icon

Skúsenosti so zubárom na trhanie ôsmičiek v Poprade

14. apr 2025

Ahojte hladam zubara ktory mi povytrhuje osmicky a spravi aj kazy ak bude treba s tym ze ja sa velmi bojim zubarov cize neaky ludsky empaticky pristup? Mate nejake skusenosti ?
Som samoplatca cize cenovo nezalezi.. najlepsie ak by v jednom sedeni spravil vsetky osmicky

1marekk
14. apr 2025

Ahoj, bohužiaľ nie som z Popradu, ale čo sa týka trhania osmičiek, tak to Vám žiadny zubár neurobí pri jednom sedení. Tie kazy sa ešte dajú, ale trhanie určite nie a dnes je všetko bezbolestné. Odporúčam si nájsť nejakú súkromnú kliniku, ak máte peniaze a nechať sa opatriť tam, pretože dnes bežný zubár dáva termíny ako ortopéd - na polroka :D

petrailavska
14. apr 2025

Ja odporúčam kliniku carpe dient, prístup majú úžasný. Mám veľký strach zo zubárov, trhal mi viac zubov aj osmičky ani som necítila.

summer138
15. apr 2025

Jednoznačne hľadaj MUŽA nie ženu už len kvôli potrebnej sile. Nie nediskriminujem ženy, ale som instrumentarka na op sále a jednoducho je to potrebné. 8čky som si dala vytrhnut Dr. Tulenkovi SmileDent vie v prípade komplikácií napr mne sa otvorila komunikácia s nosovou dutinou - pohotovo zasiahnuť.

frflos_nespokojny
15. apr 2025

mozem ti doporucit Dr. Andrii Tsar. je to odbornik. Podtatranská 2501/3A
Poprad. jeho ordinacia je vyssie od posty na zapade. oproti mas centrum socialnych sluzieb.

nuklia
16. apr 2025

Odporucam Dr. Tulenka. Velmi sikovny a skuseny chirurg.

jajojapo
17. apr 2025

@summer138 manžel bol tiez v smiledente trhať a trhala mu žena a teda úplne bez problémov.. Samozrejme keby niečo dr. Bol hneď vedľa ale nechal to na kolegyňu

vannillka
18. apr 2025

Vordent klinika,sú to bratia,všetky osmičky mi postupne vytrhal Richard

summer138
19. apr 2025

@jajojapo asi ako je koreň, mne trebalo sekať mala som ho na šikmo

jajojapo
19. apr 2025

@summer138 manžel mal tiež krivo dobre ze ne ležala ta osmička 🤣

alenka7777
28. apr 2025

Aj mne trhal Richard Vorobel, za minútu boli obe osmičky von.

adriankomoj
29. apr 2025
@alenka7777

Aj mne trhal Richard Vorobel, za minútu boli obe osmičky von.

@alenka7777 🤭🥴a cena prosím 🙋🏼‍♂️

alenka7777
30. apr 2025
@adriankomoj

@alenka7777 🤭🥴a cena prosím 🙋🏼‍♂️

@adriankomoj no mne rátal len jednu osmičku, lebo tá druha išla ľahko von, a platila som 90 eur zub plus 10 eur anestéza. Ale bolo to cca 2 roky dozadu.

adriankomoj
30. apr 2025
@alenka7777

@adriankomoj no mne rátal len jednu osmičku, lebo tá druha išla ľahko von, a platila som 90 eur zub plus 10 eur anestéza. Ale bolo to cca 2 roky dozadu.

@alenka7777 ďakujem za odpoveď

lucya89
11. jún 2025
@petrailavska

Ja odporúčam kliniku carpe dient, prístup majú úžasný. Mám veľký strach zo zubárov, trhal mi viac zubov aj osmičky ani som necítila.

@petrailavska a vies aj cenovo povedať?