Skúsenosti s botoxom

madeline1
1. apr 2018

Ahojte,

chcela by som sa opýtať tých, čo skúsili botox-zvačšenie pier...aký to bol pocit, či zmenu bolo vidieť a po akom čase to treba obnovovať.

Ďakujem

michellem
2. apr 2018

@madeline1ahoj, nemame presne skusenost s botoxom, ale s kyselinou h.,moja mama mala uzke a zvraskavene pery (vzhladom na vek, mala po 60-ke), jej dr.odporucila nsjprv kyselinu, napichala jej to priamo zboka do pier, aj hore a dole, ta injekcia obsahuje aj utisujuci liek, sle mama vravela, ze to sj tak bolelo, ale bol to zazrak na pockanie, mas sice akoby zmeravene usta, ale po hodinke to prejde, s tou kyselinou nemas usta ako kačka, co bola aj pravda, neviem ako moc si chces dat zvascit, ale menej je viac, zakrok sa da opakovat, podla penazi, kt.chces investovat, vydrzalo to asi 2-3 roky, to je individualne, kaxde telo je ine, ja mam kyselinu na vyhladenie vrasok, bola som max spokojna a idem zas po 3 rokoch.

madeline1
autor
2. apr 2018

@michellem ja by som teda skusila tu kys. h. ..chcela by som si to dat vpichnut len do hornej pery. a bojim sa toho kacacieho efektu, pripadne ze ich budem mat stale akoby naspulene...ale ak tvrdis ze ten efekt tam nie je tak super, skusim to 🙂 ..mozem vediet pribliznu cenu? na nete som nasla od 50-200 ...

michellem
2. apr 2018

@madeline1 minula sa na to jedna ampulka, kt. myslim, ze stoji 200 aj s " pracou"dr.,je dobre to minut, bud ti ju odlozia na meno do chlsdnicky a vpichnu na druhom stretnuti alebo si to das vpichnut,kde si myslis,ze potrebujes, napr.do cela, okolo ust.a pod, ak9 sa dohodnes s dr. Urcite to treba minut, ved di za to platis.

mommytobe
2. apr 2018

Botox sa do pier nikdy nedava...dava sa iba kyselina hyaluronova alebo potom trvaly implantat..ci budes ako kacica to zalezi od ml a sikovnosti daneho lekara

michellem
3. apr 2018

@mommytobe ano, mas pravdu, do pier len kyselina, zle som sa mozno vyjadrila, lebo botox by v perach paralyzoval svaly.

lolilata
6. apr 2018

Taktiež som strašne dlho nevedela že sa botox do pier nedáva. Celkom často sa to hovorí že majú dievčatá botox v perách a tak podobne. Až som bola celkom prekvapená keď som sa o to začala zaujímať a na výplň išla do Yes Visage a tam mi doktorka vysvetlila že sa do pier dáva tá kyselina. Že botoxom sa v podstate umŕtvia tie mimické vrásky aby sa ďalej netvorily keď sa mračíte. Takže sa logicky nemože dávať do pier. No bola som z toho vtedy dosť zaskočená, ale tak aspoň som o niečo chytrejšia a s tou výplňou hylarunovou som spokojná. Síce to nevydrží navždy, musí sa opakovať, ale je to fajn.