Ako prebiehal váš tretí pôrod?
Dobrý deň prosím vás ako prebiehal váš 3 porod.
Ja som pri 2 mala už keď šlo na rodenie veľmi sa my chcelo tlacit ma to nutilo 😆😆😆aj keď som nechcela...
Ako ste to mali vy?? 😊😊 Dakujem
@ivangeline fuuuha to je super 🙂
Môj treti síce nebol najrýchlejší, ale bol tiež najmenej bolestivý.. keďže najbolestivejsi som mala druhý, tretieho som sa obávala, ale nakoniec to prebehlo lepšie..
@mischell333 tretí najdlhšiu dobu otvárania som mala (4 hodiny) a najbolestivejsi. Som v 9 mesuac, onedlho rodim štvrtý krát. Mam obavy, že u mňa to platí opačne. Prvý super rýchly a bezbolestný a tento štvrtý... No som zvedavá
Moj treti 9 dni pred terminom, vyvolavacka z dovodu vyaokeho tlaku... ale teda bola som uz na 3 otvorena, tonizacie som mala uz kazdu hodinu, aj ked slabe. Doktor zvazil, ze staci vypustit vodu, pri vypusteni vody mi este pobabral krcok a hned som bola na 6 cm, do 20 minut dosli brutalne kontrakcie a za dalsich 25 som porodila. Prvy porod 3,5 hodiny, druhy 5 hodin a treti 45 minut. Bala som sa tretieho, lebo ten druhy bol auuu a este korona do toho prisla. Takze pohoda, muz mi neveril, ze si nemam robit prdel z takychto veci a ja co Ti sibe, vsak naozaj mas dalsieho syna, hotovo. Hybaj po nas domov 🤣🤣🤣. Drzim palce.
@mischell333 o pol 8 odtiekla voda 20:08prijata 21:08mali sa narodil bola to bleskovka
@mischell333 ja som 6 dni na 4cm otvorená behala z a do nemocnice, Dr. čakali aby som sa prirodzene otvorila, a taktiež mi nechceli vyvolať pôrod prasknutím vody lebo som nebola 40tt. Som v zahraničí. Takže strašne pomalý pôrod 6 dní a nich nespala som, kontrakcie boli pravidelné na 12 hodín potom na večer ustáli ale nie celkovo. Na 6 deň som im povedal že z nemocnice neodídem pokiaľ mi nenechajú umelomodtiecť vodu. Po hodinách mi konečne o 16:17 vodu praskli a malá sa narodila 16:57. Asi 5 krát som zatlačila. Takže asi tak.

3 bol najrychlejsi a najmrnrj bolestny.