Skúsenosti so zubárom na trhanie ôsmičiek v Poprade
Ahojte hladam zubara ktory mi povytrhuje osmicky a spravi aj kazy ak bude treba s tym ze ja sa velmi bojim zubarov cize neaky ludsky empaticky pristup? Mate nejake skusenosti ?
Som samoplatca cize cenovo nezalezi.. najlepsie ak by v jednom sedeni spravil vsetky osmicky
Ja odporúčam kliniku carpe dient, prístup majú úžasný. Mám veľký strach zo zubárov, trhal mi viac zubov aj osmičky ani som necítila.
Jednoznačne hľadaj MUŽA nie ženu už len kvôli potrebnej sile. Nie nediskriminujem ženy, ale som instrumentarka na op sále a jednoducho je to potrebné. 8čky som si dala vytrhnut Dr. Tulenkovi SmileDent vie v prípade komplikácií napr mne sa otvorila komunikácia s nosovou dutinou - pohotovo zasiahnuť.
mozem ti doporucit Dr. Andrii Tsar. je to odbornik. Podtatranská 2501/3A
Poprad. jeho ordinacia je vyssie od posty na zapade. oproti mas centrum socialnych sluzieb.
Odporucam Dr. Tulenka. Velmi sikovny a skuseny chirurg.
Vordent klinika,sú to bratia,všetky osmičky mi postupne vytrhal Richard
Aj mne trhal Richard Vorobel, za minútu boli obe osmičky von.
Aj mne trhal Richard Vorobel, za minútu boli obe osmičky von.
@alenka7777 🤭🥴a cena prosím 🙋🏼♂️
@alenka7777 🤭🥴a cena prosím 🙋🏼♂️
@adriankomoj no mne rátal len jednu osmičku, lebo tá druha išla ľahko von, a platila som 90 eur zub plus 10 eur anestéza. Ale bolo to cca 2 roky dozadu.
@adriankomoj no mne rátal len jednu osmičku, lebo tá druha išla ľahko von, a platila som 90 eur zub plus 10 eur anestéza. Ale bolo to cca 2 roky dozadu.
@alenka7777 ďakujem za odpoveď
Ja odporúčam kliniku carpe dient, prístup majú úžasný. Mám veľký strach zo zubárov, trhal mi viac zubov aj osmičky ani som necítila.
@petrailavska a vies aj cenovo povedať?

Ahoj, bohužiaľ nie som z Popradu, ale čo sa týka trhania osmičiek, tak to Vám žiadny zubár neurobí pri jednom sedení. Tie kazy sa ešte dajú, ale trhanie určite nie a dnes je všetko bezbolestné. Odporúčam si nájsť nejakú súkromnú kliniku, ak máte peniaze a nechať sa opatriť tam, pretože dnes bežný zubár dáva termíny ako ortopéd - na polroka :D