Kde kúpim krásny živý vianočný stromček?
Viete odporučiť kde predávajú pekný Vianočný stroček živý ?
my sme prave vcera boli na susednom pozemku si jedn vypilit, nechcelo sa nam pozerat do katastra ze komu to patri a stromcek bol krasny tak uz je nas..
@anonym_5ecee7 kedy si to takto fungovalo,ludia isli do lesa a vypili si krasny stromcek.
My chodime do 1 dvora,maju tam krasne stromceky,tie co si sami vypilime su lacnejsie,ale maju uz aj dovezene,tie su drahsie.
my sme prave vcera boli na susednom pozemku si jedn vypilit, nechcelo sa nam pozerat do katastra ze komu to patri a stromcek bol krasny tak uz je nas..
@anonym_5ecee7 musíte mať skutočnú radosť! Také slovenské, však?
@anonym_5ecee7 musíte mať skutočnú radosť! Také slovenské, však?
@anonym_503307 ano veru, stromceky su zbytocne drahe. A mame uz asi 5 rokov doma elektricku pilku ktoru nik nevyuzival.
@anonym_503307 ano veru, stromceky su zbytocne drahe. A mame uz asi 5 rokov doma elektricku pilku ktoru nik nevyuzival.
@anonym_5ecee7 to je jedno, či sú drahé, alebo lacné. Ísť na cudzí pozemok, na drzovku ukradnúť, to je teda vizitka. Musíš byť na seba hrdá že takto konáš a učíš to aj svoje deti.Veru vzorným príkladom.
my sme v Trnave kupili krasny strom v OBI
Pri Tescu som videla.
@anonym_5ecee7
Dufam ,ze toto je len hlupy vtip.
Ak nie,ste pekni hulvati.
Okrem toho,ak by vas majitel videl,moze vas nahlasit a ziadat nahradu-pokutu.
Keby ja som majitel a prichytim vas pri cine,hlavu by som vam odtrhla!
@anonym_5ecee7 A to je legálne? 😂
@anonym_5ecee7 A to je legálne? 😂
@hoffmanka vybrani dane je legalne? ved platim dan za pozemok a prerastali korene ku mne. 🙂
@anonym_5ecee7 že to ma nenapadlo. Nevadí nabudúce 😂