Organizácie plniace sny pre ľudí so zdravotnými problémami
Jedno dospelé dievča, ktoré je ale na úrovni dieťaťa a má kopu zdravotných problémov má svoj veľký sen. Veľmi jej ho chcem splniť no ja to ...nie som spôsobilá. Existuje nejaká organizácia , ktorá plní sny takýmto ľuďom? Do siedmeho neba sa asi nedá napísať, nemajú na stranke takú.možnosť.😔
skusit urobit zbierku na donio?
@lila246 ale tam nejde o to, ze by na to nemala peniaze.finančne sú na tom dobre.. Skôr ide o to že kvoli chorobam a okolnostiam si ho nemoze splnit sama.
@lila246 je ako dieťa a nemoze tam ísť sama. Potrebuje doprovod ale nemá kto s ňou ísť. Sme zaneprazdnení a jej mama je uż staršia osoba a nebolo by vhodne pre ňu tam s dcerou ist...
Tak buď jej to chces splniť a čas si spravíš,alebo nie.Hladas človeka,ktorý splní niečo,čo chces ty?
Čas si vie spraviť kazdy
Čiže ak to chápem,tak ona chce ísť niekde na výlet?Na pobyt?
A prečo teda nemôžeš ísť s ňou ty? Kvôli zaneprázdneniu? 🙈Čo je to nejaký polročný pobyt,že nemáš dovolenku,alebo nerozumiem? Kde to je?o čo ide?Píšeš veľmi málo informácií,z toho fakt sa nedá veľa vyvodiť. Lebo pochybujem,že nájdeš niekoho úplne cudzie ho,kto by šiel s chorým dievčaťom,pre ktoré bude tiež cudzí.Ved to ani pre ňu by nebolo takto dobré
Dievča sa chce stretnuť s kapelou., ktorá pre ňu znamená veľmi veľa, pretože ,ako hovorí, je to pre ňu ako terapia a ako liek... Kapela však nemá naplánované vystúpenia na Slovensku.. Iba v Čechách a v zahraničí... A tam ísť sama memôže a ani nechce riskovať. Ja hľadam organizáciu..Niečo ako želajsi ale pre dospelých
V prvom rade sa treba obratit na management kapely, ci by nieco taketo vobec bolo z ich strany mozne. Lebo darmo ty pojdes na koncert, ked sa dievca k skupine ani nepriblizi.
Su rozne organizacie, ktore toto vedia sprostredkovat ak su na to financie zo zbierok. Skus ludialudom, donio. Skus napisat do Siedmeho neba, urcite na webe najdes na nich kontakt.