Vyhostí Trump princa Harryho z USA?
Trump nevyhostí prince Harryho z USA. Je to chudák, má hroznou 😂ženu, vysvětlil
8. února 2025 21:05
Britský princ Harry se podle serveru listu The New York Post nemusí obávat toho, že bude vyhoštěn ze Spojených států. Americký prezident Donald Trump totiž vyloučil, že by ho chtěl deportovat.
Ufff, Harrymu sa muselo ale strašne ulavit pri takychto novinkach.
A?
Preco for ? Ved Harry nema zelenu kartu technicky je v usa bez nejakych viz ktore potrebuje kazdy legalny imigrant. On je tam jednoducho vdaka tomu ze jeho zena je americanka a on je z royal family. Ale technicky ked si neriesi obcianstvo by ho deportovat mohli , Tak ako hocikoho ineho. A jeho zena je pekna , manipulatorka . V Uk ich nikto nechce spet minuly rok boli top najnenavidenejsich celebrit . Takze Jo mozu byt happy .
To, že ma hroznú ženu vieme už od začiatku, nič dobré jej z očí nejde...takže áno, Harry si za to môže sám...
Mne to vôbec nepríde vtipné. Hlavne ak niekto takto uráža ženu.
Mne to teda vtipné nepríde, mne skôr príde vtipné ako všetci vedia aki tí ľudia sú.. každý článok o kráľovskej rodine je písaný cez tretiu osobu, vždy sa vyjadruje nejaký odborník na komunikáciu, neverbálnu komunikáciu, alebo "utajený zdroj" a predsa je verejnosť presvedčená že vie o všetkom čo sa kráľovskej rodine deje.. že Harry je utlacany chudáčik bez nazoru, že jeho žena je harpya, že William je úžasný a jeho žena anjel, že kráľ Karol nemá chybičky..
Na postoji verejnosti voči kráľovskej rodine sa za celé roky nič nezmenilo,.každý kto si o nich číta články, alebo ide okolo paláca ma pocit, že im vidí do spálne a vie všetko.. to mi príde ako dobrý fór.. 🤪
@mullerova46 presne tak. Toto sa snad týka všetkých jeho vyjadreni
@jana_eyre_2 pre mna je cela kralovska rodina jeden zbytocny prezitok stredoveku. Ktorych luxusny zaroven ,zlata klietka ,zivotny styl pre ludstvo uplna zbytocnost . Harry odisiel s 300 milionmi ( ktore si zarobil ako kazdy vojak v armade ) na ktore mu islo aj z mojich dani. Tie interview kde osobne kydala Megan aj Harry na jeho rodinu mali pekne zaplatene . Aj ta kniha co Harry “ napisal “ nebola z altruizmu . Nejde o nejake smiesne clanky pisane v tretej osobe. Skor ide o to ako vie Niekto vytazit co najviac z tych dvoch rokov zivota v palaci . Odist a zit si po svojom hej pekne no titulov a mega drahej security ochranky co im hradila jeho rodina to im bolo dobre. O tu prisli ale titul ostal aj z toho sa da vytlct ked aj gycovymi zberatelskymi salkami .,Davat za velke $ speech o ekologike a potom skocit do svojho neekologickeho private jet . Do spalne im nevidim ani ma to nezaujima aky naozaj su vsetko je to len o $£€ no a Charlesa za svateho dokonaleho nemal nikdy nikto . Ale pobavil tvoj koment . 😁
@mullerova46 dnes na IG som videla príspevok ak povies je to úplný idiot, 90% svetovej populácie vie koho tým mysliš.
@zeldia tých by sa našlo až až 😅 ale áno pri aktuálnom dianí to je práve jeden muž

Bolo by to vtipné keby to nehovoril najmocnejší človek tejto doby 🤷