Kde kúpim farebné oblečenie pre bábätko v Poprade?
Ahojte baby, chcem sa vás opýtať... poznáte nejaký internetový obchod alebo kamennú predajnú v okolí mesta Poprad, kde môžem nakúpiť pekné oblečenie pre bábätko? Pozerala som v klasických obchodoch ako H&M a podobne, hľadala som aj na nete, ale všetky tie veci mi prídu také škaredé mdlé, bez farieb. Chcela by som oblečenie ako sme nosili kedysi, keď ešte zo sveta nevymizli farby. Nepáči sa mi keď je všetko pastelové akoby to bolo 10x spraté a farba zmizla. Ak je to modrá, nech je modrá, ak je to ružová alebo červená, nech je to farba, ktorá žiari. Viete mi také obchody poradiť?
Ďakujem 😊
@kanarik97 Next mava tiez niektore vecicky divokych farieb
@kanarik97 lindex ma pekne veci, ale ak chces farebne vyrazne tak next - da sa kupit aj priamo na ich stranke next direct alebo eshopy ako about you alebo zalando predavaju next tiez. Pepco je nekvalitne, to je naozaj na jedno pouzitie. Mne sa podarilo najst pekne kusky aj v Primarku a aj po par praniach su pekne. Primark mas na Sk ale asi iba v BA
Ďakujem dievčatá 🙂
Ono ze tie babetkovske veci nemaju vyraznu farbu ma aj urcity dovod.lebo cim viac farby tym viac chemie.. cervena hneda zelena su farby ktore obsahuju najviac tazkych kovov..

Na precackane a pestrofarebné oblečenie je vhodný lindex napr 😁
Alebo stačí ísť so kiku ci pepca.