Škôlky v Poprade prijímajúce deti s plienkami
Dobrý deň, je v Poprade nejaká škôlka kde berú deti aj s plienkami ? Dcéra má 2,5 do škôlky ju zobrali na Zaborskeho ale nie a nie sa odplienkovat.
ja nepoznam školky kde by brali neodplienkovane deti. V kazdom prípade nesmúť, zacni hned teraz. Verim ze dieta pochopi a hlavne v kolektive to zvladne (nehody mal aj moj syn aj ked bol uz odplienoovany pol roka cez den). Drzim palce
@katkaseiner no my sme už skúšali raz, teraz skúšame zas už viac ako týždeň a stále nič , to chodí aj do kolektívu medzi deti na prípravku do škôlky tam tiež nechce stále sa pocika nepyta sa cikat až keď cika mi povie že cika. Na nocniku nechce sedieť ani do travicky vonku
@katkaseiner no my sme už skúšali raz, teraz skúšame zas už viac ako týždeň a stále nič , to chodí aj do kolektívu medzi deti na prípravku do škôlky tam tiež nechce stále sa pocika nepyta sa cikat až keď cika mi povie že cika. Na nocniku nechce sedieť ani do travicky vonku
@liptakovaviktoria ako skúšať raz, potom nič a zas až teraz? Chvíľu pred škôlkou? Už dávno ste ju to mali učiť, hlavne teraz v lete keď bolo teplo nechávať ju behať s holou ritkou, dávať ju často na šerblík, za každé vycikanie ju pochváliť
@liptakovaviktoria Slniečko vo Veľkej a ešte aj súkromná ďalšia Stela na Juhu3

ja nepoznam školky kde by brali neodplienkovane deti. V kazdom prípade nesmúť, zacni hned teraz. Verim ze dieta pochopi a hlavne v kolektive to zvladne (nehody mal aj moj syn aj ked bol uz odplienoovany pol roka cez den). Drzim palce