icon

Ako dlho u vás trvala menštruácia po šestonedelí?

meg_junova
30. aug 2012

Dostala som prvú menštruáciu po šestonedelí a trvá už vyše 10 dní a je dosť silná. Je to v poriadku?? 😒

biancarv
30. aug 2012

ahoj @meg_junova ja som dostala prvú menštruáciu, až keď som prestala kojiť, takže to bolo až niečo vyše roka po pôrode a bola normálna, s týmto som sa nestretla 😒

snopkulka
30. aug 2012

Ja som začala menštruovať presne 5,5 mesiaca po pôrode... To tvoje krvácanie mi nepripadá v poriadku, radšej by som sa popýtala odborníka, po šestonedelí sa aj tak chodí ku gynekológovi, tak sa objednaj a popýtaj, držím palčeky, nech je všetko v poriadku 😉

katuska169
30. aug 2012

ja po porode som mala pri starsej dcerke som mala vyse mesiaca a po druhom porode dva tyzdne 🙂

rora
30. aug 2012

ja som pred tehu mavala menzes tak 5 dni, no ked mi prisla prva menstruacia po sestonedeli (uz po troch tyzdnoch) trvala skoro 10 dni a bola taka silna ako krvacanie po porode 😔 odvtedy mam pravidelne, sice trva kratsie uz "len" 7 dni ale byva tiez velmi silna. tych 10 dni si myslim ze je este v norme, kedze je to prva menstruacia po porode, organizmus je este taky "vselijaky", ak by to neprestavalo aj dalsie dni tak sa skoc informovat k dr

lilysk
30. aug 2012

Ja som po porode krvacala tak asi 5 tyzdnov -potom krvacanie prestalo a napriek kojeniu som do mesiaca mala menzes ,ktory trva tak cca 6 dni ,ale 1 dni su dost silne ☹( ...to iste som mala aj po 2 hom porode ☹ Dokonca sa mi urobili z krvy nejake zrazeniny v maternici a museli ma operovat !!!!
Pokial krvacas 10 dni nie je to v poriadku a mala by si ist na vysetrenie ,lebo to moze byt aj nieco vazne -predsa taky porod je zataz na organizmus a staci ,ze sa ti tam nieco zle hoji alebo co ja viem co a mozes byt nasledne anemicka a mat vacsie problemy ,takze by som sla okamzite k lekarovi na tvojom mieste ,lebo by ti aj pichol asi nieco na zastavenie a pozrel by na USG ci nemas nieco s maternicou .Radsej by som hned sla aj keby povedal ,ze je to ok ako mat potom nejake komplikacie.

bublinka1972
30. aug 2012

ja som po pôrode nekrvacala dlho asi tak 3 tyždne...a kojila som 2 tyždne.teraz mi skončilo 6-sto nedelie a ešte som nedostala menzes...je to normalne?

ginger_fox
30. aug 2012

prvu menstruaciu som dostala 2 mesiace po porode, ta bola OK. Problemy zacali pri druhej, ktora trvala 2 tyzdne a po tyzdni bez, prisla dalsia 2oj tyzdnova. Takto som sa trapila este raz, ked som uplne na cucky sla ku gynekologovi. Porobil testy, prekutral ma komplet a vsetko bolo ok az na anemiu. U mna to bolo zrejme sposobene aj tym, ze som nebola psychicky prilis v pohode(maly mal zdravotne problemy, krach vztahu, zomrela mi stara mama). Odporucam ist ku gynekologovi, istota je istota 😉

janaalzbeta
30. aug 2012

áno je, každá žena ju má individuálne ja som mala po SC(sekcii-cis.reze) len 4dni. To naozaj. Aj lekári sa čudovali no a po mesiaci tak ako inokedy

lucka1987
31. aug 2012

7 dni.. ano je to v poriadku.. obvykle prva menstruacia, po zakroku , cisteni, alebo porode, moze byt abnormalna , casom by sa to malo upravit

cestovatelkaandrea
31. aug 2012

no ja som dostala menstruaciu hned tyzden po tom ako mi skoncilo 6-sto nedelie. a to aj napriek kojeniu. a ak si dobre pamatam bola dost silna a trvala tiez takmer tyzden a pol.

11simona3
22. dec 2015

Ahojte 🙂 chcem sa opýtať, som po cisárskom 7 týždňov a ešte stále mam krvácanie, je to normálne ?
Niekedy nekrvácam aj dva dni a potom začnem. Poprosím Vás o radu. Ďakujem