icon

Zmena slovenskej vlajky

anonymnyuzivatel
13. nov 2025

Mne sa naša vlajka nepáči.Je čas na zmenu?
Navrhoval by som najvyššie dať modrú farbu,potom bielu a dole červenú.Modrá by symbolizovala oblohu s 3 hviezdičkami(východ,stred a západ Slovenska).Mohlo by to tiež predstavovať modré z neba.Dvojkríž by som vynechal,je to symbol utrpenia.3 kopce by som nechal a pridal strom lipu namiesto dvojkríža(symbol slovanov).
Aké jednoduché.

viestta
13. nov 2025

skus to predhodit Cicerovi z Revucej, uz dlho neprisiel so ziadnym genitalnym napadom, mozno sa toho chyti

ninazemna
13. nov 2025

@anonymnyuzivatel Fujara gde?

anonym_fc13c3
13. nov 2025

v jednom máš pravdu: Vymenit, aby nebolo biela, modrá červená, ale aby bola modrá, biela, červená. Aby trikolóra nebola rovnaká ako ruská. 🙂 https://www.buyflags.eu/sk/vlajky-informacie/hi... Alebo len červeno biela so znakom. 🙂

enmery
13. nov 2025

Zase Ti prišiel matroš? Áno, vlajka je ten najzávažnejší problém na SK, okrem toho nič...

a0
13. nov 2025
@enmery

Zase Ti prišiel matroš? Áno, vlajka je ten najzávažnejší problém na SK, okrem toho nič...

@enmery 😂 veď ako hymna nie? Podstatná a potrebná zmena v tomto štáte

chrobak7
13. nov 2025

@anonymnyuzivatel Mal by si menej húliť. Ešte navrhni, aby to dali do ústavy, ako dve pohlavia.

anonym_661d59
13. nov 2025
@chrobak7

@anonymnyuzivatel Mal by si menej húliť. Ešte navrhni, aby to dali do ústavy, ako dve pohlavia.

@chrobak7 vidis, 2 pohlavia na zastavu... a hovienko k tomu (ako ma vacsina volicov v hlave a mnoho ludi v penazenkach) 🙂 🙂

anonym_af90d6
13. nov 2025

Škoda nad tým rozmýšľať, v budúcnosti keď sa zrušia hranice krajín nebudú potrebné ani vlajky.

sevrin
13. nov 2025

Ešte rok dva a fico presadí aby namiesto dvojkríža bola jeho hranatá hlava. Ešte kosák pod krk, kladivom po čele a bude to dokonalé.

enmery
13. nov 2025
@sevrin

Ešte rok dva a fico presadí aby namiesto dvojkríža bola jeho hranatá hlava. Ešte kosák pod krk, kladivom po čele a bude to dokonalé.

@sevrin Ja čakám, kedy sa inšpiruje kažaským novým zákonom-zakaz propagovať LGBT. To vyrieši už definitívne všetko. Len neviem, co urobí s naším prezidentom💁‍♀️

euka210
13. nov 2025
@sevrin

euka210
13. nov 2025

@anonymnyuzivatel biela, modra, cervena je slovanska trikolora.
Ale ja ako motorista by som zaviedla povinnu reflexnu vestu pre cyklistov po zotmeni a povinnu prilbu pre kolobezkarov mimo obce...kazdeho trapi nieco ine...

anonym_5ac478
13. nov 2025

A ešte Jánošíka a bryndzové halušky, nech sú na tej vlajke

anonym_ee0876
14. nov 2025

@anonymnyuzivatel treba dalsie miliony minut ba dalsiu sprostost lebo tato republika je na tom tak dobre , ze nema ine starosti

zuzanita1609
14. nov 2025

Ja sa čudujem,že ešte neuzákonili na semafóroch bielu, modrú, červenú. Taký typický "národniar" ako kapitáň by ich isto neprehliadol 🤭.

sevrin
14. nov 2025
@enmery

@sevrin Ja čakám, kedy sa inšpiruje kažaským novým zákonom-zakaz propagovať LGBT. To vyrieši už definitívne všetko. Len neviem, co urobí s naším prezidentom💁‍♀️

@enmery nespravia nič, ten je "náš človek", ten bude prezidentom aj keby úradoval z Modrej ustrice.

unbeholfen
6. dec 2025

Mne sa páči slovinská. Tam je trojvŕšie čo znázorňuje ich Alpský kopec Triglav. Nad ním sú hviezdy a pod ním rieky Sáva, Dráva a ešte nejaká.