icon

Ako prebiehal váš tretí pôrod?

mischell333
25. dec 2021

Dobrý deň prosím vás ako prebiehal váš 3 porod.
Ja som pri 2 mala už keď šlo na rodenie veľmi sa my chcelo tlacit ma to nutilo 😆😆😆aj keď som nechcela...
Ako ste to mali vy?? 😊😊 Dakujem

ivangeline
26. dec 2021

3 bol najrychlejsi a najmrnrj bolestny.

mischell333
autor
26. dec 2021

@ivangeline fuuuha to je super 🙂

jana_eyre_2
26. dec 2021

Môj treti síce nebol najrýchlejší, ale bol tiež najmenej bolestivý.. keďže najbolestivejsi som mala druhý, tretieho som sa obávala, ale nakoniec to prebehlo lepšie..

zafir01
26. dec 2021

@mischell333 tretí najdlhšiu dobu otvárania som mala (4 hodiny) a najbolestivejsi. Som v 9 mesuac, onedlho rodim štvrtý krát. Mam obavy, že u mňa to platí opačne. Prvý super rýchly a bezbolestný a tento štvrtý... No som zvedavá

nevenka
26. dec 2021

Moj treti 9 dni pred terminom, vyvolavacka z dovodu vyaokeho tlaku... ale teda bola som uz na 3 otvorena, tonizacie som mala uz kazdu hodinu, aj ked slabe. Doktor zvazil, ze staci vypustit vodu, pri vypusteni vody mi este pobabral krcok a hned som bola na 6 cm, do 20 minut dosli brutalne kontrakcie a za dalsich 25 som porodila. Prvy porod 3,5 hodiny, druhy 5 hodin a treti 45 minut. Bala som sa tretieho, lebo ten druhy bol auuu a este korona do toho prisla. Takze pohoda, muz mi neveril, ze si nemam robit prdel z takychto veci a ja co Ti sibe, vsak naozaj mas dalsieho syna, hotovo. Hybaj po nas domov 🤣🤣🤣. Drzim palce.

petus998
26. dec 2021

@mischell333 o pol 8 odtiekla voda 20:08prijata 21:08mali sa narodil bola to bleskovka

cariad
26. dec 2021

@mischell333 ja som 6 dni na 4cm otvorená behala z a do nemocnice, Dr. čakali aby som sa prirodzene otvorila, a taktiež mi nechceli vyvolať pôrod prasknutím vody lebo som nebola 40tt. Som v zahraničí. Takže strašne pomalý pôrod 6 dní a nich nespala som, kontrakcie boli pravidelné na 12 hodín potom na večer ustáli ale nie celkovo. Na 6 deň som im povedal že z nemocnice neodídem pokiaľ mi nenechajú umelomodtiecť vodu. Po hodinách mi konečne o 16:17 vodu praskli a malá sa narodila 16:57. Asi 5 krát som zatlačila. Takže asi tak.