MŠ v Poprade pre deti s poruchou reči
Ahojte, viem ze takychto tem je tu uz habadej. Prehladala som rozne diskusie, ale nenasla som co som potrebovala, alebo velmi stare informacie.
Vie mi niekto poradit ohladom MŠ v Poprade, kde dbaju hlavne na rozvoj reci. Poznam triedu NKS na Tajovskeho, ale zaujimalo by ma, ci je este nejaka MŠ ktora ma podobnu triedu.
Alebo ako to prebieha v sukromnych MŠ, ci sa tam viac venuju detom aj v tejto oblasti.
Poznam MŠ stellu, alebo montesori akademiu, ale to len tak z pocutia. Neviem ako to tam funguje. Co som nasla na internete tak su informacie viac - menej pre deti bez nejakej poruchy reci.
Budem rada ak sa najde niekto s podobnym problemom. Mozete aj sukromnu spravu.
Dakujem
@aicha15 mne chodi syn do Montessori akadémie a len v septembri bola na dg logopedička a oni rodičom odporučia návštevu logopedie ak to dieťa potrebuje, majú nejaké rečové cvičenia počas týždňa, na výslovnosť nejakého písmenka, ale nejakú sústavnú logopediu nemajú, nemajú tam deti s diagnózami ani.
@summer138 dobrý večer, prosím vás,dostali ste aj nejaký výstup od logopedicky?

@aicha15 mne chodi syn do Montessori akadémie a len v septembri bola na dg logopedička a oni rodičom odporučia návštevu logopedie ak to dieťa potrebuje, majú nejaké rečové cvičenia počas týždňa, na výslovnosť nejakého písmenka, ale nejakú sústavnú logopediu nemajú, nemajú tam deti s diagnózami ani.