Ako ste sa cítili v deň D?
Myslím pred tym ako ste zistili ze uz treba ísť do nemocnice a začalo sa to . Tak ten deň 🙂
ja som sa celu noc prehadzovala a citila tak "inac" 🙂 a rano sa to zacalo
Ja som sa pri prvej necítila nejak zvlaštne a pri druhej tiež nič,jednoducho som sa zobudila nato,že mi odteká plodová voda 😀
Úplne v pohode, rovnako ako v posledných týždňoch tehu. V deň D nadránom začali kontrakcie, ale aj tak mi to hneď nedochádzalo, lebo boli veľmi nepravidelné 🙂
@zuzuk22 u mna normal rano...zobudila som sa a kedze som nemala co na robote a rada si citam knihu v posteli tak som si len tak polihovala....a ked som si chcela este pospat tak som mala pocit na zachod a ked som isla vykonat malu potrebu tak sa mi zdalo cudne ze stale ide nieco zo mna....tak mi to doslo a hop do nemocnice a bolo po oddychu 🙂)))
@zuzuk22 ja som sa cely den citila v pohode, ziadne priznaky. Ale vecer som nepochopitelne vyvadzala a nevedela prestat plakat kvoli samym hlupostiam. Vsetko co ma napadlo, ma aj rozplakalo, co inak som kludas a flegmatik. Ale akosi som to nevedela ovladat. Asi uz nastupovali hormony 😉 a nad ranom mi pukla plodova voda a slo sa do porodnice. 😉
@zuzuk22 zeby plodovka?????
@zuzuk22 pri mladsej bol uplne normalny den, dokonca sme boil na navsteve.Zacalo to vecer, nieco pred pol deviatou a pred jedenástou sme uz mali druhu dcerku......cize bleskovka. So starsou sme to vedeli od rana, kedy mi odisla zatka, ale cely den sa nic ine nedialo, az vecer sme uz isli do nemocky, okolo 22 a narodila sa pred 05:00 rano.......
@zuzuk22 najprv som si myslela ze moc kedze som mala pocit ze sa mi chce ist na malu ale kedze to neprechadzalo tak sa mi to zdalo uz cudne a tak som si isla pre plastovy poharik a "nabrala som si vzorku" 🙂) a kedze to bolo len ciste a cosik v tom plavalo tak som pre istotu volala svojmu doktorovi ze ci to je plodova voda....pretoze ked som tak citavala tak vacsinou sa pisalo ze plodova voda odtece v prudoch a nie ze zo mna vychadzala viac ako 12 hodin....
Pri prvej bol porod vyvolavany, a pri malom som sa nad ranom o pol piatej isla vycikat,lahla som naspat do postele, presne 4:40 v bruchu "PUK",plodova voda praskla...chytro do porodnice,od prasknutia vody bol na svete za hodinu a pol 😉
@zuzuk22 ja som sa citila normalen tak ako kazdy iny den .. 😀 poslickov som mala uz 2 tyzdne pred porodom aj hlienova zatka odchadzala postupne dva tyzdne pred porodom takze nic nove 😀 ... cely den som bola na nohach..chodili sme po obchodoch .. o 22:00 v tescu som uz zacala fucat a opierat sa o kosik (ludia kukali na mna jak puci 😀 ze "aha henta rodi" 😀 ) ... manzelovi som vravela ze "stavim sa ze domov ideme iba na otocku po kufre" ..a on mi na to "no nie ja som hladny nech pocka kym sa najem" ...prisli sme domov najedli sme sa a jak som si isla lahnut pred telku ze puk vytiekla voda a uz sme isli do nemocnice 😀
pri synovi som mala od rana nepravidelne, slabe kontrakcie (myslela som si, ze su to poslickovia). Az vecer mi odisla hlienova zatka a v noci sa narodil syn. No a pri dcere som mala vyvolavany pôrod, tyzden po termine.
ja som sacelý deň cítila čudne 😀 a to som sa ešte odtrepala sama na nákup, čo som samozrejme prešvihla, takže som šla domov ako stromček obkvačkaná taškami 😀 tak som sa povaľovala zvyšok dňa lebo som bola dáko unavená a kríže ma pobolievali....malý v brušku bol na podiv v ten deň veľmi kľudný.....a v noci 00,15 keď som spala...som si pokrstila nový matrac plodovou vodou 😀 a Oliverko bol na svete potom o 06,05 🙂
Ja som bola den predtym este vporadni mala som10 dnido terminu a uz po prichode domov ma zacalo pobolievat v podbrusku ale dako som to neriesila vecer sme si isli normalne lahnut ale okolo 1 v noci ma uz bolelo brucho volak viac zacalo ma prehanat 😉 a o 3 rano uz kontrakcie poriadne ale voda neodtiekĺ potom sprcha obliect a chytro do porodnice tam sme dorazili o pol6 rano a to som u z ledva na nohach stala nestihli ani klystir hned na salu prepychli vodu a 6:18 bol nas milacik na svete takze za 45min.som odrodila nech by sme sa zdrzali dlhsie doma tak odrodim asi doma🙂
Necitila som sa inak ani pri jednom tehu. Pri prvom som vedela, ze to coskoro pride lebo som uz bola otvorena. Ale aj tak som netusila kedy asi. Pri druhom absolutne nie, len som cakala a cakala az jedneho dna som sa zobudila na to, ze mam kontrakcie. Aj to som si myslela, ze ma len boli brucho kedze som lezala a casto ma niekde bolelo. No ked to prichadzalo kazdych 10 min., uz som vedela o co ide.

@zuzuk22 ja som sa citila v pohode, vobec som nemala tusenie ze uz to prijde, rano som este citala tu na MK o hlienovej zatke kedze sa mi zdalo ze nieco take mi v noci asi odislo a potom sme upratovali dom, jedli na obed polievku a rozmyslali co bude druhe, ci urobime nieco rychle alebo objedname pizzu 🙂 Ale uz sme to nestihli 🙂