Kde zohnať CD Krimeš z Uragánu?
Ahoj dievcata, prosim Vas, zhanam CD Krimesu z Uraganu...moj syn si to zela...☹️ na nete sa neda kupit...☹️
@maty112 stiahni mp3 convertor, kam skopirujes link z youtubu, urobi ti z toho mp3 a das napalit na cd.
Ziaden virus mi to nikdy nestiahlo. Stahujem si takto pesnicky a robim si svoje playlisty na usb-kluc do auta, nech nie som odkazana na nase radia “3 minuty pesnicka, 10 minut pokec”.
Tiež som cez convertor sťahovala z YouTube pesničky, roky. Nikdy žiaden vírus ani nič.
Baby, ale ja zhanam CD, normalne nie na stahovanie..aj ked dakujem aj za tu moznost ak CD nezozeniem...
Dávnejšie som čítala článok, už ho nenájdem kde Andy Kraus alebo Peter Marcin hovorili že to CD muselo byť stiahnuté z trhu nakoľko porušovali autorské práva a nemali vysporiadané riadne licenčné zmluvy že im za to hrozili extrémne veľké pokuty ale nejak sa to potom vysporiadalo. Myslím že CD bolo vydaná v pár kusoch....čiže neviem či sa k nemu dostaneš. Keď tak skús osloviť nejako vydavateľstvo Štefana Wimmera pod ktorým to CD bolo vydané, ale neviem či je také jednoduché sa k nemu dostať, ak vôbec. https://www.facebook.com/Producentske.centrum.W...
@maty112 raz bol rozhovor niekde s krausom alebo s marcinom a hovoril,ze to museli stiahnuť uz v tej dobe kvoli niecomu,mozno nejake zmluvy porusovali alebo co, tak to ludia rychlo zhanali niekde na trhoch alebo u cinancov, ze on sam niečo chcel kupit, aby mal lebo ze ani necakali aky záujem to malo u ľudí ....uz si to presne nepamätám....
Dakujem, za odpovede... ak by nahodou mal niekto toto CD a na predaj, budem rada... 🙏

Ked sa neda kupit a velmi chces, tak smer youtube... ked najdes video v pozadovanej kvalite, tak z linku hore zmazes "ube" tak, aby ti ostal cely link, len miesto youtube.com/xxxx budes mat "yout.com"/xxxx a das enter... stiahnes si mp3 (sice v nizsej kvalite... alebo si zaplatis premiovy pristup)...