icon

Kde nájsť zubnú pohotovosť v Poprade?

matka0087
25. mar 2025

Ahojte,náhodou mi neviete poradiť kde teraz na zubnú pohotovosť v Poprade alebo okolí?? Hlavne fajn prístup a aby som neplatila veľa 😢 mám strašne bolesti,opuch,už mi nič nezaberá 😢😭

kollarovci
25. mar 2025

@matka0087 ahoj no neporadim ti kam ale minuly tyzden sme to tiez riesili😒.Muza bolel zub cely den v robote prisiel vecer opuchnuty a bolavy a v NR pohotovost do 19 stej co teraz tabletka nezabrala tak o 21 sme utekali do Blavy z malou dusickou ze nas zoberu tam su tusim do 23.Nastastie ho zobrali a velmi si chvalil ze nic necitil ani injekciu a nikto tam nebol takze hned sme isli dnu.Takze vytrhnutie zubu plus cesta z Nr do Ba 120e😡ako sila 😒ale hlavne ze pomohli .

petrailavska
25. mar 2025

@matka0087 do ôsmej má pohotovosť carpe dient majú úžasný prístup.

luccija
25. mar 2025

@kollarovci kde ste boli, že tam nikto nebol?

kollarovci
25. mar 2025

@luccija Na Drienovej v Ba my sme tiez cakali kopu ludi mali sme stastie.

matka0087
autor
26. mar 2025

@kollarovci hmm to je ďaleko 😢 ja som z PP... Už mám v sebe 4 tabletky,nevládzem, neviem spať bolesti neskutočné... Mala by som ísť ráno k zubárovi ale aj sa bojím keďže zub je úplne zničený a mám opuch tak mám strach že by mi neurobil to isté ako minulá zubárka ku ktorej som prišla zo zápalom,opuchom a pychla mi injekciu a ťahala dospelý zub ... 🤦‍♀️😢 Strašne to bolelo ... Keďže som mala vtedy zápal tak injekcia vôbec nezabrala a od vtedy mám traumu... Ale keďže tabletky nezaberajú ani jedna tak musím ísť ...

pipi31
26. mar 2025

@matka0087 alebo rovno do Košíc... Ale určite niekam choď aj za cenu bolesti... Je to nebezpečné.

frflos_nespokojny
26. mar 2025

viem, ze je uz neskoro, ale do buducnosti je to Lunter Milan Mudr., Stomatológ.
nakoniec musim dodat, ze ak mas bolesti, tak si velmi ochotna aj stedro zaplatit.

pipi31
27. mar 2025

@matka0087 ako si dopadla? všetko ok?

matka0087
autor
27. mar 2025

@frflos_nespokojny no takže takto ... Chodím do práce,mám dieťa a hlavne mi ide o to aby malá hlavne mala a nie ja! Štedro zaplatiť si môže ten u zubára ktorý zarába tisíce a nevie čo s peniazmi ... Takým cena u zubárov nevadí ... Tu na Slovensku sa ani zarobiť nedá poriadne ... Takže ďakujem za vašu radu a určite si ju zoberiem k srdcu ale keď budú platy vyššie a nie také biedne ako mám ja,ako čašníčka v reštaurácii 🤣

matka0087
autor
27. mar 2025

@pipi31 bola som nakoniec na juhu na klinike Mimik.. zatiaľ mi dal antibiotiká,gelik na ďasná nech zmizne opuch a zápal a keď to bude vyliečené tak mám prísť na trhanie zuba ....ale už mi je lepšie ... Ďakujem za opýtanie 😊

frflos_nespokojny
27. mar 2025

@matka0087 mozno som sa zle vyjadril 😉
nemal som zatial este tu moznost navstivit mudr. luntera- nastastie. boli tam moji kamosi a tocilo im nie len rucicky na hodinach, ale ked ta vie zbavit neskutocnej bolesti, tak si ochotna aj zaplatit, ak nie trpis celu noc. nakoniec je to nasa lajdackost, ked ta bolia zuby a nechodime pravidelne na prehliadky. viem co je neskutocna bolest zubov a poviem ti, ze ja by som dal.

matka0087
autor
27. mar 2025

@frflos_nespokojny tu nejde o lajdackosť ja mám problémy od malička,môj tatik mal to isté ale ešte dávno keď ja som nebola na svete môj tatik išiel a dal si vytrhať zuby za pár korún lebo vtedy bola iná doba a mal pokoj celý život a ja chcem to isté ale nemôžem si s môjho platu mizerneho dovoliť dať na zuby mesačne 500€ keďže moja výplata je cca 700€ niekedy ani to nie snažím sa hlavne aby dcérka mala všetko,aby jej nič nechýbalo ... Ale kto nemá deti nepochopí nevie čo to je ... Ja skôr pozerám na malu a potom na seba ...

frflos_nespokojny
27. mar 2025

podla tvojho prispevku som usudil, ze si slobodna matka, preto treba hladat zubnu kliniku, ktora ti pomoze a nevyprazdni penazenku.

kollarovci
27. mar 2025

@matka0087 pekne si to napisala😉ja to mam tiez tak ale na prvom rade su vzdy deti.