icon

MUDr. Viktória Hanušínová

lenusik23
26. feb 2025

Dobrý deň hľadám pani doktorku Viktória Hanusinova zubárka

crazy_cat_lady
26. feb 2025

asi nerozumiem, ale cakate, ze sa Vam ozve tu? :D alebo hladate na nu mejlovy/telefonicky kontakt?

lenusik23
autor
26. feb 2025

@crazy_cat_lady hľadám na ňu kontakt

crazy_cat_lady
26. feb 2025

@lenusik23 0904 386 896

suzitok
26. feb 2025
michaelaj174
26. feb 2025

@lenusik23 google?

lenusik23
autor
26. feb 2025

@michaelaj174 už som prešla Google nenasla som ju a Poprade už nerobí tam som volala a oni nemajú kontakt na ňu je vraj Košiciach

katie253
26. feb 2025

@lenusik23 myslím ze namiesto nej vzala jej ordináciu doktorka Tsarová s manželom, tiez zubar. Veľmi dobrá zubárka,, už sme k nej chodili.

alenka7777
26. feb 2025

@lenusik23 už boli o nej diskusie v PP skupinach aj tu, aj na FB. Písalo sa, že po dr. zobrala ambulanciu dr. Tsárová a dr. Hanusinova plánovala odísť do Izraela.

helsinka
12. mar 2025

@lenusik23 myslím, že je mimo SR, aspoň tak vravela, keď som tam naposledy bola.

adikad
27. apr 2025

Nerobí už.

annaatt
13. jún 2025

@lenusik23 dobrý deň, tu je kontakt na pani doktorku - 0904386896
Pracuje v Prešove.

deni9
2. sep 2025
@annaatt

@lenusik23 dobrý deň, tu je kontakt na pani doktorku - 0904386896
Pracuje v Prešove.

@annaatt mate s pani zubarkou aj skúsenosti?

annaatt
2. sep 2025
@deni9

@annaatt mate s pani zubarkou aj skúsenosti?

@deni9 áno mám😊 kľudne sa pýtajte

deni9
2. sep 2025
@annaatt

@deni9 áno mám😊 kľudne sa pýtajte

@annaatt aký ma prístup s nespolupracujucimi deťmi?

lauruska_sumienka
31. okt 2025
@deni9

@annaatt aký ma prístup s nespolupracujucimi deťmi?

@deni9 ja som tam bola so synom niekolkokrat, boli sme tam odoslani od nasej zubarky.mudr hanusinova si ma pri prvej navsteve posadila a porozpravali sme sa o historii navstev u predchadzajucich lekarov a kvoli comu nas tam poslali. nasledne vysvetlila postup ako co mam robit aby to dieta dokazala zaujat, aby bolo co v najmensom strese. az potom vosiel syn dovnutra a porozpravala sa s nim, ze co bude robit. ona aj posranduje, snazi sa budovat doveru a za to ocakava maximalnu spolupracu od rodica aby to vsetko do seba pekne zapadlo, aby aj dieta aj rodic jej natolko doverovali aby sa dokazalo urobit osetrenie, prave po tych zlych skusenostiach. prvy krat sa velmi bal ale potom sa uz naozaj tesil aby mohol lezat na tom lezadle, ja som tam krizom sedela s tiez a nozky mal cezomna prehodene, drzal ma za ruky. za kazdym osetrenim dostal odmenu-xylitolove lizatko a drobnu hracku. muz bol na prvom osetreni a rovno mi pri odchode z budovy vravel ze nech kartu k nej presunieme, prave kvoli takemu jej pristupu a to bol so mnou a synom aj u inych zubarok, ktore chvalili a jej pristup je naozaj najohladuplnejsi, nepodkopavajuci, doveruje dietatu. Ona ide s tym, ze deti neklamu ked jej vravia, ze nieco boli. ak boli tak dopichne lokalku aj keby to bolo na 3-4x a to na zaciatok da nejaky gel na znecitlivenie dasna a az potom picha inj. nic nesmie boliet, netlaci na pilu aby dokoncila co prave robi ale hned ako je problem prerusi pracu, poriesi co treba a vrati sa naspat. dietatko sa nemusi bat povedat ked to boli. U pani doktorky plati, ze nikdy nesmie nic boliet a po cely cas rozprava na to dieta