zahraničných vecí SR v rokoch
2009 – 2010 (1. vláda R. Fica) a následne dlhodobo od apríla 2012 do marca 2020 (2. a 3. vláda R. Fica, vláda P. Pellegriniho). Celkovo zastával tento post počas štyroch vládnych kabinetov, pričom v rokoch 2012 – 2016 bol aj podpredsedom vlády.
logicke myslenie asi nie je tvoja silna stránka
ide sem nova queen , moze ist do Kosic a tam sa korunovat.. minuly tyzden nam zomrel kral 🙂 https://www.topky.sk/cl/10/9330881/Americka-inf...
Ja si myslím, že Slovensko päťnásobné distribučné poplatky náhradného riešenia plynu cez Chorvátsko hrdo a s nadšením pre dobrú vec zatiahne.
@anonym_ae96d3 pardon... ropy...
ide sem nova queen , moze ist do Kosic a tam sa korunovat.. minuly tyzden nam zomrel kral 🙂 https://www.topky.sk/cl/10/9330881/Americka-inf...
@anonym_3d30bd preboha

Tak neviem, už tú elektrinu zastavil, či nie?