Skúsený detský fyzioterapeut v Poprade hľadaný pre dieťa
Ahojte poznáte niekoho skúseného príjemného?
Potrebujem pre 3 mesačnú dcérku,v nemocnici majú plno objednávajú až koncom marca a to čakať určite nebudeme.
Ďakujem.
@anastazia12345 neprimerané správanie k 16m dieťaťu a poucovanie o výchove. Boli sme tam raz, viac jej šancu nebudem dávať. Vo svojom odbore môže byt dobrá, ale prístup a vzťah k pacientovi hrozný. Cviky od nej nám nepomohli, dieta sa úplne uzavrelo po jej návšteve.
@anastazia12345 rovnako Fyziokids neodporúčam, syn ma diastazu a dala nám robiť brušáky dopredu !!! priamy brušný sval napínať pri diastáze.
Ahojte ani ja urcite neodporucam fyziokids v poprade neprijemny pristup maly vkuse plakal. No proste hruza. Neodporucam !!!
dobry den mi chodime do fyziokids Poprad a sme maximale spokojny pristup odbornost uz vyse dvoch mesiacoch na malemu vidno rozdiel ze sa zlepsilo cize odporucam
Dobry den odporúčam FyzioKids v Poprade.
Maximálna - 100% spokojnosť. Veľmi milá pani, naozaj pomôže a naučí Vás ako s babatko zaobchádzať a cvičiť 💗
Dobry den odporúčam FyzioKids v Poprade.
Maximálna - 100% spokojnosť. Veľmi milá pani, naozaj pomôže a naučí Vás ako s babatko zaobchádzať a cvičiť 💗
@jaajaaja dobrý deň, koľko sa prosím platí pri návšteve? Ďakujem
@jaajaaja dobrý deň, koľko sa prosím platí pri návšteve? Ďakujem
@tina2101993
Prvá konzultácia 35 eur a kontrolné terapie 25eur.
Za mňa odporúčam 🙂
@tina2101993
Prvá konzultácia 35 eur a kontrolné terapie 25eur.
Za mňa odporúčam 🙂
@jaajaaja ďakujem 🙂
Ahojte. My máme tiež nepríjemnú skúsenosť s touto pani.. Čo sa týka vzťahu voči dieťaťu tak ja neviem to ani omylom nešlo okolo nejakej empatie alebo milšieho chovania. Dieťa plakalo celý čas, úplne vystresované. Veľmi zvláštne osobné poznámky, riešenie jej osobných veci. Necítila som sa tam konfortne ani ja sama..

Fyzio kids pri kostole sv Cyrila a Metoda skus práve dávala info ze má voľné ešte tento týždeň