icon

Bezplatné parkovanie v okolí nemocnice

tina_tar
8. dec 2025

Ahojte, niesom z PP, no tento týždeň idem so synom na zákrok do Popradskej nemocnice. Viete mi poradiť nejaké bezplatné parkovanie v blízkosti nemocnice, alebo je všetko platené? Ďakujem za odpovede

sili82
9. dec 2025

Ahoj, okolo nemocnice je všetko platené. Jedine, že by ste zaparkovali na sídlisku Juh (starý juh) a takto prešli peši k nemocnici. Je to tak na desať minút chôdze.

nuklia
9. dec 2025

Mozete zaparkovat v OC Forum a prejst peso. Je tam tusim 3hod zdarma parkovanie..

sili82
9. dec 2025

OC Forum je zadarmo iba dve hodiny.

tina_tar
autor
9. dec 2025
@sili82

Ahoj, okolo nemocnice je všetko platené. Jedine, že by ste zaparkovali na sídlisku Juh (starý juh) a takto prešli peši k nemocnici. Je to tak na desať minút chôdze.

Ďakujem žienky, žiaľ, budeme tam aj nocovať a pri predstave toho parkovneho na platených parkoviskach sa mi až hlava točí 🫠

@sili82 prosím ťa, vôbec sa v tých Popradských sídliskách neorientujem a keď som do máp tukla sídlisko juh, tak mi nič nenašlo. Nevedela by si mi sem prosím hodiť aspoň názov nejakej ulice ktorá sa tam nachádza aby som sa tam vedela dostať? Vopred ti ďakujem 🫶

login1234
10. dec 2025
@tina_tar

Ďakujem žienky, žiaľ, budeme tam aj nocovať a pri predstave toho parkovneho na platených parkoviskach sa mi až hlava točí 🫠

@sili82 prosím ťa, vôbec sa v tých Popradských sídliskách neorientujem a keď som do máp tukla sídlisko juh, tak mi nič nenašlo. Nevedela by si mi sem prosím hodiť aspoň názov nejakej ulice ktorá sa tam nachádza aby som sa tam vedela dostať? Vopred ti ďakujem 🫶

@tina_tar ulica L. Svobodu

sili82
10. dec 2025
@tina_tar

@tina_tar Tak sa sa píše v komentári vyššie, je tam ulica L. Svobodu, pozri si toto sídlisko. Tam môžeš v kľude zaparkovať.

anonym_b310d5
11. dec 2025
@sili82

@tina_tar Tak sa sa píše v komentári vyššie, je tam ulica L. Svobodu, pozri si toto sídlisko. Tam môžeš v kľude zaparkovať.

@sili82 tam potom ľudia ktorý bývajú nemajú kde zaparkovať, presne kvôli takýmto ľudom, akým ste vy ktorý odporúčajú že tam môžu stať 🙂))

sili82
11. dec 2025
@anonym_b310d5

@sili82 tam potom ľudia ktorý bývajú nemajú kde zaparkovať, presne kvôli takýmto ľudom, akým ste vy ktorý odporúčajú že tam môžu stať 🙂))

@anonym_b310d5 Pane bože, pani ide s dieťaťom do nemocnice, potrebuje parkovanie na jednu noc. To už fakt ľudia nemajú v sebe kúsok ľudskosti? Prajem Vám, aby ste nikdy nemusela riešiť žiaden zákrok v nemocnici, či už Váš alebo niekoho blízkeho a nemusela nikdy obracať každé euro. Krásne sviatky, užite si ich v zdraví a šťastí.

martt
11. dec 2025

@tina_tar v kruhu je sídlisko

Keď pôjdete cez navigáciu tak môžete zadať napríklad
Tomášikova 2515/3, 058 01 Poprad a dovedie vás to na tie parkoviska na sidlisku a tam necháte auto. Odtiaľ aj vidíte nemocnicu ale vchod je presne na opačnej strane