Hľadáme zubárku pre nespolupracujúce dieťa v Poprade
Ahojte, mala si vybila dva zuby...sme objednane az na januar....volala som mudr. ze ju zacal boliet zub vedla...ale ze teda az v januari nas aj tak vezme...otazka znie..potrebujem zubarku ktora nas vezme s bolavym zubcekom hned zajtra napriklad...v Poprade...a co je asi najhorsia poziadavka...tak nejaku zubarku co dokaze osetrit nespolupracujuce dieta....
@anonym_autor doktorka Mimi .. špecializuje sa na deti
@anonym_autor aj keď je už asi neskoro, tak nová zubná ambulancia vo veľkej je úžasná. Krásne prostredie, úžasná doktorka. Zameriavajú sa hlavne na deti. Skúste pozrieť: https://www.dentoland.sk/
@anonym_autor aj keď je už asi neskoro, tak nová zubná ambulancia vo veľkej je úžasná. Krásne prostredie, úžasná doktorka. Zameriavajú sa hlavne na deti. Skúste pozrieť: https://www.dentoland.sk/
@didik20 nie je neskoro...take presne nieco som hladala !!! Dakujem Vam
Napíšem to tu len ak by niekto hľadal.mam.nespolupracujuce 6 ročne dieťa a žiadna z týchto zubarok v PP by mi nepomohla,pretože nepomôže pekne prostredie a milá doktorka sestrička. Má fóbiu. Boli sme v KE pod oblbovalom už dvakrát. Cenovo neporovnateľne pod dozorom primára.
Napíšem to tu len ak by niekto hľadal.mam.nespolupracujuce 6 ročne dieťa a žiadna z týchto zubarok v PP by mi nepomohla,pretože nepomôže pekne prostredie a milá doktorka sestrička. Má fóbiu. Boli sme v KE pod oblbovalom už dvakrát. Cenovo neporovnateľne pod dozorom primára.
@veronicka88 skúste tiež Dentoland, možno už nebudete musieť cestovať až do Košíc 🙂
@veronicka88 skúste tiež Dentoland, možno už nebudete musieť cestovať až do Košíc 🙂
@didik20 ja si viem porovnať aj ceny. V KE tri zuby+oblbovak sirup pred 3 mesiacmi 69eur. Nejako sa mi nechce veriť že v PP mi niekto dá pre dieťa takú cenu. Čo som odvolávala tak min 200eur a nie som jediná.
@didik20 porovnávam priamo cenník:ošetrenie v premedikacii 70eur,my sme platili 10eur za sirup,zvyšok si daj deleno tri. Tu jeden zub 50-70eur.
@anonym_autor Ja tiez odporúčam Miroslava hadbavnu, čiže dr mimi. Trpezlivá a ak sa dieta veľmi boji, neodmietli sa, dá aj oblbovak.Len ta cena s oblbovakom je myslím 200e. No ma pekný prístup k deťom a zvlášť bojazlivým napr na prvom sedení čistia a ošetrujú zuby krokodílovi, na ďalšom sedí pozrie zubky dieťaťu atd, dieta ma priestor di zvyknúť a keď nie, dá mu ten oblbovak. O tomto dentolande som nepočula, ale vyzerá pekne…
@anonym_autor Ja tiez odporúčam Miroslava hadbavnu, čiže dr mimi. Trpezlivá a ak sa dieta veľmi boji, neodmietli sa, dá aj oblbovak.Len ta cena s oblbovakom je myslím 200e. No ma pekný prístup k deťom a zvlášť bojazlivým napr na prvom sedení čistia a ošetrujú zuby krokodílovi, na ďalšom sedí pozrie zubky dieťaťu atd, dieta ma priestor di zvyknúť a keď nie, dá mu ten oblbovak. O tomto dentolande som nepočula, ale vyzerá pekne…
@eternity24 dakujem vsetkym..k tej mimi sme boli objednane ale az na januar....tak som to musela zrusit...objednavala som ju este pred vyse mesiacom aj viac

@anonym_autor skus pozrieť ambulancia majerská, oni vedia dat aj ukludnovak