Zubáru v Poprade

biba237
23. feb 2023

Dobrý deň. Náhodou mate niektorá skúsenosť s klinikou Dentakra? Mam ohlasy od viacerých ludi, že si navysuju ceny ako sa im páči. Moja známa si dávala strojček na zuby a ku koncu liečby od nej na drzovku pýtali o niekolko stoviek viac!!! Na googli recenzie super, no firma ich môže mazať a to určite robia. Napr. na azete sa tam sťažujú na úzernicke praktiky tejto kliniky...prosím, nech nepisu recepcne a asistentky, ktorých tam je neurekom. Dakujem

sili82
23. feb 2023

@biba237 my tam chodíme celá rodina a sme veľmi spokojní. Majú veľmi dobrý pristup k deťom. Chodíme tam aj na hygienu a tiež v pohode. Ceny majú take ako asi už všade na takýchto klinikách.

biba237
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika939
25. feb 2023

@biba237 ja som mala strojček od nich a bola som spokojná. Čeľustna ortopedička MUDr.Sonogova je strašne milá,zlatá, ľudská doktorka. Malo by sa platiť pri každej kontrole, to mi povedali hneď na zaciatku a veľakrát sa mi stalo, že som neplatila. Ani sa mi nestalo, že by niečo umelo navyšovali. Vždy som vopred vedela, čo bude koľko stat.

biba237
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimini
14. mar 2023

@nika939 Ahoj aj my sme tam chodili so synom, trochu nás zaskočila finalna suma, bola vyššia ako nam povedali na začiatku, ale keďže vsade sa dvíhali ceny, tak mi to prišlo samozrejme, že aj oni zmenili cenník. Doktorka Sonogova bola super, nam napr. zubárka odporúčala strojček oveľa skôr a pani doktorka zhodnotila, že ešte mu sánka bude rásť a bolo by to zbytočne vyhodenie peňazí. Škoda, že tam už nepracuje

nika939
14. mar 2023

@mimini veď to, že ceny šli všade hore a obzvlášť pri zubaroch sa platí veľa.. ale ja som bola spokojná a doktorka Sonogova bola strašne zlatá. Nerobí tam už?? Ešte v novembri som ju tam videla. Škoda...

klara_klara_klara
Autor odpoveď zmazal
Zobraz