icon

Recenzie na baby plávanie v AquaCity Poprad

gregik66
16. jún 2025

Dobry den, nechodili ste niektora na babyplavanie do popradu? Mozem poprosit nejake recenzie? Dakujem 😊

summer138
17. jún 2025

@gregik66 chodím už 4 roky s deťmi, od 3 mes obaja - obe moje deti 2 ročný a 4 ročný nepotrebujú vo vode už žiadne pomôcky, vedia plávať. To hovorí za všetko. Odporúčam.

didik20
19. jún 2025

My chodíme teraz na kurzy, úžasne to je😍 odporúčame.

gregik66
autor
19. jún 2025
@didik20

My chodíme teraz na kurzy, úžasne to je😍 odporúčame.

@summer138
@didik20
Dakujem, som rada ze sa niekto nasiel. Ako to tam je s hygienou? Citala som tusim niekde ze tam je vypnuty chlor? Mozem zacat aj so starsim dietatom, nie hned od troch mesiacov? Ako vyzera lekcia? Kedy sa zacinaju deticky ponarat pod vodu? Ak z toho maju deti strach, nenutia ich?

didik20
19. jún 2025
@gregik66

@summer138
@didik20
Dakujem, som rada ze sa niekto nasiel. Ako to tam je s hygienou? Citala som tusim niekde ze tam je vypnuty chlor? Mozem zacat aj so starsim dietatom, nie hned od troch mesiacov? Ako vyzera lekcia? Kedy sa zacinaju deticky ponarat pod vodu? Ak z toho maju deti strach, nenutia ich?

@gregik66 napíšem vám správu 😊

summer138
20. jún 2025
@gregik66

@summer138
@didik20

@gregik66 vypnutý chlór? To máte odkiaľ samozrejme, že je voda chlorovaná

summer138
20. jún 2025
@gregik66

@summer138
@didik20

@gregik66 nikdy žiadne dieťa nešlo pod vodu násilím. Idú pod vodu na 6-7 hodinu záleží od dieťaťa. Áno aj so starším

gregik66
autor
20. jún 2025
@summer138

@gregik66 vypnutý chlór? To máte odkiaľ samozrejme, že je voda chlorovaná

@summer138 no napriklad kocka vysie v sprave mi hovorila, ze je uplne bez chloru, a kazde plavanie je uplne nova voda.. tak teraz ako 😂

summer138
20. jún 2025
@gregik66

@summer138 no napriklad kocka vysie v sprave mi hovorila, ze je uplne bez chloru, a kazde plavanie je uplne nova voda.. tak teraz ako 😂

@gregik66 voda BEZ chlóru byt nemôže. Je tam nižšie % chlóru, ale samozrejme, že chlór obsahuje. Voda je nová ráno to áno.