Zubár v Poprade

suziella
17. jan 2021

Ahojte, vedeli by ste mi odporucit kvalitneho a cenovo prijatelneho zubara.
Dakujem za vsety odpovede

veronicka88
17. jan 2021

Takého v PP nenájdeš.my sme odišli do Michaloviec,to co v PP pýtajú za zuby jenotras

suziella
autor
17. jan 2021

@veronicka88 dakujem za reakciu..mozem sa opytat u ktoreho zubara v Matejovciach ste?

veronicka88
17. jan 2021

@suziella nie Matejovce ale Michalovce 😋

marvin1234
17. jan 2021

@suziella suhlas, my sme sli za zubarom az do kosic odkedy siel doktor Kisza do dochodku.

09041986
18. jan 2021

@suziella neviem či kvalitný a lacný existuje🙄, my chodíme do dentakry ku králikovi, sme spokojný a preto cenu neriešim, vybavím tam všetko, aj dentálnu hygienu a má komplet vybavenie... Ono záleží asi čo od stomatológa potrebuješ a aký máš chrup, celkom dobré ceny a prístup má Čambalová (oftadent spišské bystré)

suziella
autor
18. jan 2021

@09041986 dakujem krasne za reakciu....rozmyslala som aj nad nimi..

evelin23
19. jan 2021

Za nasu rodinu tiez Dentakra - aj deti ich vnimaju velmi pozitivne👍 Kvalita, prostredie, pristup na jednotku! A ceny su urcite nizsie ako v Ziline, tam si zubar pytal asi aj za cas v cakarni🙈

veronicka88
19. jan 2021

@evelin23 reálne koľko necháte za blombu?

evelin23
19. jan 2021

@veronicka88 zijeme tu este len rok a vzhladom na Covid som u nich absolvovala len nevyhnutne osetrenie zubka mojho syna (v ZA za ten isty ukon pytali dvojnasobnu sumu..), takze neviem odpovedat.
Ale nasla som cennik: https://www.dentakra.sk/resources/dentakra-zakl...

veronicka88
19. jan 2021

@evelin23 preto sa panimhore pýta na reálne skúsenosti. Takto sa nedá radiť...tulenko,poprad,jedna obyčajná biela plomba 49eur,Stefansky MI 25eur. Kvalita absolútne totožná aj prístup. Ideme naraz všetci. A ak sa stane čo sa za dva roky stali raz nemáme problém zaplatit luntnera v prípade pohotovosti. Len ja sama som za dva roky ušetrila určite 150-200eur

evelin23
19. jan 2021

@veronicka88 ano realna skusenost bola so synovym zubom, za ktory si v ZA pytali dvojnasobnu sumu...

veronicka88
19. jan 2021

@evelin23 oki ale autorka s aoyta na Poprad a cenovo dostupného zubára čo tulenko ani dentakra určite nie sú ☺

danieli
19. jan 2021

Dr. Brugos je vyborny, cenovo asi uprostred, pedantny zaroven ma dentalnu hygienu, rontgen a je aj dentalnym chirurgom, ludsky

gionella
19. jan 2021

@suziella aj za nás Dentakra určite! nie sú najlacnejší ale stojí to za to. Všetko na jednom mieste. Bezproblémové objednávanie, super prístup aj k deťom, žiadne cakacky v čakárni. Detská plomba cca 40 EUR, dospelácka 60 EUR

suziella
autor
19. jan 2021

Dakujem za nazory🙂Dr.Brugos uz neberie novych pacientov...

veva1612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suziella
autor
24. jan 2021

@veva1612 dakujem za odpoved...momentalne neberie novych pacientov...

alenamihal
11. feb 2021

@gionella neviete ci beru novych pacientov ako 3rocnych ???

suziella
autor
19. feb 2021

Tak nakoniec sme si vybrali Dentakru...dakujem Vam za odporucania, zatial som velmi spokojna.

lienocka87
10. apr 2025

Ahojte,odporúčam Topsmile v Poprade.
Skvelý prístup,prijimaju nových pacientov,aj detských,čo je v Poprade problém. Chodíme tam a som spokojna❤
www.topsmile.sk