icon

Kde nájsť imunoalergológiu pre dysfágiu v Poprade, Ružomberku, Martine?

18. júl 2025

Poprosím, ak viete poradiť potrebujem vyšetrenie na imunoalergologii, najlepšie ako samoplatca. Viete kde by sa dalo Poprad, Ružomberok , Martin. Potrebujem to súrne, ak niekto vie veľmi mi to pomôže. Ďakujem 🙏

janickadr
18. júl 2025

@anonym_autor Pre dysfagiu???

autor
19. júl 2025
@janickadr

@anonym_autor Pre dysfagiu???

@janickadr komentár od veci, načo reagujete? Rolujte ďalej 🤔

jafa2
19. júl 2025
@anonym_autor

@janickadr komentár od veci, načo reagujete? Rolujte ďalej 🤔

@janickadr

@anonym_autor dysfagia je porucha prehltania. Ezofagogastroduodenoskopiu a RTG pasáž pažerákom máte zrealizované ?

autor
19. júl 2025

Ďakujem za komentár k veci, nie nemám, zatiaľ ma poslali len na alergo. Na tieto vyšetrenia sa budem pýtať.

janickadr
19. júl 2025
@anonym_autor

Ďakujem za komentár k veci, nie nemám, zatiaľ ma poslali len na alergo. Na tieto vyšetrenia sa budem pýtať.

@anonym_autor Mojou otazkou som chcela naznacit, ze problemy s prehltanim fakt nesuvisia s imunologiou. Cize ro vysetrenie je uplne zbytocne. 😁😁😁 To ma asi taky vyznam, ako ist na ortopediu. Alebo ku gnekologovi... No teda vela atastia 😁😁😁

autor
19. júl 2025
@janickadr

@anonym_autor Mojou otazkou som chcela naznacit, ze problemy s prehltanim fakt nesuvisia s imunologiou. Cize ro vysetrenie je uplne zbytocne. 😁😁😁 To ma asi taky vyznam, ako ist na ortopediu. Alebo ku gnekologovi... No teda vela atastia 😁😁😁

@janickadr Zas odveci komentár, tie smajlíky vás vystihujú....Opuchlo mi hrdlo a koreň jazyka po čučoriedkach, liekoch , užívam ich viac ... tak to zbytočné nebude 😉