Sekcia v Poprade
Chcem sa opytat..prvy porod pred 3 rokmi akutna sekcia druhy porod by som chcela tiez sekciu robia problemy v popradskej nemocnici ze by ju nechceli vykonat a tak?
@theiirys ahoj , choď rodiť do SNV alebo St.Lubovne....o tých traumach z PP nemocnice už som sa napocuvala dosť z každej strany....aj ja som prvú rodila v PP a tiež trauma...rodila som nedávno v SNV a teraz mám traumu, že už si to nikdy nezopakujem...(už deti nebudeme mať ďalšie) proste Popradská nemocnica spravila traumy asi 6 kamoškam vrátane mňa
Ja som mala odporúčanie a aj tak mi nechceli urobiť cisársky.
@theiirys ja mám termín o 7 týždňov a mám naplánovanú sekciu ale ja som dala papier gyn. Že nemôžem rodiť normálne ..ale našťastie môj gyn je aj pôrodník čiže som si ho zazmluvnila a mám pokoj 😊
@sili82 a u koho si mala rodiť že ti nechceli urobiť CS ?
Nemala som nikoho zazmluvneného, normálne som šla do nemocnice a tam mi povedali, že sa uvidí, že oni nevidia problém, prečo by som mala ísť na sekciu. Potom som prenášala, tak ma naplánovali na konkrétny deň, na vyvolávačku. A keď ma primár prijímal, povedal, že on to vidí na sekciu a tak som šla nakoniec sekciou. Ale narabáli so mnou viac ako týždeň, aj som bola pár dní v nemocnici.
@sili82 a papier si im priniesla že nemôžeš rodiť normálne ?
@barbora19911 Nemala som papier, že nemôžem. Môj Dr. mi napísal do papierov, že odporúča sekciu.
Ja som čítala samé dobre recenzie na pôrodnicu v Krompachoch, ak ti v PP budú robit problémy, skús ísť tam.
môžem sa spýtať nemal niekto cisársky plus sterilizáciu ?? ...v Poprade ako to prebiehalo uspavaju alebo ..hore môžeme byť ..

Skôr preferujú vaginálny pôrod, niekedy by som povedala, že to až prehnane hrotia