icon

Nájdený peňažný obnos v obálke na WC - Poprad

jarmila40
9. apr 2023

Nájdený peňažný obnos v obálke na WC v testu.. poprad

Nájdený peňažný obnos v obálke na WC  - PopradNájdený peňažný obnos v obálke na WC  - Poprad
nikayla
9. apr 2023

@jarmila40 majiteľa už našli, je to aj na tej stránke.

reanda
9. apr 2023

to tam fakt takto odfotil, kolko bolo tych penazi v obalke? ako rychlo sa nasiel majitel? do sekundy? a kolko dalsich sa prihlasilo? 😀

sissy27
9. apr 2023

@jarmila40 neskoro ides, majitela davno nasli.
@reanda boli tam este nejake detaily na identifikaciu a je to cele vytrhnute z kontextu. Aj ked teda budem mozno za hnusnu, ale prve co mi napadlo ked som videla tento prispevok na fb, ze mi to cele pripada ako vymyslene 🙈 len aby boli lajky…

petulda333
9. apr 2023

@sissy27 nemyslim,ze zrovna ten pan,toto potrebuje.

lelelienka
9. apr 2023

V zivote by som neotvarala a uz vobec nebrala domov obalku najdenu na wc v obchode, nech je v nej cokolvek 🤦‍♀️

jarmila40
autor
9. apr 2023

@nikayla ok, keď ho našli, tak fajn 🙂

jarmila40
autor
9. apr 2023

@reanda ja netuším 🙈

sissy27
9. apr 2023

@petulda333 nuz, asi ano, ked to muselo byt takou formou akou bolo 🙂 na jednej strane velmi fandim tomu co robi a klobuk dole, ale na druhej strane mi niektore veci pridu trosku cez… ale to je len moj osobny dojem z neho a nemam potrebu sa v tom rypat.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
petulda333
9. apr 2023

@elizabet173 nie dnes
@sissy27 vies co,ja ho nejak nesledujem. Sem tam mi vybehnu prispevky zo skupiny. Nikdy namna ale neposobil,ze by musel take nieco robit ,akoze. Neviem,mozno sa myslim

sissy27
9. apr 2023

@elizabet173 vcera a v poprade to bolo

@petulda333 napriklad toto konkretne vobec nemusel takto okazalo pod svojim menom (a ze zrovna jemu sa vzdy stane taketo nieco) k tomu siahodlhy pribeh ako sa to stalo, ako je preto fantastickym vzorom pre syna a na zaver nemohla chybat fotka s majitelom obalky… proste slo by to v pohode aj bez tej teatralnosti a omacok okolo, ale tak kazdy sme nejaky a kazdy robime veci po svojom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
madeline1
9. apr 2023

hlavne, ze majitela nasli. este ze bolo na obalke napisane priezvisko a tak vedel, ze si po nu prisiel ten spravny

petulda333
10. apr 2023

@sissy27 co ja viem, ja by som to tak nerobila. No on ma tu stranku,riesi tam vsetke straty a pod veci. Zrejme to uz automaticky takto urobil. Neviem.

sissy27
10. apr 2023

@petulda333 viem co robi, k tomu patrilo aj moje “klobuk dole” v prvom prispevku. Ale toto teatro si za mna mohol odpustit, vratenie najdenych penazi je normalne povinnost, v opacnom pripade je to trestny cin a nevidim v tom nic, co by bolo potrebne ospevovat do nebies, ako to robia jeho fanusikovia. Preto mam z toho celeho pocit, ze islo viac o lajky a ego… nech uz je ako chce, snad kazdy dostal co mu patri a co potreboval a vsetko je v poriadku 😉

adikad
10. apr 2023

@elizabet173 preboha nestalo sa to dnes, tuším v sobotu. In tu je na lieceni v tatrách so synom.

A určite to nie je vymyslene,on takú slávu nepotrebuje. Dajte si ho sledovať a uvidíte cobto je za fajn chlap.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
karajazviny
11. apr 2023

@sissy27 presne som mala aj ja z toho taký pocit, keď som to videla na FB 🙈 ako aj keď nakupoval čokoládové vajíčka na akciu ,,hľadanie vajíčok,, - nezabudol odfotiť bloček...to mi tiež prišlo také, že pozrite koľko som utratil 🙈 nemôžem si pomôcť 😖

adikad
11. apr 2023

@elizabet173 nevies kedy budeš potrebovať jeho pomoc.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal