Hematológ pre dospelých v Poprade a okolí
Ahojte. Prosím vie mi niekto poradiť všeobecného hematológa,
ktorý berie aj nových pacientov v okolí Popradu, prípadne kdekoľvek na Slovensku ?
Bude rada ak sa podelíte so svojimi negatívnymi, ale aj pozitívnymi sk. pri spomínaných doktoroch, ale aj iných z tohto odboru 🙂
Volala a písala som už:
1) doc. MUDr. Mária Hulíková, PhD. — Centrum hemostázy / Košice ( ale berú iba pacientov s hemostázov a hemokoaguláciou
2) MUDr. Janka Hulíková (tam sa ani nemôžem dovolať, ale ona sa zaoberá vraj tiež hemostázov a hemokoaguláciou )
3) MUDr. Adriana Kazimírová — hematológia Prešov ( neberie nových pacientov)
MUDr. Zlatica Čajková — Liptovský Mikuláš klinická onkológia / hematológia, všeob. ambulancia
volala som na číslo +421 44 455 14 52- ale je vraj neexistujúce
* Máte prosím Vás, k dispozicií aktuálne tel. č./ e-mail ?
4) MUDr. Marta Kučeráková & MUDr. Lucia Okonová - Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina ( odpovedala mi, ýe berú len pacientov z okresov Žilina a Bytča )
5) MUDr. Viera Koruďová
MUDr. Božena Frančeková - hematologická ambulancia, Nemocnica Poprad, a. s
( písala som Dr. Koruďovej- zatiaľ nemám odpoveď )
* Ktorá z týchto Dr. Vám viac pomohla a mala snahu vôbec riešiť, aby sa Váš zdr, stav zlepšil ?
* Snažila som sa tejto amb. vyhnúť skrz tie recenzie, kt. získali. Aké máte skúsenosti s týmito lekárkami ? Zaujímajú sa ? Žiadajú si celú zdravotnú dokumentáciu ? Alebo Vás len odbijú ako pri pasovej výrobe ?
6) MUDr. Helena Vongreyová - Alexandra pol. - Poprad
( číslo neexistuje)
* nenašla som už o nej žiadne aktuálne záznamy ani na VUC. Viem, že robila v Aduse a našla som, že aj v Alexandre, ale keď som si pozerala ambulancie- hema tam už nie je.
VIETE MI TEDA PORADIŤ KU KOMU ÍSŤ A NAOPAK KU KOMU NEÍSŤ ?
@snowulienka rodičia a teda hlavne mamka chodí do SNV ku p. primárke hematológie v nemocnici - MUDr. Štefánia Bevilaqua. Je to top odborníčka a lekár so záujmom a veľkým srdcom. A dokonca aj ľudia z KE za ňou chodia. Mamke už 2x zachránila život a to ju riešila aj cez víkend, v čase voľna keď si s jej diagnózou v obvodovej nemocnici nevedeli rady..
@akika Wau, tak to je super. Tú som mala ďalšiu v zozname, ale nevidela som na ňu žiadne recenzie, tak som uprednostnila tých s pozitívnymi.
A viete mi prosím napísať ako to u nej v ambulancii prebieha ? Zameriava sa len na konkrétne ochorenia, alebo je všeobecná hematologička ? Ako dlho sa približne čaká na objednávanie u tej p. DR. ? Lebo na stránke má uvedené " Prvovyšetrenie (neobjednaní) denne okrem piatku,". Z toho by mi vyplývalo, že ich berie pomedzi objednaných, ale to sa mi nezdá pri takom preťažení hematológov, ktoré je dnes. Ak na ňu máte e-mail, alebo aktuálny kontakt, môžem Vás poprosiť, aby ste mi ho napísali ? ...lebo našla som ich viac, ale neviem, ktorý je priamo k nej do ambulancie.
Tel: +421 53 4199 504
sestry: 053/41 99 504
ambulancia primára: 053/41 99 501
ambulancia lekára: 053/41 99 502
@akika Wau, tak to je super. Tú som mala ďalšiu v zozname, ale nevidela som na ňu žiadne recenzie, tak som uprednostnila tých s pozitívnymi.
A viete mi prosím napísať ako to u nej v ambulancii prebieha ? Zameriava sa len na konkrétne ochorenia, alebo je všeobecná hematologička ? Ako dlho sa približne čaká na objednávanie u tej p. DR. ? Lebo na stránke má uvedené " Prvovyšetrenie (neobjednaní) denne okrem piatku,". Z toho by mi vyplývalo, že ich berie pomedzi objednaných, ale to sa mi nezdá pri takom preťažení hematológov, ktoré je dnes. Ak na ňu máte e-mail, alebo aktuálny kontakt, môžem Vás poprosiť, aby ste mi ho napísali ? ...lebo našla som ich viac, ale neviem, ktorý je priamo k nej do ambulancie.
Tel: +421 53 4199 504
sestry: 053/41 99 504
ambulancia primára: 053/41 99 501
ambulancia lekára: 053/41 99 502
@snowulienka S objednaním sa skús telefonicky informovať a popýtať sa ako to tam chodí. Mamka k nej chodí 10 rokov. P. primárka je veľmi vyťažená, je tam aj transfúzna stanica, ďalej tam má pacientov na amulantnej infúznej liečbe..naši sú vždy objednaní najprv na odbery a podľa toho sa ďalej odvíja liečba...P. primárka je TOP odborník a človek s veľkým ♥️ešte som nepočula opak
@snowulienka MUDr Wongreyova po mojej osobnej skúsenosti neodporúčam.
Veľmi zlý prístup. Arogantný, povýšenecky. Po vyšetrení som odchádzala vždy s plačom. A to teda citlivka nie som. . ale ani ak by v celom pp nebola iná hemarologicka k nej by som nešla
Ďakujem veľmi pekne za odporúčania 🙂)
Odpísali mi už z ambulancií z PP aj SNV nemocnice. Mám dojem, že tie primárky sú nie len profesijne kapacity, ale vyzerá, že aj ľudské. O to viac sa obávam, že je nižšia šanca, aby ma vyšetrili ony.
@pieninka Práve preto a skrz časovú tieseň, pôjdem zrejme radšej do SN, keďže v PP asi viac vyšetruje DR. Božena Frančeková, kt. je svojím prístupom podobná DR. Wongreyovej ... podľa toho čo ste uviedli- zrejme opakom primárky Kokoruďovej, s kt. som komunikovala- tá bola veľmi milá.
@akika Už mi odpísal Bevilaqua Adam, že sú síce budúci týždeň v ambulancii vyťažení, ale od 1.12.- kedykoľvek potom môžem prísť - pondelok až štvrtok doobeda. Bola by som rada, keby tam bola práve pani Dr. Bevilaqua- a bude mať prístup, o kt. ste písali.
Ja chodím do KE k MUDr. Janke Hulíkovej. Výborný, ľudský prístup či už pani doktorky alebo pani sestričky. Do ambulancie berú vždy na čas podľa objednania. Na prvé vyšetrenie som čakala mesiac (marec 2025).
Ja chodím do KE k MUDr. Janke Hulíkovej. Výborný, ľudský prístup či už pani doktorky alebo pani sestričky. Do ambulancie berú vždy na čas podľa objednania. Na prvé vyšetrenie som čakala mesiac (marec 2025).
@anonym_d5919f ďakujem pekne za komentár
Ale ona sa zameriava tiež iba na hemostázu nie ? Či aj na všeobecnú hematológiu ?
Ja som volala do amb. doc. MUDr. Márie Hulíkovej, PhD. a tam mi sestrička povedala, že sa venujú iba tomu.
Kde v KE má amb. MUDr. Janka Hulíková a máte na ňu prosím aktuálny kontakt ? Ja som volala do KE nejaká ambulancia II. a zapla sa odkazová schránka- ako pri neexistujúcich č.
Robí ešte pre Unilab ? Lebo našlo mi rôzne záznamy na weboch, ambulancia v KE, ambulancia v NR. A čo sa týka výkonov: objednanie, ošetrenie bolo všetko vo Vašom prípade hradené zo zdravotného poistenia, alebo ste si museli za niečo doplácať ?
@anonym_d5919f ďakujem pekne za komentár
Ale ona sa zameriava tiež iba na hemostázu nie ? Či aj na všeobecnú hematológiu ?
Ja som volala do amb. doc. MUDr. Márie Hulíkovej, PhD. a tam mi sestrička povedala, že sa venujú iba tomu.
Kde v KE má amb. MUDr. Janka Hulíková a máte na ňu prosím aktuálny kontakt ? Ja som volala do KE nejaká ambulancia II. a zapla sa odkazová schránka- ako pri neexistujúcich č.
Robí ešte pre Unilab ? Lebo našlo mi rôzne záznamy na weboch, ambulancia v KE, ambulancia v NR. A čo sa týka výkonov: objednanie, ošetrenie bolo všetko vo Vašom prípade hradené zo zdravotného poistenia, alebo ste si museli za niečo doplácať ?
@snowulienka neviem na čo všetko sa zameriava, ja k nej chodím kvôli zrážanlivosti krvi v tehotenstve. Ambulancia je na Brigádnickej 2, je to na jednej chodbe spolu s ambunalciou doc. MUDr. Márie Hulíkovej, PhD. Ja volám vždy na č. 0902 209 534. Je to v rámci Unilabs, všetko bolo hradené cez zdravotné poistenie, nič som nedoplácala.
@snowulienka neviem na čo všetko sa zameriava, ja k nej chodím kvôli zrážanlivosti krvi v tehotenstve. Ambulancia je na Brigádnickej 2, je to na jednej chodbe spolu s ambunalciou doc. MUDr. Márie Hulíkovej, PhD. Ja volám vždy na č. 0902 209 534. Je to v rámci Unilabs, všetko bolo hradené cez zdravotné poistenie, nič som nedoplácala.
@anonym_d5919f Ďakujem za odpoveď🙂

@snowulienka rodičia a teda hlavne mamka chodí do SNV ku p. primárke hematológie v nemocnici - MUDr. Štefánia Bevilaqua. Je to top odborníčka a lekár so záujmom a veľkým srdcom. A dokonca aj ľudia z KE za ňou chodia. Mamke už 2x zachránila život a to ju riešila aj cez víkend, v čase voľna keď si s jej diagnózou v obvodovej nemocnici nevedeli rady..