icon

Kde kúpim krásny živý vianočný stromček?

sandricaaa
18. dec 2025

Viete odporučiť kde predávajú pekný Vianočný stroček živý ?

anonym_5ecee7
18. dec 2025

my sme prave vcera boli na susednom pozemku si jedn vypilit, nechcelo sa nam pozerat do katastra ze komu to patri a stromcek bol krasny tak uz je nas..

anonym_6faff8
18. dec 2025
@anonym_5ecee7

my sme prave vcera boli na susednom pozemku si jedn vypilit, nechcelo sa nam pozerat do katastra ze komu to patri a stromcek bol krasny tak uz je nas..

@anonym_5ecee7 kedy si to takto fungovalo,ludia isli do lesa a vypili si krasny stromcek.
My chodime do 1 dvora,maju tam krasne stromceky,tie co si sami vypilime su lacnejsie,ale maju uz aj dovezene,tie su drahsie.

anonym_503307
18. dec 2025
@anonym_5ecee7

@anonym_5ecee7 musíte mať skutočnú radosť! Také slovenské, však?

anonym_5ecee7
18. dec 2025
@anonym_503307

@anonym_5ecee7 musíte mať skutočnú radosť! Také slovenské, však?

@anonym_503307 ano veru, stromceky su zbytocne drahe. A mame uz asi 5 rokov doma elektricku pilku ktoru nik nevyuzival.

anonym_503307
18. dec 2025
@anonym_5ecee7

@anonym_503307 ano veru, stromceky su zbytocne drahe. A mame uz asi 5 rokov doma elektricku pilku ktoru nik nevyuzival.

@anonym_5ecee7 to je jedno, či sú drahé, alebo lacné. Ísť na cudzí pozemok, na drzovku ukradnúť, to je teda vizitka. Musíš byť na seba hrdá že takto konáš a učíš to aj svoje deti.Veru vzorným príkladom.

amonet
18. dec 2025

my sme v Trnave kupili krasny strom v OBI

la_dolce_vita
18. dec 2025

Pri Tescu som videla.

osky
18. dec 2025
@anonym_5ecee7

@anonym_5ecee7
Dufam ,ze toto je len hlupy vtip.
Ak nie,ste pekni hulvati.
Okrem toho,ak by vas majitel videl,moze vas nahlasit a ziadat nahradu-pokutu.

Keby ja som majitel a prichytim vas pri cine,hlavu by som vam odtrhla!

hoffmanka
18. dec 2025
@anonym_5ecee7

@anonym_5ecee7 A to je legálne? 😂

anonym_5ecee7
18. dec 2025
@hoffmanka

@anonym_5ecee7 A to je legálne? 😂

@hoffmanka vybrani dane je legalne? ved platim dan za pozemok a prerastali korene ku mne. 🙂

anonym_58a54d
18. dec 2025
@anonym_5ecee7

@anonym_5ecee7 že to ma nenapadlo. Nevadí nabudúce 😂