icon

Zháňam staré pogy pre dcéru

268dada
6. jan 2026

Ahojte
Mám prosbičku na dobrých ludí. zháňam staré pogy. mám 3r dcéru ktorá sa s nimi hrala u kamaratky a odvtedy ich stale pyta..my sme ich mali lenze ako deti a prebrali ich po nas sesternice a bratranci a ktovie kde im je koniec..na nete ich predavaju za vysoke sumy a par kusov..preto skusim tu ci sa najde niekto komu sa doma povaluju a rad by ich daroval za postovne pre deti alebo za nejaku normalnu sumu predal.dakujem Vam pekne. poprosila by som komentare len od ludi ktory ich doma maju a vedia predat alebo darovat. Dakujem krasne vsetkym

anonym_d6289c
6. jan 2026

@268dada pozri na v...d ale neviem čo je pre teba drahé, lebo tam tiež pár kúsov a 20e

268dada
autor
6. jan 2026
@anonym_d6289c

@268dada pozri na v...d ale neviem čo je pre teba drahé, lebo tam tiež pár kúsov a 20e

@anonym_d6289c pozerala som ale predavaju to tam po jednom pogu alebo nejake sety a ceny vysoke.ja by som mala zaujem o povy ktore ma niekto doma na povale alebo v sufliku a nema deti nikto sa s nimi nehra a rad niekto za symbolicku cenu preda.videla som na roznych retro strankach ze ludia doma nasli a vyhodili. a presne od takeho cloveka by som chcela. u nas sa vyuziju.

cyneric
6. jan 2026

To už bude lacnejšie si ich spraviť "podomácky". Je to kartónové kolečko + z oboch strán nálepka s obrázkom/obrázok prilepený lepidlom na papier a to celé šlo iba do zmesky lepu a potom sa to stlačilo dohromady aby sa nezničili po dvoch použitiach. 🙂 Alebo si z Číny kúpiť celé balenie Flippo's/Tazos (alebo po našom, Pogov).

decembrovciatko2015
6. jan 2026

@268dada take hrube plastove alebo mozu byt aj take co su na styl "tvrdy" papier?

268dada
autor
6. jan 2026
@decembrovciatko2015

@268dada take hrube plastove alebo mozu byt aj take co su na styl "tvrdy" papier?

@decembrovciatko2015 myslite odrazatka? no nam je to jedno ci tam budu aj tie tvrde alebo nie. aj ked urcite by bolo fajn keby bolo aspon jedno odrazatko nech to ma s cim pretocit.

268dada
autor
6. jan 2026
@cyneric

To už bude lacnejšie si ich spraviť "podomácky". Je to kartónové kolečko + z oboch strán nálepka s obrázkom/obrázok prilepený lepidlom na papier a to celé šlo iba do zmesky lepu a potom sa to stlačilo dohromady aby sa nezničili po dvoch použitiach. 🙂 Alebo si z Číny kúpiť celé balenie Flippo's/Tazos (alebo po našom, Pogov).

@cyneric no hej ja to uplne respektujem ked to niekto predava a chce zarobit. je to kazdeho vec. preto som sa len spytala ci niekto nieje kto na tom zarobit nechce a vie ich podarovat alebo predat ale nie za horibilnu sumu.tam som nepozerala na takych strankach ci to je. ale dakujem.

decembrovciatko2015
6. jan 2026
@268dada

@decembrovciatko2015 myslite odrazatka? no nam je to jedno ci tam budu aj tie tvrde alebo nie. aj ked urcite by bolo fajn keby bolo aspon jedno odrazatko nech to ma s cim pretocit.

@268dada mna pogy obisli, tak nepoznam rozdiel. Mame 9 kuskov plastovych a kovovych, ostatne su papierove. Poslite do IP adresu zaslem co mame 😉

alickapusinka
6. jan 2026

ja nejake mám aj kiny

268dada
autor
6. jan 2026
@alickapusinka

ja nejake mám aj kiny

@alickapusinka a predavate? neviem co su to kiny 🫣😀

alickapusinka
6. jan 2026
@268dada

@alickapusinka a predavate? neviem co su to kiny 🫣😀

@268dada to bolo ku pogom take plastove hrubšie odražadlo som to volala napíšte mi SS pošlem foto ako to vyzera.Boli predtým aj v cipikao aj normálne retro mám čo predtým boli aj 20 rokov dozadu napíšte mi SS pošlem vám foto.S tými kinami to sa tak odražaju tie pogy hra tak bude skakať ako keby.